360: Το κτίριο ορόσημο που περιμένει την Μακαρίου (pics)

Έτοιμο εδώ και δύο χρόνια είναι το 360, το ψηλότερο κτήριο της πρωτεύουσας, και το μόνο που απομένει για να πάρει τη διάσταση που του αξίζει ως το πρώτο high rise building της Κύπρου, είναι να ολοκληρωθούν τα έργα ανάπλασης της Μακαρίου και η ιστορική εμπορική οδός να αποκτήσει ξανά την αίγλη της.

Ήδη, τα πλείστα διαμερίσματα έχουν πουληθεί. Συγκεκριμένα, 84 εκ των 117 διαμερισμάτων βρίσκονται στα χέρια των νέων ιδιοκτητών, ενώ την ίδια στιγμή κλείδωσαν και αρκετά από τα brands μόδας και εστίασης που θα βρίσκονται στον ουρανοξύστη. 

Διαβάστε ακόμα: 

Ελληνική: Κέρδος €21 εκατ. και μείωση ΜΕΔ στο 14,5% 

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο μόνο για ζευγάρια στην Αγία Νάπα 

Ο Γιώργος Παμπορίδης μιλά για τον Σωκράτη Χάσικο 

«Αποκτά παράδοση στις νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας η Κύπρος»

Οι κατασκευαστικές εργασίες στη Μακαρίου προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς με στόχο να είναι έτοιμη προς χρήση περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και κατά συνέπεια, να λειτουργήσει κανονικά τα Χριστούγεννα, δηλαδή την πιο εμπορική περίοδο της χρονιάς. 

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η ολοκλήρωση του έργου έχει επισπευσθεί με στόχο την παράδοσή του για έλεγχο από τον Δήμο Λευκωσίας στις 7 Δεκεμβρίου.

Τα brands που κλείδωσαν

Όπως έχει προαναφερθεί, στο 360 θα βρίσκονται αρκετά brands μόδας και εστίασης. Τα deals που κλείδωσαν μέχρι στιγμής είναι με γνωστούς ομίλους, ανάμεσά τους ο Όμιλος Voici La Mode, η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική, καθώς και η First Boutique.

Στο ισόγειο του 360, αναμένεται να ανοίξουν τα γαλλικά brands εσωρούχων, το ΕΤΑΜ και UNDIΖ, καθώς και το γνωστό κατάστημα Accessorize.

Επιπρόσθετα, στο 360 θα καταφθάσει και η γνωστή αλυσίδα μόδας, First Boutique.

Από τους χώρους εστίασης, έχουν κλειδώσει δύο καταστήματα. Το Bean Bar, το οποίο θα βρίσκεται στο ισόγειο του πολυώροφου κτηρίου. Πρόκειται για ένα διαφοροποιημένο concept του ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνα Εμπορική, το οποίο στοχεύει να προσφέρει μια νέα εμπειρία στην κυπριακή αγορά.

Στο ισόγειο επίσης, αναμένεται να λειτουργήσει και κατάστημα της αμερικανικής αλυσίδας παγωτών, Häagen-Dazs.

Τα διαμερίσματα στο 360

Με θέα 360 μοιρών σε ολόκληρη την Λευκωσία, το πολυώροφο κτίριο διαθέτει διαμερίσματα προς πώληση και ενοικίαση στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

Το ύψος του κτηρίου ανέρχεται στα 135 μέτρα και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 117 διαμερίσματα, καταστήματα και δύο εστιατόρια (ένα στο ισόγειο και ένα στο ψηλότερο σημείο του κτιρίου).

Οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και οι ένοικοι του 360 θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, την πισίνα και το σπα με όλες τις συναφείς υπηρεσίες του, καθώς και το Resident’s Club δίπλα από την πισίνα, το οποίο θα προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση.

Το 360 διαθέτει υπόγειους χώρους στάθμευσης και υπηρεσία θυρωρού, έτσι ώστε να διευκολύνεται η καθημερινότητα των ενοίκων και επισκεπτών.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα