Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας στις επιχειρήσεις του σήμερα;

Η επιτυχία μιας επιχείρησης μπορεί εύλογα να αποδοθεί στο τρίπτυχο στόχευση και στρατηγική, σκληρή δουλειά, προσήλωση στο αποτέλεσμα. Μια συνταγή η οποία, χρειάζεται και την ανάλογη ηγεσία που να έχει τις ικανότητες, τα προσόντα και το όραμα, αλλά και το κατάλληλο προσωπικό που θα φέρει σε πέρας, με επιτυχία, την αποστολή.

Και κάπως έτσι λειτουργεί κάθε επιτυχημένη επιχείρηση παγκοσμίως, η οποία στην πορεία απολαμβάνει και τους κόπους της, πρωτίστως μέσω της εμπιστοσύνης των πελατών και συνεργατών της, αλλά και από τις διακρίσεις που τη φέρνουν στην κορυφή του τομέα της.

Διαβάστε ακόμα: 

Τα πρώτα σε πωλήσεις αυτοκίνητα στην Κύπρο 

Δ. Θεοδοσίου: Στα σημαντικά θέματα θέλω να έχω τον τελευταίο λόγο 

Οι νέοι κανονισμοί συντελεστών ΦΠΑ και το κέρδος των καταναλωτών 

Έρχεται νέο στέκι στη Μακαρίου (photos)

Μ. Residence: Πρωταγωνιστές στην αναβάθμιση του Real Estate

Η κορυφή επιβάλει στόχευση και προσπάθεια

Η στόχευση επιβάλλεται ως πρώτιστη δράση. Στην ουσία αποτελεί τη βάση και το όραμα για το πώς υλοποιείται μια ιδέα ώστε να φτάσουμε στο επιδιωκόμενο. Είναι η στιγμή που η ηγεσία σε ρόλο αρχιτέκτονα θα σχεδιάσει και θα οραματιστεί το αποτέλεσμα.

Το δεύτερο, είναι η στρατηγική για να μπει το κάθε έργο σε τροχιά υλοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν τα κύρια συστατικά που αφορούν στην εκπλήρωσή του: οι άνθρωποι που διαθέτουν την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τη βούληση να υλοποιήσουν αυτό που καμία φορά μπορεί να φαίνεται και ακατόρθωτο.

Στη βάση των πιο πάνω καθορίζεται η πορεία και η επιτυχία μιας επιχείρησης, η οποία ανταμείβεται όχι μόνο μέσα από τους αριθμούς που μετράει το πελατολόγιό της, αλλά  και μέσα από τη διαχρονικότητα της σχέσης που έχει με τους πελάτες της. Και όταν ένας οργανισμός βρίσκεται ψηλά στη συνείδηση της κοινωνίας, από πλευράς αξιοπιστίας, σε όλους τους τομείς, ανταμείβεται και με τις ανάλογες διακρίσεις.

Η επιτυχία στην πράξη

Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση το δικτύου κινητής της Cyta, το οποίο διακρίθηκε ως «Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη» στα Speedtest Award της Ookla®, της κορυφαίας εταιρείας παγκόσμια, στον έλεγχο και την ανάλυση του διαδικτύου.

Η βράβευση «Europe’s Fastest Network 2021» της Οokla βασίστηκε σε εκατομμύρια μετρήσεις που έγιναν μέσω της εφαρμογής Speedtest® σε πραγματικές συνθήκες από τους ίδιους τους χρήστες κινητών δικτύων, κατά το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του 2021 σε δεκάδες δίκτυα σε όλη την Ευρώπη.

Η πανευρωπαϊκή αυτή πρωτιά, δεν αποτελεί μόνο μια τεράστια επιτυχία της Cyta, του προσωπικού και των συνεργατών της αλλά είναι και μια μεγάλη επιτυχία για ΟΛΗ την Κύπρο. Είναι μια περήφανη πρωτιά που αποδεικνύει ξεκάθαρα πως όταν όλοι μαζί δουλέψουμε μεθοδικά, με ενθουσιασμό, θέληση και επαγγελματισμό, μπορούμε να πάρουμε την Κύπρο μας ακόμη πιο μπροστά και να την οδηγήσουμε στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Cyta για 60 χρόνια πρωτοστατεί και ηγείται της προσπάθειας του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας μας. Ανταποκρινόμενη με επιτυχία στις νέες ανάγκες που ορίζει η  ψηφιακή εποχή, απελευθερώνει απεριόριστες δυνατότητες για όλους και συμβάλει με αυτό τον τρόπο σε ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες του τόπου μας.

 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»