Altamira: Σπίτια από €90.000 και διαμερίσματα από €83.000

Αρκετές επιλογές για αγορά οικιστικού ακινήτου δίνει με το νέο πακέτο ακινήτων της η Altamira, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν την ευκαιρία αγοράς σπιτιού ή διαμερίσματος στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου.

Τα ακίνητα έχουν ενδεικτικές τιμές οι οποίες αρχίζουν από τις €83.000 για διαμερίσματα και τις €90.000 για σπίτια.

 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στο Τσέρι- €175.000

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Δήμο Τσερίου. Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος της πολυκατοικίας «Anna Maria Court». Ανεγέρθηκε το 2013 και το επίπεδο κατασκευής και  συντήρησης του είναι καλό. Βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτηρίου και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού με τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, το κυρίως μπάνιο/ αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια με το κυρίως να διαθέτει en-suite ντους με αποχωρητήριο. Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας διαθέτει αποθήκη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 122 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 24 τ.μ.

 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στα Λατσιά- €135.000

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στα Λατσιά. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο διώροφης οικοδομής η οποία ανεγέρθηκε το 1996. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του διαμερίσματος είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία/ κουζίνα ως ενιαίο χώρο, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 114 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 4 τ.μ. και της ακάλυπτης βεράντας σε 17 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Διαβάστε ακόμα:

Α. Γαλατόπουλος: Ανακατανομή της πίτας με τους νέους παίχτες

Μετρά 40 χρυσά μετάλλια

 

 

Ισόγειο διαμέρισμα στην Λευκωσία- €125.000

Ισόγειο διαμέρισμα στην Ενορία Άγιων Κωνσταντίνου και Ελένης του Δήμου Λευκωσίας. Το διαμέρισμα τοποθετείται στο βόρειο τμήμα του ισόγειου ενός τετραωρόφου κτηρίου, του οποίου το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό. Το διαμέρισμα αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο/ αποχωρητήριο. Το εμβαδό του διαμερίσματος ανέρχεται σε 100 τ.μ. Διαθέτει καλυμμένη βεράντα εμβαδού 6 τ.μ. και ακάλυπτη βεράντα εμβαδού 13 τ.μ. Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι εγγεγραμμένο ως γραφείο. Το ακίνητο είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με καλή απόδοση. 

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Δήμο Λιβαδιών- €95.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Δήμο Λιβαδιών. Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος της πολυκατοικίας «KAMIROS COMPLEX» η οποία ανεγέρθηκε το 2009. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του διαμερίσματος είναι καλό. Βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτηρίου και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας/κουζίνας, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 80 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 19 τ.μ. και της ακάλυπτης βεράντας σε 11 τ.μ. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται για το ποσό των €265/μήνα. 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Παραλιμνίου- €95.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Παραλιμνίου. Το διαμέρισμα με αρ. θύρας 202 βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτηρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Αποτελείται σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια, καλυμμένη βεράντα και roof garden. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 90 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 19 τ.μ. και του roof garden σε 50 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για βραχυπρόθεσμη/μακροπρόθεσμη ενοικίαση. Το διαμέρισμα δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Διαμερίσματα στον Δήμο Παραλιμνίου- Από €83.000

Διαμερίσματα στον Δήμο Παραλιμνίου, μέρος της πολυκατοικίας «Ακίνητα Βροντή», η οποία ανεγέρθηκε το 2002 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Τα ακίνητα είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Διώροφη κατοικία στην Λάρνακα- €520.000

Διώροφη κατοικία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος στον Δήμο Λάρνακας. Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από 16 χρόνια και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, πρόχειρη τραπεζαρία, αποθήκη, αποχωρητήριο ξένων και δύο υπνοδωμάτια στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από  σαλονάκι, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), μπάνιο και πλυσταριό. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 311 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 66 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 10 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται 800 ευρώ/ μήνα.

Ημιτελής διώροφη κατοικία στην Αγλαντζιά- €500.000

Ημιτελής διώροφη κατοικία στον Δήμο Αγλαντζιάς, η οποία βρίσκεται στο στάδιο του σκελετού και σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα αποτελείται από πλυσταριό, δύο τουαλέτες, κουζίνα, καθιστικό και σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο στο ισόγειο. Στον όροφο θα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (όλα en-suite) και καθιστικό. Στο υπόγειο θα διαθέτει γυμναστήριο, χώρο υγιεινής, εργαστήριο και αποθηκευτικό χώρο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 320 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 30 τ.μ. και του υπογείου σε 190 τ.μ. Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής τους. Η κατοικία διαθέτει άδεια οικοδομής.

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Αραδίππου- €320.000

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενορία Άγιος Φανούριος στο Δήμο Αραδίππου. Η κατοικία (2001) βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Στο ισόγειο αποτελείται από σαλόνι - τραπεζαρία, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι, πλυσταριό, αποχωρητήριο ξένων και ένα υπνοδωμάτιο (ξενώνας) το οποίο διαθέτει δικό του αποχωρητήριο με ντους. Ο όροφος αποτελείται από προθάλαμο με καθιστικό, κοινό αποχωρητήριο με μπάνιο και τέσσερα υπνοδωμάτια. Η κατοικία έχει εσωτερικό εμβαδόν περί τα 260 τ.μ. πλέον περί τα 35 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αυλή και πισίνα. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στον Στρόβολο- €235.000

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενορία Απ. Βαρνάβα του Δήμου Στροβόλου. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό χώρο, σαλόνι με τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια  και αποχωρητήριο με μπάνιο. Η κατοικία εξωτερικά διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Το εμβαδόν καλυμμένων χώρων της κατοικίας είναι περί τα 185 τ.μ. πλέον περί τα 20 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 14 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό τελικής έγκρισης. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Διώροφη κατοικία στον Δήμο Ιδαλίου- €210.000

Διώροφη κατοικία στην Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Δήμο Ιδαλίου. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2007 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/πρόχειρη τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο διαθέτει μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 161 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται για το ποσό των €900/μήνα και απόδοση 5.1%.

Ισόγεια ημιανεξάρτητη κατοικία στο Καϊμακλί- €180.000

Ισόγεια ημιανεξάρτητη κατοικία στο Καϊμακλί. Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα με εμβαδό γης περί τα 307 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα/τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με ντους/ αποχωρητήριο) και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το υπόγειο αποτελείται από καλυμμένο χώρο στάθμευσης, μια αποθήκη και ένα βοηθητικό χώρο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 125 τ.μ. και του υπογείου σε 100 τ.μ. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Διώροφες ημιανεξάρτητες κατοικίες με υπόγειο στο Τσέρι- Από €163.000

Διώροφες ημιανεξάρτητες κατοικίες με υπόγειο στο Τσέρι. Οι κατοικίες είναι μέρος του River Side Complex, το οποίο αποτελείται από οκτώ κατοικίες. Σημειώνεται ότι οι εργασίες ανέγερσης των κατοικιών δεν έχουν ολοκληρωθεί, όμως το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι σχετικά καλό. Οι κατοικίες είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) με ικανοποιητικό εισόδημα.

 

Ισόγεια ημιανεξάρτητη κατοικία στο Λιοπέτρι- €140.000

Ισόγεια ημιανεξάρτητη κατοικία στο Λιοπέτρι, η οποία ανεγέρθηκε το 2011 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα τύπου island, δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο και ένα ξεχωριστό μπάνιο με αποχωρητήριο. Η κατοικία διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αυλή 115 τ.μ. Έχει εμβαδόν 87 τ.μ. κλειστών χώρων, 9 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 18 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Διαθέτει επίσης ανεξάρτητο Τίτλο Ιδιοκτησίας.

 

Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στο Δήμο Λατσιών- €115.000

Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στο Δήμο Λατσιών. Ανεγέρθηκε το 2004 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι-καθιστικό σε ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους. Επιπλέον διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 140 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται προς 330 ευρώ/μήνα με συμβόλαιο εφ’ όρου ζωής.

Ημιτελής κατοικία στην Λακατάμια- €90.000

Αδιανέμητο μερίδιο σε ενιαία ανάπτυξη τεσσάρων κατοικιών, στο οποίο αντιστοιχεί μια ημιτελής κατοικία, η οποία τοποθετείται 50 μέτρα ανατολικά από την Λεωφόρο Τσερίου. Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από καθιστικό και σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και τουαλέτα ξένων ενώ στον όροφο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα με ντους και αποχωρητήριο και μπάνιο με αποχωρητήριο, με επιπλέον βοηθητικό χώρο στην σοφίτα. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 160 τ.μ. ενώ διαθέτει καλυμμένες βεράντες 5 τ.μ., σοφίτα 20 τ.μ. και καλυμμένο χώρο στάθμευσης 15 τ.μ.

Ανώγεια κατοικία στην Ορμήδεια- €90.000

Ανώγεια κατοικία στην Ορμήδεια, η οποία βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από ένα καθιστικό χώρο με σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια. Η κατοικία διαθέτει καλυμμένη βεράντα με ψησταριά και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 130 τ.μ. πλέον περί τα 23 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια