Ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα που ξεχωρίζουν σε όλη την Κύπρο

Συνολικά 100 νέες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου διαθέτει η Altamira Real Estate αυτή την εβδομάδα και δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να υποβάλουν την προσφορά τους μέχρι την Τρίτη 24 Αυγούστου.

Στις κορυφαίες αναζητήσεις των Κυπρίων αγοραστών παραμένουν τα διαμερίσματα, οι κατοικίες καθώς και τα οικιστικά οικόπεδα, ιδανικά για ανέγερση πρώτης κατοικίας. Δεδομένης λοιπόν της αυξημένης ζήτησης που παρατηρείται, η Altamira Real Estate επιλέγει και διαθέτει, μεταξύ άλλων, προς πώληση, 22 διαμερίσματα που βρίσκονται στην επαρχία Λευκωσίας καθώς επίσης, 11 κατοικίες και 28 οικιστικά οικόπεδα σε όλες τις περιοχές της Κύπρου.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Διαμερίσματα εντοπίζονται σε περιζήτητες περιοχές της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης, τον Λυκαβητό, την Παναγιά και το Καϊμακλί, την ελκυστική περιοχή Ελαιώνων στον Στρόβολο, τον Άγιο Δομέτιο καθώς και στο Πέρα Χωριό Νήσου, με τις ενδεικτικές τιμές τους να ξεκινούν από €120.000.
 

Στο Τσέρι εντοπίσαμε ετοιμοπαράδοτη κατοικία στην ενδεικτική τιμή των €166.000 ενώ στην Λακατάμια ξεχωρίσαμε πολυτελή κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €500.000.

Διαβάστε ακόμα:

Τα μερίδια αγοράς των ασφαλιστικών εταιρειών

Μπαίνουν γερά θεμέλια κινητικότητας στην κτηματαγορά

Γ. Λεπτός: Παραμένει ελκυστικός προορισμός για ακίνητα η Κύπρος

 

Στην επαρχία Λευκωσίας διατίθεται αυτή τη βδομάδα και μία μεγάλη γκάμα οικιστικών οικοπέδων που βρίσκονται σε ελκυστικές τοποθεσίες – από το Πλατύ Αγλαντζιάς μέχρι την περιοχή του ΓΣΠ στον Στρόβολο, τα Λατσιά, την Λακατάμια και το Δάλι σε ενδεικτικές τιμές που ξεκινούν από €95.000.
 

  

ΛΑΡΝΑΚΑ
Στο κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην ενορία Σωτήρος ξεχωρίσαμε ένα οικιστικό οικόπεδο που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €99.000 καθώς και γραφειακό χώρο στην ενδεικτική τιμή των €140.000.

Στο Κίτι εντοπίζονται αρκετές επιλογές σε οικιστικά οικόπεδα με ενδεικτικές τιμές που ξεκινούν από €70.000, καθώς και τρία οικιστικά τεμάχια γης, ιδανικά για διαχωρισμούς οικοπέδων, με την ενδεικτική τιμή τους να ξεκινά από €280.000.
 

 
Στο γραφικό χωριό Μαρώνι και πλησίον των περιοχών Ζυγίου και Μαζωτού, διατίθεται προς πώληση παραθαλάσσιο τεμάχιο μεριδίου ιδιοκτησίας, στην ενδεικτική τιμή των €570.000.

 

ΛΕΜΕΣΟΣ
Οικιστικά οικόπεδα διατίθενται και στις περιοχές Επισκοπής και Αγίας Φύλας, ενώ στην περιοχή του Ύψωνα ξεχωρίζει μία διώροφη κατοικία.
 

 

Στην ενορία Αγίου Σπυρίδωνα, επί της οδού Νιρέως, ξεχωρίσαμε τρία καταστήματα που είναι ήδη ενοικιασμένα, προσφέροντας καλές αποδόσεις στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους, με την ενδεικτική τιμή τους να ξεκινά από €170.000.

ΠΑΦΟΣ
Στην ελκυστική περιοχή της Αργάκας ξεχωρίσαμε μεζονέτα με θέα τη θάλασσα ενώ στις περιοχές Τάλας και Έμπας εντοπίσαμε οικιστικά οικόπεδα.
 

Στο γραφικό χωριό Πωμός ξεχωρίσαμε ακόμη, 1/2 μερίδιο παραθαλάσσιου τεμαχίου γης που απολαμβάνει πανοραμική θέα προς την παραλία και το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €175.000.

 

 

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Αυγούστου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Τα 40 χρόνια του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών-Τι δηλώνει ο Γιάννης Μισιρλής
Εμπορικά ακίνητα στη Λευκωσία σε μειωμένες τιμές από την Gordian
Νίκος Χριστοδουλίδης: Από τους σημαντικότερους πυλώνες της οικονομίας ο οικοδομικός τομέας
Οι πωλήσεις ακινήτων ανά πόλη-Επιστροφή σε θετικό πρόσημο και άλμα σε Λευκωσία και Λάρνακα
Α. Βαφεάδης: Στις 16 Ιουνίου 2024 η αποπεράτωση του περιμετρικού Λευκωσίας-Πώς προχωρούν οι εργασίες(pics)
Στην κυπριακή αγορά μέσω της Chestertons Cyprus Residential η Chestertons Global-Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει
Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του παλαιού ΓΣΠ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του έργου των €20 εκατ.
Moving Doors: Χρυσάφι το Β2Β στα ακίνητα
Οι μέσες αξίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο του 2024-Η εικόνα για διαμερίσματα, οικίες, οικόπεδα και χωράφια
Εγκαίνια για το Beon Active Office στην Πάφο