Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: Δώδεκα σπίτια από €73.000

Στις δώδεκα ανέρχονται οι νέες κατοικίες προς πώληση από την Altamira.

Στην τελευταία καμπάνια περιλαμβάνονται σπίτια από €73.000 και επαύλεις από €275.000.

Διαβάστε ακόμα: KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Στο 2ο τρίμηνο το άνοιγμα των δύο καταστημάτων στην Κύπρο

Σημειώνεται ότι η ακριβότερη έπαυλη πωλείται έναντι €750.000.

Διαβάστε ακόμα: Π. Μαυρομιχάλης: Πρόκληση η εξεύρεση πόρων χρηματοδότησης «κακής τράπεζας»

Κατοικία δύο υπνοδωματίων στην Αχερίτου, Αμμόχωστος - €73.000
Πρόκειται για ισόγειο κατοικία στην κοινότητα Αχερίτου (Βρυσούλες) της επαρχίας Αμμοχώστου. Βρίσκεται στην νότια περιφέρεια του χωριού και περί τα 130 μέτρα νοτιοδυτικά της εκκλησίας Άγιου Δημητρίου.

Διαβάστε ακόμα: RIVERLAND BIO FARM: Τα πάντα βιολογικά

Επιπλέον, το ακίνητο απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά, τον αυτοκινητόδρομο και σε όλες τις απαραίτητες παροχές.
 

Η κατοικία αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια, μπάνιο, και βεράντες. Το εμβαδό του σπιτιού ανέρχεται σε 75 τ.μ. (περίπου), της καλυμμένης βεράντας 15 τ.μ. (περίπου) και του βοηθητικού κτηρίου 10 τ.μ. (περίπου).

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στη Δένεια, Λευκωσία - €125.000
Ισόγειο κατοικία τριών υπνοδωματίων, η οποία βρίσκεται κοντά στον πυρήνα της κοινότητας Δένειας και 150 μέτρα νότια από το Δημοτικό Σχολείο Δένειας.

 

Πρόκειται για περιοχή με καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο καθώς στα γειτονικά χωριά όπου σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, καταστήματα και άλλες ανέσεις.

H κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 1990 και αποτελείται από καθιστικό χώρο, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχουν σκεπαστές και ακάλυπτες βεράντες και μεγάλη αυλή.

Η κατοικία είναι κατάλληλη τόσο για πρώτη κατοικία, όσο και για εκμετάλλευση, αφού μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα και να αποφέρει εισόδημα.

Η κατοικία ενοικιάζεται €300 τον μήνα.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Μενεού, Λάρνακα - €160.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία με σοφίτα στο Μενεού, της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας, 500 μέτρα δυτικά από το Δημοτικό Σχολείο Μενεού. Πρόκειται για μια μοντέρνα διαμορφωμένη ημιανεξάρτητη κατοικία που έχει ανεγερθεί περί το 2008.
 

  

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και στον όροφο από τέσσερα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο (jacuzzi) με αποχωρητήριο.
 

  

Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και αυλή. Έχει εμβαδό 168 τ.μ. καλυμμένους χώρους, 18 τ.μ. καλυμμένο χώρο στάθμευσης και 235 τ.μ. περίπου εμβαδό οικοπέδου.

 

  

Διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς αυτοκινητόδρομο, παραλία και αεροδρόμιο. Η κατοικία είναι ιδανική για οικογένειες, αλλά και νέα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν σε μια ήσυχη και όμορφη περιοχή.
 

Η κατοικία δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται μόνο ως αδιανέμητο μερίδιο.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Αραδίππου - €230.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία (Δείτε 3D Tour) στον Δήμο Αραδίππου της επαρχίας Λάρνακας.

 

Βρίσκεται σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή με εξαιρετικές προσβάσεις τόσο προς τον αυτοκινητόδρομο όσο και προς την Λάρνακα και την Αραδίππου.

 

Τοποθετείται περί τα 700 μέτρα βορειοδυτικά από το Δημαρχείο Αραδίππου και 600 μέτρα νοτιοανατολικά του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς. Σε κοντινή απόσταση προσφέρονται όλων των ειδών οι παροχές, όπως υπεραγορές, σχολεία και άλλες ανέσεις.

 

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2007 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση  συντήρησης.

Αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας - καθιστικού, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο.

Η κατοικία διαθέτει σοφίτα εμβαδού περί τα 24 τ.μ., η οποία αποτελείται από ένα δωμάτιο με ντους/αποχωρητήριο και 2 αποθήκες. Εξωτερικά διαθέτει έναν καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 170 τ.μ. και της γης σε 234 τ.μ. (περίπου). 

Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στον Ύψωνα - €250.000
Διώροφη κατοικία (Δείτε 3D Tour) σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Ύψωνα της Επαρχίας Λεμεσού.

Το ακίνητο βρίσκεται περί τα 820 μέτρα  νότια του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού – Πάφου και περί τα 1,2 χιλιόμετρο νοτιοανατολικά από το δημοτικό μέγαρο Ύψωνα.

 

Διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, την πόλη της Λεμεσού και τις γειτονικές κοινότητες. Σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν κάθε είδους υπηρεσίες και παροχές.

Το ακίνητο εφάπτεται της οδού Ψηλορείτη στο ανατολικό της σύνορο με πρόσωπο περί τα 10 μέτρα. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2007 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό.

 

Αποτελείται από σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον επάνω όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το ένα με ντους/αποχωρητήριο), πλυσταριό και ένα κοινόχρηστο μπάνιο/αποχωρητήριο.

 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 165 τ.μ. (περίπου) των καλυμμένων βεραντών σε 15 τ.μ. (περίπου), των ακάλυπτων βεραντών σε 25 τ.μ. (περίπου), του καλυμμένου χώρου στάθμευσης σε 18 τ.μ. (περίπου) και του οικοπέδου σε 213 τ.μ.

Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κενή.

Κατοικία δύο υπνοδωματίων στην Πέγεια - €270.000
Ισόγειος κατοικία σε μια ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 630 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημαρχείου.

 

Η κατοικία είναι ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.

Απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον Δήμο Πάφου και την παραλία του «Coral Bay». Επιπλέον, οι μαγευτικές Θαλασσινές Σπηλιές βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.

Η κατοικία αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και δύο καλυμμένες βεράντες. 

Εξωτερικά διαθέτει δύο χώρους στάθμευσης, κιόσκι και πισίνα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 97 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 20 τ.μ. (περίπου) και του roof garden 20 τ.μ. (περίπου).

 

 

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής δύναται να ενοικιαστεί μεσοπρόθεσμα η μακροπρόθεσμα με καλή απόδοση.

Απολαμβάνει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και την θάλασσα.

Έπαυλη τριών υπνοδωματίων στα Κάτω Ακουρδάλεια, Πάφο - €275.000
Έπαυλη τριών υπνοδωματίων με πισίνα στην κοινότητα Κάτω Ακουρδάλεια, της Επαρχίας Πάφου, η οποία βρίσκεται 350 μέτρα βορειοανατολικά από το κέντρο της κοινότητας και 800 μέτρα δυτικά του κύριου δρόμου Πάφος - Πόλη Χρυσοχούς, ενώ τοποθετείται σε ύψωμα, γεγονός που της χαρίζει απρόσκοπτη θέα της περιοχής.

Η έπαυλη είναι ηλικίας 15 χρόνων περίπου και είναι κτισμένη με πολύ καλής ποιότητας υλικά.

Αποτελείται στο ισόγειο από κουζίνα, τραπεζαρία και μεγάλο και άνετο καθιστικό χώρο με τζάκι, βοηθητική κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και ένα υπνοδωμάτιο με ιδιαίτερο ντους και αποχωρητήριο.

 

 

Ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια όλα με ενσωματωμένα μπάνιο και αποχωρητήριο.

Εξωτερικά, η κατοικία είναι όμορφα διαμορφωμένη με τοπιοτεχνημένους κήπους, ιδιωτική πισίνα και πλακόστρωτα. Διαθέτει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

 

  

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 170 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών 18 τ.μ. (περίπου), και της γης σε 1.166 τ.μ. (περίπου).

 

  

Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά το ακίνητο ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία.

Η κατοικία αποτελεί το 1374/3587 μερίδιο του ακινήτου. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι υπάρχει συμφωνία διανομής.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στους Αγίους Ομολογητές - €300.000
Διώροφη κατοικία σε κεντρική και ελκυστική τοποθεσία στην Ενορία Άγιοι Ομολογητές του Δήμου Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 325 μέτρα βορειοδυτικά του κτηρίου της Wargaming και περί τα  500 μέτρα βόρεια του Προεδρικού Μεγάρου.

 

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, καταστήματα, πάρκα, σχολεία κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1988 και έχει τύχει ανακαίνισης το 2002.

Το επίπεδο συντήρησής της είναι ικανοποιητικό.

 

Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και  αποχωρητήριο ξένων  στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), δωμάτιο παιχνιδιών και μπάνιο.

Εξωτερικά, διαθέτει χώρο στάθμευσης και αυλή. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 199 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 44 τ.μ.

Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στη Λακατάμεια - €370.000
Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος, στον Δήμο Λακατάμειας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περί τα 700 μέτρα νοτιοανατολικά της συμβολής των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Πεύκου.

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφέ, σχολεία κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους και την πόλη της Λευκωσίας.

 

Έχει ανεγερθεί περί το 1993 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης.

Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό και τουαλέτα ξένων.

Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο και μια αποθήκη. Στο ισόγειο υπάρχει επίσης και ένα διαμέρισμα, το οποίο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο με αποχωρητήριο.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 320 τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 33 τ.μ. (περίπου). Το εμβαδό του διαμερίσματος ανέρχεται σε 57 τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 7 τ.μ. (περίπου).

 

Σημειώνεται ότι το ακίνητο έχει κτιστεί σε μεγάλο οικόπεδο εμβαδού 1270 τ.μ., το οποίο επιτρέπει περαιτέρω ανάπτυξη.

Το ακίνητο ενοικιάζεται.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Τσέρι - €450.000
Διώροφη κατοικία με πισίνα σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή στον Δήμο Τσερίου της Επαρχίας Λευκωσίας.

Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 225 μέτρα νοτιοδυτικά της οδού Τεύκρου Ανθία και σε απόσταση περί τα 960 μέτρα νοτιοανατολικά της κεντρικής πλατείας του Δήμου.

 

  

Το ακίνητο διαθέτει καλή προσπέλαση προς τον αυτοκινητόδρομο και τους γειτονικούς δήμους.

Επιπλέον, το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, όπως σχολεία, υπεραγορές, καταστήματα, καφετέριες, φούρνοι κλπ.

Η περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από οικιστικές αναπτύξεις και κενά τεμάχια της.
 

  

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2006 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό.

Αποτελείται από δύο σαλόνια, τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, γραφείο, αποχωρητήριο ξένων, πλυσταριό και αποθήκη στο ισόγειο.

Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite και γκαρνταρόμπα) και μπάνιο τύπου τζακούζι.

Το υπόγειο διαθέτει δωμάτιο υπηρεσίας με αποχωρητήριο/ντους, δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης και αποθήκη. Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει πισίνα, κήπο και ψησταριά.

 

  

 
Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται περί τα 325 τ.μ και του υπογείου περί τα 220 τ.μ.

Οι άνετοι και ευρώχοι χώροι της κατοικίας σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους την καθιστούν ως ιδανική επιλογή για πολυμελής οικογένειες.

Η κατοικία είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με ικανοποιητικό εισόδημα.

Ημιτελής κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Αγλαντζιά - €500.000
Ημιτελής διώροφη κατοικία στον Δήμο Αγλαντζιάς, σε απόσταση περί τα 310 μέτρα νοτιοανατολικά του ΡΙΚ και περί τα 195 μέτρα νοτιοδυτικά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγλαντζιάς.

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, καταστήματα, σχολεία, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο.

 

Η κατοικία βρίσκεται στο στάδιο του σκελετού και σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα αποτελείται από πλυσταριό, δύο τουαλέτες, κουζίνα, καθιστικό και σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο στο ισόγειο.

Στον όροφο θα υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια (όλα en-suite) και καθιστικό.

 

 
Στο υπόγειο θα διαθέτει γυμναστήριο, χώρο υγιεινής, εργαστήριο και αποθηκευτικό χώρο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 320 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 30 τ.μ. (περίπου) και του υπογείου σε 190 τ.μ. (περίπου).

Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής τους.

Η κατοικία διαθέτει άδεια οικοδομής.

Έπαυλη τεσσάρων υπνοδωματίων στον Στρόβολο - €750.000
Διώροφη έπαυλη με πισίνα σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην Ενορία Άγιος Βασίλειος του Δήμου Στροβόλου, σε απόσταση περί τα 255 μέτρα νοτιοανατολικά του κυκλικού κόμβου «Θεόκτιστο» και περί τα 555 μέτρα νοτιοδυτικά του «American Heart».

 

  

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, καταστήματα, πάρκα, σχολεία κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο.
 

  

Σημειώνεται ότι το “The Mall of Cyprus" και το “Jumbo” βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2007 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι με μπαρ, τραπεζαρία, καθιστικό, πλυσταριό, κουζίνα, κουζινάκι, δωμάτιο υπηρεσίας και τουαλέτα ξένων στο ισόγειο.
 

  

Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (όλα en-suite). Επιπρόσθετα, η κατοικία διαθέτει υπόγειο με χώρους στάθμευσης, αποθηκευτικούς χώρους και μηχανοστάσιο. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και πισίνα.

 

  

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 322 τ.μ. (περίπου), του υπογείου σε 266 τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 44 τ.μ. (περίπου).

Η κατοικία κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Δειτε Επισης

Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος