Πολυτελής ανάπτυξη στην ιστορική Γλάδστωνος στη Λευκωσία

Στην καρδιά της Λευκωσίας, στην ιστορική οδό Γλάδστωνος και κατά μήκος του Πεδιαίου ποταμού δίπλα στο Γραμμικό Πάρκο, αναπτύσσεται το νέο οικιστικό έργο του ομίλου Rotos.

Πρόκειται για μια επένδυση της τάξης των €40 εκατ. που αποτελείται από επαύλεις και διαμερίσματα τα οποία ανταποκρίνονται στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

Διαβάστε ακόμα:

Χυμοί ΕΝΑ: Ανανεωμένη εικόνα στη νέα εποχή του brand

Οξυγόνο για τα ορεινά οι επιχορηγημένες διακοπές των Κυπρίων

Επαύλεις και διαμερίσματα πολυτελείας
Ισόγεια διαμερίσματα με ιδιωτικό κήπο και πισίνα, ανεξάρτητα οροφοδιαμερίσματα πολυτελείας τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων από 155 μέχρι 310 τ.μ. κατασκευασμένα με άριστης ποιότητας υλικά, με ευρύχωρους ενιαίους χώρους που προσδίδουν ευελιξία στον σχεδιασμό.

Εσωτερικοί κήποι και μεγάλες βεράντες, ενεργειακά Α’ με εγκατεστημένο σύστημα φωτοβολταϊκών, ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις αυτοματοποιημένων συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού, σύνδεσης Wi-Fi, οικιακού κινηματογράφου και μουσικής, είναι κάποια από τα κύρια τους χαρακτηριστικά.

 

Επαύλεις διαφορετικού τύπου αρχιτεκτονικής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για την κάθε μία, περιλαμβάνουν υπόγειο, ισόγειο και όροφο με ιδιωτικό κήπο και πισίνα και προσφέρουν υψηλή αισθητική και πολυτέλεια.

Το έργο έχει σχεδιαστεί και οροθετηθεί με τρόπο ώστε οι ένοικοι να διατηρούν την ιδιωτικότητά τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα απρόσκοπτη θέα στο πάρκο. Όλοι οι χώροι στάθμευσης βρίσκονται σε υπόγειο χώρο με αποτέλεσμα να μην γίνεται διέλευση αυτοκινήτων στο ισόγειο, αυξάνοντας έτσι τις ελεύθερες ακάλυπτες επιφάνειες πρασίνου που θα συμπληρώσουν κοινόχρηστοι χώροι με παιδότοπο, γυμναστήριο, σάουνα, χώρο κινηματογράφου και καθιστικό. 

 

Οι ημιυπαίθριοι χώροι θέτουν σε απόλυτη αρμονία την ανάπτυξη με το πάρκο που την περιβάλλει. Δημιουργούν ένα περιβάλλον για τους ενοίκους στο οποίο θα μπορούν να απολαμβάνουν πυρήνα πρασίνου μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και για τα παιδιά ένα ασφαλές χώρο για να χαρούν τη φύση και να παίζουν ανέμελα. Το συγκρότημα ολοκληρώνει ο ιδιωτικός πεζόδρομος που ενώνει την οδό Γλάδστωνος με το πάρκο του Πεδιαίου ποταμού.

 

Μία νέα πρόταση lifestyle στην πρωτεύουσα
Τον σχεδιασμό του έχουν αναλάβει ο αρχιτέκτονας Ηρακλής Παπαχρίστου και ο διακοσμητής εσωτερικών χώρων Περικλής Λιάτσος, οι οποίοι επεξεργάστηκαν υλικότητες που σέβονται απόλυτα την ταυτότητα και την ιστορική ιδιαιτερότητα της περιοχής, προσδίδοντας παράλληλα μια μοντέρνα πινελιά, έτσι ώστε το Coeo Gladstonos Exclusive Residences να λειτουργήσει σαν μια νέα πρόταση lifestyle μέσα στην πόλη.

 

Στην παρούσα φάση βρίσκεται στο στάδιο των κατεδαφίσεων και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα δυόμισι ετών.

Αποτελεί άριστη επιλογή, τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση.

Όμιλος Rotos
Διαχρονικά πιστός στη στρατηγική του, βάσει των αναγκών της αγοράς και πάντοτε με εγγυημένους τίτλους ιδιοκτησίας συνεχίζει επιτυχημένα την 35χρονη πορεία του στον τομέα των κατασκευών.

Διατηρεί ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 1.000 οικιστικών μονάδων και περισσότερων από 40 εμπορικών αναπτύξεων.

Ορόσημα έργα της εταιρείας είναι το κτήριο President που πωλήθηκε στην εταιρεία Wargaming, οι φοιτητικές εστίες Unihalls premier, Unihalls trinity και οι εστίες U στην Έγκωμη, πολυτελείς κατασκευές ξενοδοχειακού χαρακτήρα αποκλειστικά για φοιτητές.

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Διαχρονικά υψηλό το αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου