Μ. Residence: Πρωταγωνιστές στην αναβάθμιση του Real Estate

Μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια λειτουργίας, η M. Residence κατάφερε να αναπτύξει ένα καινοτόμο και ελκυστικό brand στον τομέα αγοραπωλησιών ακινήτων, το οποίο συγκεντρώνει χαρακτηριστικά μιας νεοφυούς επιχείρησης παρά ενός παραδοσιακού κτηματομεσιτικού γραφείου της Κύπρου.

Με αφετηρία το 2017 και μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα, η M. Residence εδραιώθηκε ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ακίνητων, παρέχοντας στους πελάτες της ψηφιακές εφαρμογές και καινοτόμα εργαλεία εξυπηρέτησης, τα οποία έχουν τύχει παγκόσμιας αναγνώρισης, αυτοματοποιώντας τον τρόπο διεξαγωγής των αγοραπωλησιών.

Μέσα από τις δραστηριότητες και τις επιλογές της, η εταιρεία έχει αφήσει το αποτύπωμα της, επηρεάζοντας και αναβαθμίζοντας την κτηματαγορά σε ό,τι αφορά τη χρήση των social media, τη δημιουργία εφαρμογών και ιστοσελίδων, το επίπεδο εξυπηρέτησης και τον τρόπο προβολής με τη χρήση διαφοροποιημένου περιεχομένου για σκοπούς διαφήμισης.

Διαβάστε ακόμα: 

Τα πρώτα σε πωλήσεις αυτοκίνητα στην Κύπρο 

Δ. Θεοδοσίου: Στα σημαντικά θέματα θέλω να έχω τον τελευταίο λόγο 

Οι νέοι κανονισμοί συντελεστών ΦΠΑ και το κέρδος των καταναλωτών 

Έρχεται νέο στέκι στη Μακαρίου (photos)

Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας στις επιχειρήσεις του σήμερα; 

Στόχος της εταιρείας είναι να βελτιώσει και να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του καταναλωτή, το πώς λειτουργεί η κτηματαγορά, καθώς και τον τρόπο παροχής των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, ανατρέποντας τις υφιστάμενες πρακτικές της βιομηχανίας, οι οποίες θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες.

Δραστηριότητες  

Η Μ.Residence εμπνεύστηκε από τις start up εταιρείες του εξωτερικού και έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να διευκολύνεται η επικοινωνία και η συνεργασία μεταξύ των συνεργατών. Ασχολείται κυρίως με πωλήσεις και αγορές οικοπέδων, κατοικιών, διαμερισμάτων, καθώς επίσης, εκτιμήσεις ακινήτων.

Η πλατφόρμα mresidence.com δημιουργήθηκε με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και για πρώτη φορά στην Κύπρο, μέσω του homevalues.com.cy, παρέχονται νέα δεδομένα στους ενδιαφερόμενους, όπως συγκριτικές πωλήσεις ανά περιοχή, μέσοι όροι πωλήσεων ανά τετραγωνικό μέτρο και άλλα.

Η καινούργια εφαρμογή www.mresidencenow.com επιτρέπει στους χρήστες να ειδοποιούνται άμεσα, να ξεναγούνται σε ακίνητα και να υποβάλλουν προσφορές live και on-demand.

Όραμα

Τα όραμα της M. Residence είναι να εδραιωθεί ως η πιο έξυπνη διαδικτυακή πλατφόρμα ακίνητων, παρέχοντας στον καταναλωτή ψηφιακές εφαρμογές και καινοτομίες εξυπηρέτησης, όπως On Demand Services, AI, Chat Bots και Ανάλυση Δεδομένων. Με τη χρήση καινούριων τεχνολογιών, επιλογών από πλατφόρμες και έξυπνων ιδεών επιθυμεί να βελτιώσει και να αυτοματοποιήσει τον τρόπο διεξαγωγής των αγοραπωλησιών, ανατρέποντας την επικρατούσα κατάσταση.

Η Μ. Residence είναι υποψήφια εταιρεία στα IN Business Awards 2021, στην κατηγορία Μικρομεσαία Επιχείρηση 

Για να λάβετε μέρος στη ψηφοφορία πατήστε ΕΔΩ. 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας