Π. Πέτρου: Επάνοδος της αγοράς ακινήτων σε βάθος διετίας

Τη δική της υγιή και σταθερή πορεία έχει χαράξει η αγορά ακινήτων στην επαρχία Αμμοχώστου, η οποία διαφαίνεται ότι θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά, τονίζει στο InBusinessNews ο CEO του Oikos Group, Πέτρος Πέτρου, εξηγώντας ότι ελάχιστα ακίνητα καταλήγουν σε πλειστηριασμούς.

Παράλληλα, εκφράζει την εκτίμηση ότι η αγορά ακινήτων θα επανέλθει στην επόμενη διετία στα επίπεδα που βρισκόταν το 2019.

Σημειώνοντας ότι ο σχεδιασμός του ομίλου παραμένει αλώβητος από την πανδημία, ο κ. Πέτρου αναφέρεται στο Periyiali Konnos Villas Beach Resort, καθώς και στον προγραμματισμό έργων, τα οποία θα συνδυάζουν μεικτές αναπτύξεις εμπλουτισμένες από τον τουριστικό τομέα.

Ελάχιστα σε πλειστηριασμούς

Πώς εξελίσσεται η κατάσταση με τα ακίνητα στην επαρχία Αμμοχώστου;
Η επαρχία Αμμοχώστου κινείται σε μια σταθερή βάση στον τομέα των ακινήτων. Η επαρχία έχει αναπτύξει τη δική της δυναμική και σε συνάθροιση με τα έργα αναπτύξεως που δημιουργούνται, προκύπτουν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η επαρχία Αμμοχώστου έχει ελάχιστα ακίνητα που καταλήγουν σε πλειστηριασμούς. Αυτό καταδεικνύει ότι η επαρχία μας έχει χαράξει τη δική της υγιή και σταθερή πορεία, προσφέροντας αξιόλογες επενδυτικές επιλογές, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ασφάλειας προς τους επενδυτές. Διαφαίνεται ότι η επαρχία θα συνεχίσει με την δική της σταθερή και ανοδική πορεία.

Διαβάστε ακόμα: 

Μαύρα σύννεφα παρά το restart στο λιανεμπόριο

Π. Χατζηιωάννου: Στεγαστικά δάνεια με απλές και ευέλικτες διαδικασίες



Ανάκαμψη την επόμενη διετία

Πώς επηρεάζει τους σχεδιασμούς η πανδημία και ποιες οι εκτιμήσεις σας για την αγορά ακινήτων;
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που επηρεάζει, όχι μόνο την υγεία των ανθρώπων, αλλά και την οικονομία των χωρών του πλανήτη. Σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι η δυσκολία στη συνδεσιμότητα της χώρας μας με άλλες χώρες και η καθυστέρηση στις παραδόσεις υλικών ή και άλλων προϊόντων που ίσως προκαλέσει ο κορωνοιός.

Ωστόσο, ο σχεδιασμός παραμένει αλώβητος από την πανδημία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η αγορά ακινήτων θα επανέλθει στην επόμενη διετία στα επίπεδα που βρισκόταν το 2019 η κτηματική αγορά. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά μας.

Το Periyiali Konnos και τα νέα έργα

Ποια έργα έχουν ολοκληρωθεί και ποια έργα προγραμματίζετε;
Ο όμιλός μας διατηρεί στο δυναμικό του πέραν των 100 έργων και συμπεριλαμβάνονται όλων των ειδών αναπτύξεων. Για παράδειγμα, από κατασκευή διαμερισμάτων μέχρι και το σημερινό έργο του Ομίλου  «Περιγιάλι Κόννος» (Periyiali Konnos Villas Beach Resort), το οποίο είναι ένα θέρετρο με πολυτελείς κατοικίες.

 

Συγκεκριμένα, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα πρόσφατά μας έργα, τα οποία είτε βρίσκονται υπό ανέγερση είτε έχουν αποπερατωθεί. Πρόκειται για τα βραβευμένα έργα μας, Lombardi Resort - Blue Waves και Periyiali Konnos Villas Beach Resort.

Προγραμματίζουμε έργα, τα οποία θα συνδυάζουν μεικτές αναπτύξεις εμπλουτισμένες από τον τουριστικό τομέα της χώρας μας.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας