Διαμερίσματα από €40.000 πουλά η Altamira

InBusinessNews  22/02/2021 07:30
Διαμερίσματα από €40.000 πουλά η Altamira

Διαμερίσματα από €40.000 πουλά η Altamira

InBusinessNews  22/02/2021 07:30

Την επιλογή να διαλέξουν ανάμεσα σε διαμερίσματα όλων των επαρχιών της Κύπρου δίνει σε πιθανούς αγοραστές η Altamira, μέσω του νέου πακέτου ακινήτων που δημοσιοποίησε τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για διαμερίσματα τα οποία έχουν ενδεικτικές τιμές οι οποίες αρχίζουν από τις €40.000 και φτάνουν μέχρι τις €175.000. 

Διαβάστε ακόμα: 12 χρόνια στον «πάγο» ο νόμος για ιδιωτικές πισίνες

Διώροφο διαμέρισμα στην Αγλαντζιά- €175.000

Διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στο Δήμο Αγλαντζιάς. Βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας και είναι  ηλικίας 39 ετών. Έχει ανακαινιστεί πριν από 10 χρόνια και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Είναι δυναμικότητας 4 υπνοδωματίων. Έχει εμβαδό εσωτερικού χώρου 167 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 19 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 52 τ.μ. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ημιυπόγειο. Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία και απευθύνεται ιδανικά σε μεγάλες οικογένειες. Το ακίνητο ενοικιάζεται προς €650/μήνα μέχρι τις 30/09/2021 με απόδοση 4.5%.

Διαβάστε ακόμα: 546 ηλεκτρονικές αιτήσεις για πολεοδομικές άδειες σε 3 μήνες

1B

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Ακρόπολη- €150.000

Άνετο ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Ακρόπολη του Δήμου Στροβόλου. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ολόκληρο τον 5ο και τελευταίο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας ηλικίας 30 ετών. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα με έξοδο σε βεράντα, τρία υπνοδωμάτια (το ένα με ενσωματωμένο ντους και αποχωρητήριο), γραφείο και μπάνιο με αποχωρητήριο. Έχει εμβαδό 172 τ.μ. κλειστών χώρων και 137 τ.μ. ακάλυπτων βεραντών. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο. Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία, και απευθύνεται ιδανικά σε μικρές οικογένειες.

2A

2B

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ορόκληνη- €115.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ορόκληνη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτηρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Διαθέτει σαλόνι/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους). Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 99 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 19 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα/βραχυπρόθεσμα με πολύ καλή απόδοση.

3A

3B

3C

Διώροφο διαμέρισμα στις Πάνω Πλάτρες- €105.000

Διώροφο διαμέρισμα στις Πάνω Πλάτρες. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο και 3ο όροφο του οικιστικού συγκροτήματος «TRIODOS Complex» το οποίο βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Στον 2ο όροφο αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ντους/αποχωρητήριο και καλυμμένη βεράντα ενώ στον 3ο όροφο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 75 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 12 τ.μ. Διαθέτει ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

4

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €100.000

Άνετο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Χρυσοπολίτισσα του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο της καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας «ELENA COURT». Πρόκειται για ένα όμορφο διαμέρισμα με καλό επίπεδο κατασκευής (2010) και συντήρησης, το οποίο αποτελείται από καθιστικό/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite) και καλυμμένη βεράντα. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

5A

5B

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Παραλίμνι- €95.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Παραλιμνίου. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτηρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Αποτελείται σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια, καλυμμένη βεράντα και roof garden. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 90 τ.μ., της καλυμμένη βεράντας σε 19 τ.μ. και του roof garden σε 50 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για βραχυπρόθεσμη/μακροπρόθεσμη ενοικίαση.

6A

6B

Διαμέρισμα στην Γεροσκήπου- €92.000

Διαμέρισμα στην Γεροσκήπου, μέρος του «Delmano Court 2» (2009). Είναι κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτηρίου και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και δύο καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 76 τ.μ. 

7A

7B

Οικιστικές μονάδες στην Πέγεια- Από €40.000

Οικιστικές μονάδες στον Δήμο Πέγειας, μέρος του συγκροτήματος «Coral View», το οποίο ανεγέρθηκε το 2010. Συγκεκριμένα πρόκειται για 13 κατοικίες δύο υπνοδωματίων, 3 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και 1 διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση και απολαμβάνουν ωραία θέα προς την θάλασσα.

8A

8B

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας