powered by

Προς πώληση πολυτελής παραθαλάσσια κατοικία στη Λεμεσό (photos)

Πολυτελής οικία πέντε υπνοδωματίων, στη Λεμεσό, πωλείται μέσω της APS.

Η διώροφη κατοικία, η οποία είναι χτισμένη σε γη 2.046 τ.μ., περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια, σοφίτα και υπόγειο με δωμάτιο υπηρεσίας, σε γωνιακό οικιστικό οικόπεδο.

Οι καλυμμένοι χώροι καταλαμβάνου 365 τ.μ., το υπόγειο 420 τ.μ., η σκεπαστή βεράντα 60 τ.μ. και η ακάλυπτη βεράντα 20 τ.μ.

Διαβάστε ακόμα: 

Η διαφάνεια στην εταιρική φορολογία και πώς «αγγίζει» την Κύπρο 

Επιστρατεύουν τα scanners για το SafePass στο λιανεμπόριο 

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στον Πρωταρά 

Β. Πιριπίτσης: Τα 40 χρόνια πετυχημένης πορείας και το αναπτυξιακό πλάνο της DHL

 

 

  

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Γερμασόγειας, περίπου 80 μέτρα ανατολικά της οδού Χριστάκη Κράνου και 200 ​​μέτρα περίπου βόρεια της Παραλιακής Λεωφόρου.

Το οικόπεδο έχει βόρεια πρόσοψη περίπου 35 μέτρα στην οδό Αμφικτίωνος και ανατολική πρόσοψη περίπου 60 μέτρα στην οδό Ξάνθης.

 

  

  

Πιο αναλυτικά, η κατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο, συν αποθήκη σε σοφίτα.

 

  

  

Το ισόγειο αποτελείται από χωλ, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο με ντουζιέρα και τουαλέτα, playroom και τουαλέτα επισκεπτών.

 

Ο επάνω όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, ντουλάπα και μπάνιο με σύστημα υδρομασάζ και τουαλέτα στο κυρίως υπνοδωμάτιο, καθώς και δύο μπάνια με τουαλέτα. Εξάλλου, η οικία διαθέτει σοφίτα - αποθήκη.

 

  

  

Το υπόγειο αποτελείται από δωμάτιο υπηρεσίας με ντους και τουαλέτα, πλυσταριό και κουζίνα, μηχανικό δωμάτιο θέρμανσης και πισίνας 22 τ.μ., στεγασμένο χώρο στάθμευσης 56 τ.μ. και αποθηκευτικό χώρο 180 τ.μ.

Εξωτερικά το κάτω επίπεδο διαθέτει κιόσκι που περιλαμβάνει κουζίνα, χώρο μπάρμπεκιου και ντους με τουαλέτα συνολικής επιφάνειας 15 τ.μ.

Διαθέτει ακόμα πισίνα υπερχείλισης, μεγάλο κήπο με γκαζόν, ώριμα φρούτα και καλλωπιστικά δέντρα και φυτά.
 

  

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Μοναδικές ευκαιρίες σε μεζονέτες στην Πάφο και στην Λευκωσία από την Altamira Real Estate
Οι δέκα βασικότεροι «αιμοδότες» της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου το πρώτο μισό του χρόνου
Στην κυπριακή αγορά μέσω Span Hellas A.E. η διεθνής εταιρεία πληροφορικής Span με έδρα την Κροατία
Μάριος Αντωνίου: Το ασταθές περιβάλλον, η αγορά που σφύζει εν μέσω εκπτώσεων και οι κατασχέσεις fake labubu
Στέλνει μήνυμα για την ηλεκτρική διασύνδεση η Κομισιόν-«Πλήρως αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση του GSI»
Ισχυρές επιδόσεις στη κτηματαγορά το 1ο εξάμηνο του 2025-H αξία των μεταβιβάσεων και τα πωλητήρια έγγραφα
Νέα μεικτή ανάπτυξη €80 εκατ. στη Λεμεσό από SolidVes-Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα
Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο κυπριακός τουρισμός-Άγγιξαν τα δύο εκατ. οι αφίξεις το πρώτο εξάμηνο
Tο FMCG Unit της CTC...Οι εταιρείες που το αποτελούν, ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην αγορά και η πορεία εξέλιξης
Παπαέλληνας: Τέσσερις γυναίκες του ομίλου μιλούν για τα brands που εκπροσωπούν-Η δυναμική, το εύρος και η αποστολή