Altamira Deals: Μοναδικές ευκαιρίες για αγορά διαμερίσματος από €65.000

Διαμερίσματα που ξεχωρίζουν και βρίσκονται σε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς και κεντρικές περιοχές της Λευκωσίας, της Λεμεσού και της Λάρνακας, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές.

Με τις ενδεικτικές τιμές να ξεκινούν από μόλις €65.000 και να φθάνουν μέχρι και τις €115.000, τα τρία επιλεγμένα ακίνητα διατίθενται ήδη για υποβολή προσφορών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy.

Διαβάστε ακόμα:
Ανατρεπτικές αλλαγές στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση
Πληρωμές λογαριασμών από το ταμείο της υπεραγοράς;
Α. Γιασεμίδης: Κορυφαία επιλογή για ξένους επενδυτές η Κύπρος

Πρόκειται για διαμερίσματα που βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές με μεγάλη ζήτηση κοντά σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις, όπως υπεραγορές, καταστήματα, τράπεζες και σχολεία, προσφέρουν καλή προσβασιμότητα, ενώ είναι ιδανικά τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση, με προοπτικές υψηλής απόδοσης.

Διώροφο διαμέρισμα με θέα τη θάλασσα απέναντι από το ξενοδοχείο “Four Seasons

Στην ενδεικτική τιμή των €75.000 πωλείται διαμέρισμα πλησίον του παραλιακού δρόμου της Λεμεσού, ακριβώς απέναντι από τη δημοφιλή παραλία του ξενοδοχείου "Four Seasons" και με θέα προς τη θάλασσα. Το διαμέρισμα, που είναι ιδανικό για ιδία χρήση ή/και για αξιοποίηση ως τουριστικού καταλύματος, είναι διώροφο και έχει έκταση 54 τ.μ. Ο ένας όροφος αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα και βεράντα, ενώ ο δεύτερος από υπνοδωμάτιο και μπάνιο.

Μοντέρνο και ευρύχωρο διαμέρισμα στην πρωτεύουσα

Κοντά στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Δομετίου διατίθεται προς πώληση, ένα μοντέρνο και ευρύχωρο διαμέρισμα στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και είναι ιδανικό για νεαρά ζευγάρια και φοιτητές, έχει έκταση 77 τ.μ. και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο.

Ανακαινισμένο διαμέρισμα στην καρδιά της Λάρνακας

Από την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ξεχωρίζει ακόμη, διαμέρισμα το οποίο διατίθεται προς πώληση στην Λάρνακα, έχει ως ενδεικτική τιμή τις €65.000 και είναι και αυτό ιδανικό για νεαρά ζευγάρια. Βρίσκεται σε μία από τις πιο πολυσύχναστες οδούς της πόλης, την λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια, έχει έκταση 49 τ.μ. και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, κουζίνα, καθιστικό καθώς και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Υποβολή διαδικτυακών προσφορών – Μέχρι και 6 Απριλίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, το αργότερο μέχρι τις 10:00 π.μ..

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια