Altamira: Σπίτια από €110.000 και διαμερίσματα από €35.000

Συνολικά οκτώ νέα οικιστικά ακίνητα βρίσκονται στην καινούργια καμπάνια της Altamira.

Διαβάστε ακόμα: Πλάνα για «Χριστουγεννιάτικο χωριό» στο Τρόοδος από φέτος

Ανάμεσά τους πέντε κατοικίες και τρία διαμερίσματα, που βρίσκονται σε Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο και Λεμεσό.

Διαβάστε ακόμα: Αλλάζει τα δεδομένα η συνεργασία Porter Novelli, TheWorx και Telia & Pavla BBDO

Οι τιμές των σπιτιών αρχίζουν από €110.000 και των διαμερισμάτων από €35.000.

Διαβάστε ακόμα: VitaTrace Nutrition: Η αγορά των €25 εκατ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στους Αγίους Αναργύρους, Λάρνακα - €110.000
Πρόκειται για ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενορία Άγιοι Ανάργυροι του Δήμου Λάρνακας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρα νότια του σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος και περί τα 350 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και εντός του Κυβερνητικού Συνοικισμού. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις.

 

 Στο ισόγειο του σπιτιού βρίσκεται ένα καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, αποθήκη και ντους με αποχωρητήριο, ενώ στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο.
 

Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 120 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ. (περίπου) και του οικοπέδου σε 243 τ.μ.

Σημειώνεται ότι το ακίνητο κατοικείται.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στη Σωτήρος, Λάρνακα - €170.000
Ισόγειος κατοικία, η οποία βρίσκεται σε κεντρική περιοχή στην Ενορία Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας.
 

Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 330 μέτρα βόρεια της Υπεραγοράς "Metro" και περί τα 310 μέτρα νοτιοανατολικά του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1990 και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με χώρο τραπεζαρίας, αποθήκη, ντους με τουαλέτα, τρία υπνοδωμάτια και κοινό μπάνιο με τουαλέτα.

 

Το εμβαδό των κλειστών χώρων του σπιτιού ανέρχεται σε 165 τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 19 τ.μ. (περίπου).
 

  

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Γέρι - €180.000
Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Γερίου της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα βόρεια του Γυμνασίου Γερίου και πλησίον του Προπονητικού Κέντρου «Ηλίας Πούλλος».

 

 

Πρόκειται για αναπτυσσόμενη περιοχή, η οποία παρουσιάζει έντονη οικοδομική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια με την ανέγερση κατοικιών και με διαχωρισμούς οικοπέδων.

 

  

Η κατοικία αποτελεί μέρος συγκροτήματος (με συνολικά τρεις κατοικίες) και βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της ανάπτυξης.

Ανεγέρθηκε περί το 2004 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο.

 

 Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (το ένα με ντους/αποχωρητήριο) και ένα κοινόχρηστο μπάνιο/αποχωρητήριο.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 162 τ.μ. (περίπου) και στην κατοικία αναλογεί εμβαδόν γης περι τα 195 τ.μ.

Δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, αλλά είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Σούνι, Λεμεσός - €300.000
Ανεξάρτητη ισόγειος κατοικία σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Σούνι - Ζανακιά της Επαρχίας Λεμεσού. Το ακίνητο εφάπτεται της Λεωφόρου Τροόδους (δρόμος Καντού – Σούνιου) και βρίσκεται σε απόσταση περί τα 700 μέτρα νότια από το κέντρο της κοινότητας.

 

 

 
Η κατοικία είναι ηλικίας 30 ετών περίπου και αποτελείται από σαλόνι/ καθιστικό ως ενιαίος χώρος, κουζίνα, γραφείο, μπάνιο/ αποχωρητήριο, αλλά και τρία υπνοδωμάτια το ένα με δικό του ντους/αποχωρητήριο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 190 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 55 τ.μ.

 

  

Διαθέτει μεγάλη αυλή με πισινά και μια βοηθητική οικοδομή.

 

  

Ο χαμηλός συντελεστής δόμησης της περιοχής αποτελεί εγγύηση για ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον.

Η κατοικία είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στον Κόρνο - €320.000
Η ανεξάρτητη διώροφη κατοικία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Κόρνου, περί τα 200 μέτρα ανατολικά από το Δημοτικό Σχολείο.

 

 
Τοποθετείται σε μια ήσυχη και αραιοκατοικημένη γειτονιά με άριστες προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις.

Έχει ανεγερθεί το 2005 και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση συντήρησης. Διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους με μεγάλες βεράντες και είναι κατάλληλη για πολυμελείς οικογένειες.

 

Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, γραφείο και αποχωρητήριο ξένων.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους. Υπάρχει επίσης κλειστός χώρος στάθμευσης και μικρό υπόγειο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθήκη.

 

Εξωτερικά, υπάρχει μεγάλη αυλή και ψησταριά.

Η κατοικία ενοικιάζεται προς €700 τον μήνα.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Κάτω Πάφο από €35.000
Διαμερίσματα σε μια κεντρική τοποθεσία στην Ενορία Κάτω Πάφος του Δήμου Πάφου, σε απόσταση περί τα 200 μέτρα νοτιοδυτικά του «Kings Avenue Mall» και περί τα 685 μέτρα νότια του ξενοδοχείου «Elysium».

 

  

Τα ακίνητα είναι ιδανικά τοποθετημένα κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου και την τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου.

 

 

Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος του συγκροτήματος «Venus Beach Village». Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, ένα στούντιο και ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων.

 

Tα διαμερίσματα είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Τερσεφάνου από €70.000
Διαμερίσματα σε μια ήσυχη και καθαρά οικιστική τοποθεσία στην κοινότητα Τερσεφάνου της Επαρχίας Λάρνακας, σε απόσταση περί τα 290 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου της κοινότητας.

 

Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος της πολυκατοικίας «ΑΡΤΕΜΗΣ ΧΑΡΑ ΚΩΡΤ», η οποία ανεγέρθηκε περί το 2013 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής τους είναι καλό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για επτά διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Τρία από τα οκτώ διαμερίσματα ενοικιάζονται με καλή απόδοση.

Tα διαμερίσματα είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Λιβάδια - €90.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια ήσυχη και καθαρά οικιστική τοποθεσία, σε απόσταση περί τα 1.1 χλμ βορειοανατολικά του κέντρου των Λιβαδιών και περί τα 980 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου.

 

 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Επιπλέον, απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς την πόλη της Λάρνακας, τον αυτοκινητόδρομο και την τουριστική περιοχή Ορόκλινης.

 

  

Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος της πολυκατοικίας «KAMIROS COMPLEX», η οποία ανεγέρθηκε περί το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής του είναι καλό. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας/κουζίνας, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια.
 

  

Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο.

 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 74 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 27 τ.μ.

Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες