Η Themis Real Estate εισέρχεται στην αγορά της Κύπρου

Η Themis Real Estate ανακοινώνει την έναρξη εργασιών της, με δραστηριότητα στον τομέα Ακινήτων.

Με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο και εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα των ακινήτων, η Themis Real Estate, εισέρχεται στην αγορά της Κύπρου, με όραμα να παρέχει επιλογές διαχρονικής αξίας.

Έχοντας τη διεθνή εμπειρία της Resolute Asset Management, στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, ιδιοκτησιών και έργων, η Themis Real Estate, με την είσοδο της στην εγχώρια αγορά, θέτει ως πρωταρχικό στόχο να παρέχει πρόσθετη αξία στον πελάτη της, με την εφαρμογή ενός κράματος αξιών που συνθέτουν την εταιρική της φιλοσοφία.

Κύρια αποστολή της Themis Real Estate είναι να αποτελέσει τη βασική επιλογή για κάθε πιθανό αγοραστή ακινήτου. Μελετώντας με ακρίβεια όλα τα στάδια απόκτησης ιδιοκτησίας, έχει διαμορφώσει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό εξυπηρέτησης, προβλέποντας τις απαιτήσεις των πελατών έτσι που να παρέχει τις κατάλληλες επιλογές και τις καλύτερες λύσεις.

Η Themis Real Estate παρέχει ευκαιρίες αγοράς ακινήτων σε όλη την Κύπρο, με ένα εύρος τιμών και επιλογών, προσιτών σε όλους.

Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει τεμάχια γης, κατοικίες και εμπορικά ακίνητα, σε μια ευρεία γεωγραφική κλίμακα, στην αστική και αγροτική Κύπρο.

Πυλώνα ισχύος, αποτελεί η σύγχρονη προσωπικότητα όπως και τα έμπειρα και επιτυχημένα στελέχη της, με τεκμηριωμένο ιστορικό επιτυχιών στον τομέα. Προσδοκία της είναι να εδραιώσει την ηγετική της παρουσία στον τομέα ακινήτων, παρέχοντας σε άμεσο χρόνο υπεραξία στον κύπριο δυνητικό αγοραστή.

Η τεράστια προοπτική επιλογών στην εγχώρια αγορά,  σε συνδυασμό με τον ευέλικτο μηχανισμό πωλήσεων που έχει υιοθετήσει, παρέχουν στην Themis Real Estate ένα σαφές συγκριτικό πλεονέκτημα, για να καταστεί η πρώτη επιλογή για όποιον διερευνά την αγορά των διαθέσιμων ακινήτων.

Σε μια εποχή που ο τομέας ακινήτων παρουσιάζεται έντονα ανταγωνιστικός, η Themis Real Estate εισέρχεται δυναμικά για να κερδίσει το στοίχημα της επόμενης μέρας, δομώντας την εμπιστοσύνη του κάθε πελάτη, σε εξατομικευμένη βάση και δοκιμασμένη τεχνογνωσία.

Δειτε Επισης

Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου
Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Επενδυτικά ακίνητα με απόδοση σε μειωμένες τιμές από την Gordian
Συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών