160 νέες ευκαιρίες σε ακίνητα σε όλη την Κύπρο

Με περισσότερες από 160 ενδιαφέρουσες προτάσεις για επενδύσεις σε ακίνητα όλων των τύπων αποχαιρετά το 2021 η Altamira Real Estate.

Από τις 21 Δεκεμβρίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η Εταιρεία διαθέτει, μέσω της ιστοσελίδας της, πληθώρα νέων ακινήτων, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές.

Διαβάστε ακόμη: 

Αναπνέουν τις γιορτές τα ξενοδοχεία των ορεινών θερέτρων

Ελάχιστες οι κρατήσεις για ρεβεγιόν, βροχή οι ακυρώσεις

Α. Πεκρής: Στήριγμα σε κρίσιμες στιγμές η δημιουργία κεφαλαίου

Συγκεκριμένα, εντοπίζονται 77 νέες ευκαιρίες στην επαρχία Λευκωσίας, 17 στην επαρχία Λεμεσού, 33 στην επαρχία Λάρνακας, 21 στην επαρχία Πάφου και 10 στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Ανάμεσα στα νέα ακίνητα που διατίθενται προς πώληση, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε ελκυστικές επιλογές για αγορά οικιστικών οικοπέδων, χωραφιών, κατοικιών, διαμερισμάτων και καταστημάτων, σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου. Τα ακίνητα προσφέρονται τόσο για ιδιοχρησία όσο και για επένδυση από ιδιώτες ή/και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 4 Ιανουαρίου.

Στην επαρχία Λευκωσίας ξεχωρίσαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην περιοχή Ακρόπολης, κοντά στο Μακάρειο Νοσοκομείο και τη δημοφιλή λεωφόρο Ιφιγενείας, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €140.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε τοποθεσία με αυξημένη ζήτηση για αγορά διαμερίσματος και διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

Στην περιζήτητη οικιστική περιοχή «Ελαιώνων» στον Δήμο Στροβόλου, εντοπίσαμε μεγάλο γωνιακό οικόπεδο, έκτασης 810 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €470.000.
 

 
Το ακίνητο έχει συνολικό πρόσωπο περί τα 61 μέτρα, εφάπτεται πεζόδρομου ενώ η άμεση περιοχή του χαρακτηρίζεται από πολυτελείς επαύλεις και μοντέρνες κατοικίες σε ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον. Το οικόπεδο είναι ιδανικό για ανέγερση πολυτελούς κατοικίας με ευρύχωρους εξωτερικούς χώρους, πισίνα, κήπους καθώς και χώρο για μπάρμπεκιου.

 

Οικιστικά οικόπεδα με συντελεστή δόμησης 100%, ιδανικά για ανέγερση τριώροφων πολυκατοικιών με διαμερίσματα, ξεχωρίσαμε κοντά στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στον Δήμο Στροβόλου, στις ενδεικτικές τιμές των €245.000 και €225.000, αντίστοιχα. Τα ακίνητο με εμβαδόν 559 τ.μ. είναι γωνιακό, ενώ το οικόπεδο, έκτασης, 546 τ.μ., βρίσκεται σε αδιέξοδο δρόμο, γεγονός που εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων του.

 

 

 

Κατάστημα με μεσοπάτωμα στον Δήμο Έγκωμης, πλησίον του εμπορικού κέντρου «Mall of Engomi» και της Κρατικής Έκθεσης, διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €350.000. Το κατάστημα, έκτασης 181 τ.μ., βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφου κτηρίου και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις.
 

Στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην κοινότητα Λάνεια, εντοπίσαμε διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €210.000.

 

 
Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά, τον κεντρικό δρόμο Λεμεσού – Τριμίκλινης καθώς και όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες. Αποτελεί μέρος του συγκροτήματος κατοικιών “Almond Meadows Lania Village”, με πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα.

 

Επιπλέον, στο Δήμο Κάτω Πολεμιδιών ξεχωρίζει μοντέρνα διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €250.000. Το ακίνητο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο “My Mall”, το λιμάνι Λεμεσού, καθώς και το υπό ανέγερση resort “City of Dreams Mediterranean”, διαθέτει, μεταξύ άλλων, κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, μεγάλη αυλή με κήπο και χώρο στάθμευσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €300.000. Το ακίνητο, που βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά, διαθέτει, μεταξύ άλλων, αυλή με ψησταριά και χώρο με μπαρ, περιμετρική περίφραξη καθώς και ταράτσα που χρησιμοποιείται ως roof garden.

Στην επαρχία Λάρνακας και ειδικότερα στο Κίτι, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 627 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €94.000. Το ακίνητο, βρίσκεται κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής και προσφέρεται για ανάπτυξη διώροφης κατοικίας ή/και συνεχόμενων οικιών.

Σε μία ελκυστική και αμιγώς οικιστική περιοχή του Δήμου Αραδίππου, ξεχωρίσαμε διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €270.000.
 

 
Η κατοικία έχει εμβαδόν 220 τ.μ., είναι κενή και αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό και αποθήκη.

 

Στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην περιοχή Αναβαργού, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, εμβαδού 542 τ.μ., που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €130.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων και παρέχει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου και τον αυτοκινητόδρομο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση κατοικίας με άνετους χώρους, πισίνα και κήπο.

Επιπρόσθετα, σε κεντρική τοποθεσία της Κάτω Πάφου ξεχωρίσαμε κατάστημα με μεσοπάτωμα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το πολυτελές ξενοδοχείο “Almyra” και το λιμανάκι της πόλης, στην ενδεικτική τιμή των €250.000. Το κατάστημα είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση.

Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate εντοπίζεται ακόμη, γωνιακό οικιστικό οικόπεδο που βρίσκεται στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στην περιοχή «Κάππαρη» στον Δήμο Παραλιμνίου. Το οικόπεδο, έκτασης 592 τ.μ., απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Πρωταρά και τις όμορφες παραλίες της επαρχίας, ενώ διαθέτει συνολικό πρόσωπο περί τα 32 μέτρα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης καθώς και ιδιώτες.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 4 Ιανουαρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο