Altamira: Σπίτια από €70.000 και διαμερίσματα από €60.000

Εννέα οικιστικά ακίνητα περιλαμβάνονται στο νέο πακέτο ακινήτων της Altamira.

Τα ακίνητα βρίσκονται στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου και έχουν ενδεικτικές τιμές οι οποίες αρχίζουν από τις €60.000 για διαμερίσματα και τις €70.000 για σπίτια. 

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Λεμεσού: H πανδημία μείωσε τα σκάφη, όχι τις πωλήσεις

Διαβάστε ακόμα: ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ: Τα μεγάλα έργα, ο τζίρος €110 εκατ. και η ανάκαμψη

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Λακατάμεια- €130.000

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Αρχάγγελος/ Ανθούπολη του Δήμου Λακατάμειας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτηρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό (2006). Αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους), μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 92 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 10 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Κούκλια- €90.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Κούκλια της Επαρχίας Πάφου. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτηρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό (2005). Αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο με μπάνιο, αποχωρητήριο ξένων και βεράντα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 75 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 11 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €70.000

Άνετο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην ενορία Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 033 και βρίσκεται στον 3ο όροφο της καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας «TSOKKOS COURT NO. 8» (1982). Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και ντους με αποχωρητήριο. Έχει εμβαδό εσωτερικών χώρων 71 τ.μ. και 7 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση. 

 

Τρία διαμερίσματα στα Περβόλια- €60.000- €100.000

Τρία διαμερίσματα σε οικιστική τοποθεσία στα Περβόλια, μέρος τριώροφης πολυκατοικίας έξι διαμερισμάτων. Tα διαμερίσματα είναι κενά και αποτελούν κατάλληλη επένδυση τόσο για εκμετάλλευση (ενοικίαση) όσο και για ιδιοκατοίκηση.

  • Αριθμός θύρας: 101, 55 τ.μ. (1 υπνοδωμάτιο)- €60.000
  • Αριθμός θύρας: 201, 69 τ.μ. (2 υπνοδωμάτια)- €80.000
  • Αριθμός θύρας: 102, 100 τ.μ. (3 υπνοδωμάτια)- €100.000

Πολυτελής διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Λακατάμια- €500.000

Πολυτελής διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων, στον Δήμο Λακατάμιας της Επαρχίας Λευκωσίας. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2004 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει γραφείο, δωμάτιο ψυχαγωγίας, τέσσερα υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το κυρίως en-suite), ντους με αποχωρητήριο και κυρίως αποχωρητήριο με μπάνιου. Εξωτερικά διαθέτει  καλυμμένο χώρο στάθμευση, αποθήκη, λεβητοστάσιο, αυλή και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 320 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 27 τ.μ. και του οικοπέδου σε 576 τ.μ. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια και την άδεια οικοδομής η κατοικία διαθέτει πισίνα εξωτερικά, η οποία επί τόπου δεν έχει κατασκευαστεί.

 

Ημιτελής ισόγεια κατοικία στο Καλό Χωριό Λάρνακας- €145.000

Ημιτελής ισόγεια κατοικία στο Καλό Χωριό Λάρνακας, που ανεγέρθηκε περί το 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού, τραπεζαρία και κουζίνα, τζάκι, ντους στο υπνοδωμάτιο και κυρίως τουαλέτα με μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει ξύλινες πέργολες στο ανατολικό και δυτικό τμήμα της κατοικίας. Η κατοικία βρίσκεται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί το 3ο χέρι σοβατίσματος, έχουν αποπερατωθεί οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις και η εγκατάσταση πατώματος. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 90 τ.μ. Το γεγονός ότι η κατοικία παραμένει ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε προ τιθέμενους αγοραστές να επιλέξουν τα τελειώματα της επιλογής τους. Η κατοικία κατέχεται.

 

Ισόγεια κατοικία στην Τερσεφάνου- €70.000

Ισόγεια κατοικία δύο υπνοδωματίων στην Τερσεφάνου, στην Επαρχία Λάρνακας. H κατοικία (1985) αποτελείται από σαλοτραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και ντους με αποχωρητήριο. Η κατοικία είναι κατάλληλη τόσο για πρώτη κατοικία, όσο και για εκμετάλλευση, αφού μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα και να αποφέρει εισόδημα.  

 

 

Δειτε Επισης

Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή