Επενδυτική ευκαιρία στα Λιβάδια με δυνητικό εισόδημα έως €80.000 ετησίως

Προνομιακά ακίνητα με υψηλές αποδόσεις τα οποία μπορούν να προσφέρουν άμεσα εισοδήματα στον εν δυνάμει επενδυτή τους, διαθέτει προς πώληση μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου η Altamira Real Estate, μέσα από την ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε την πώληση 26 εισοδηματικών ακινήτων, στα οποία ισχύουν συμφωνίες ενοικίασης με αξιόπιστους και μεγάλους οργανισμούς, με αποδόσεις που μπορούν να ξεπεράσουν το 6% ετησίως.

Διαβάστε ακόμη:

My Mall: Πιο κοντά από ποτέ η πώληση του 46%

Quant Insight: Ένας guru των αγορών στη Λεμεσό

Τα vegan friendly εστιατόρια της πρωτεύουσας

Nabucco Pet Products: Ένα νέο concept store για τα κατοικίδιά μας

Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωρίζει ιδιαίτερα ακίνητο, το οποίο ήδη συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές, στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας. Το ακίνητο βρίσκεται επί της πολυσύχναστης λεωφόρου Μακαρίου και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση, με απόδοση που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το 7,5%. Η εν λόγω περιοχή συνδέει το κέντρο με το νεόδμητο τμήμα του Δήμου και χαρακτηρίζεται από έντονη εμπορική και οικιστική δραστηριότητα, παρέχοντας ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών στους κατοίκους της.

 

Εμπορικό κτήριο με μεγάλο υπόγειο και ισόγειο κατάστημα
Το γωνιακό εμπορικό κτήριο, που διαθέτει η Altamira Real Estate, πωλείται στην ενδεικτική τιμή του €1.100.000 ενώ βρίσκεται σε περίοπτη θέση και είναι ορατό από απόσταση που ξεπερνά τα 150 μέτρα, γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερα πλεονεκτικό για τις εταιρείες που στεγάζονται σε αυτό.

Αποτελείται από υπόγειο, έκτασης 625 τ.μ., με αποθηκευτικό χώρο και θέσεις στάθμευσης, ισόγειο με μεγάλο κατάστημα και ένα όροφο με γραφειακούς χώρους. Το κατάστημα έχει εμβαδόν 472 τ.μ. και ενοικιάζεται από τραπεζικό ίδρυμα ενώ ο όροφος είναι έκτασης 305 τ.μ.

 

Το κτήριο ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτούμενες και σύγχρονες προδιαγραφές κατασκευής και προσφέρει τη δυνατότητα για μακροπρόθεσμη ενοικίαση με σχετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Διαθέτει επίσης, σημαντικό αριθμό χώρων στάθμευσης, τόσο στο υπόγειο όσο και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται δίπλα από το κατάστημα, και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο του προσωπικού που στεγάζεται στο κτήριο αλλά και των πελατών.


Ετήσιο εισόδημα που μπορεί να φθάσει μέχρι και τις €80.000 ετησίως
Αξίζει να σημειωθεί πως το κτήριο ενοικιάζεται για €5.000/μήνα μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2023, αποφέροντας ετήσιο εισόδημα γύρω στις €60.000, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου για ακόμη 4+4 χρόνια και αύξησης του ενοικίου ανά διετία, βάσει του δείκτη τιμών καταναλωτή.

Παράλληλα, το γεγονός ότι το κτήριο διαθέτει ανεξάντλητο συντελεστή δόμησης, αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημά του, καθώς επιτρέπει την ανέγερση πρόσθετου ορόφου, κατόπιν μελέτης και άδειας από το Τμήμα Πολεοδομίας. Ο όροφος μπορεί να αξιοποιηθεί, μεταξύ άλλων, ως γυμναστήριο, εκπαιδευτικό κέντρο ή/και για στέγαση εταιρικών γραφείων, ενώ το ενδεικτικό κόστος εργασιών εκτιμάται ότι δεν θα υπερβεί τις €300.000, βάσει και του δείκτη τιμών κατασκευών της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Με βάση τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην αγορά ακινήτων, το κτήριο, συμπεριλαμβανομένου του πρόσθετου ορόφου, θα μπορούσε να αποφέρει στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη του κτηρίου, μέχρι και €80.000 ετήσιο εισόδημα.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021, στις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)