Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: Διαμερίσματα από €26.000 και σπίτια από €100.000

Διαμερίσματα και σπίτια σε ενδεικτικές τιμές που δεν ξεπερνούν το όριο των €100.000 εντοπίζονται στη νέα λίστα ακινήτων που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η Altamira. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για πέντε σπίτια και οκτώ διαμερίσματα σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου πλην της Λεμεσού.

Διαβάστε ακόμα: Tel Aviv – Beirut: Η νέα ταινία του Olivewood που γυρίστηκε στην Κύπρο

Οι τιμές των κατοικιών αρχίζουν από τις €100.000 ενώ οι τιμές των διαμερισμάτων από τις €26.000.

Διαβάστε ακόμα: Χάρης Χαμπάκης: Η τεχνολογία αποτελεί το μέλλον των τραπεζών

Διαβάστε ακόμα: Smoothie Factory: The Heathier Side of Life
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Λευκωσία- €100.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Άγιος Αντώνιος, στον Δήμο Λευκωσίας. Βρίσκεται στον 2ο όροφο πενταόροφης πολυκατοικίας η οποία έχει ανεγερθεί το 1965. Αποτελείται από καθιστικό - τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το εμβαδόν του κλειστού χώρου είναι 115 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών είναι 11 τ.μ. Διαθέτει επίσης ανεξάρτητο Τίτλο Ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία.
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Παραλίμνι- €80.000
Ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε τουριστική τοποθεσία στον Δήμο Παραλιμνίου. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου και αποτελείται από κουζίνα, ενιαίο χώρο με σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο/ αποχωρητήριο. Το εμβαδό του διαμερίσματος ανέρχεται σε 66 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 10 τ.μ. Να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα αυλής 60 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Το διαμέρισμα είναι κενό.

2 Διαμερίσματα στο Παραλίμνι
Διαμερίσματα στον Δήμο Παραλιμνίου, μέρος της πολυκατοικίας «Ακίνητα Βροντή», η οποία ανεγέρθηκε περί το 2002 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό. Διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Τα ακίνητα είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

4 Διαμερίσματα στην Κάτω Πάφο- €26.000- €86.000
Διαμερίσματα στην Κάτω Πάφο, μέρος του συγκροτήματος «Venus Beach Village». Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, ένα στούντιο και ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων. Tα διαμερίσματα είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Διώροφη κατοικία στο Πέρα Χωριό- €200.000
Διώροφη κατοικία στο Πέρα Χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας, που ανεγέρθηκε περί το 2010 και το επίπεδο συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), δωμάτιο μπάνιου και καλυμμένη βεράντα. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αυλή και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 154 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 13 τ.μ. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.
 
Ανεξάρτητη κατοικία στην Ξυλοτύμβου-  €190.000
Ανεξάρτητη κατοικία τύπου split level (υπερυψωμένος όροφος) στην Ξυλοτύμβου, στην Επαρχία Λάρνακας. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1990 και αποτελεί μια καλοδιατηρημένη και άνετη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με ημιυπόγειο 65 τ.μ. Διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους με μεγάλες βεράντες και είναι κατάλληλη για πολυμελείς οικογένειες. Οι εσωτερικοί χώροι διαμορφώνονται ως εξής:

Ισόγειο: μεγάλο και άνετο σαλόνι και ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία.
Ημιυπόγειο: κουζίνα με καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο με ντους και αποχωρητήριο, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων.
Υπερυψωμένο ισόγειο: τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο.

Υπάρχει κεντρική θέρμανση και στεγασμένος χώρος στάθμευσης, ενώ υπάρχει και αυλή που δύναται να διαμορφωθεί σύμφωνα με το γούστο του αγοραστή. Σημειώνεται ότι η κατοικία αφορά το 1/8 μερίδιο του τεμαχίου. Υπάρχει συμφωνία διανομής.
 
Ημιτελής ισόγεια κατοικία στο Καλό Χωριό Λάρνακας- €145.000
Ημιτελής ισόγεια κατοικία στο Καλό Χωριό Λάρνακας, που ανεγέρθηκε περί το 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού, τραπεζαρία και κουζίνα, τζάκι, ντους στο υπνοδωμάτιο και κυρίως τουαλέτα με μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει ξύλινες πέργολες στο ανατολικό και δυτικό τμήμα της κατοικίας. Η κατοικία βρίσκεται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί το 3ο χέρι σοβατίσματος, έχουν αποπερατωθεί οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις και η εγκατάσταση πατώματος. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 90 τ.μ. Το γεγονός ότι η κατοικία παραμένει ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε προ τιθέμενους αγοραστές να επιλέξουν τα τελειώματα της επιλογής τους. Η κατοικία κατέχεται.
 
Ισόγεια κατοικία στο Γέρι- €110.000
Ισόγεια κατοικία στο Γέρι, η οποία ανεγέρθηκε περί το 1985 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα κοινόχρηστο ντους/αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει κτίριο το οποίο αποτελείται από αποθήκη. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 65 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 4 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται προς €400/μήνα.
 
Διώροφη κατοικία στο Δάλι- €100.000
Διώροφη κατοικία στην καρδιά του Δήμου Ιδαλίου. Η κατοικία βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και αποθήκη στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 139 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Δειτε Επισης

Παραδόθηκε νέο αντιπλημμυρικό έργο στη Λάρνακα
SKY από την AΝΤΟNIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
INDEX: Η Λάρνακα είναι το ανερχόμενο hotspot για επενδυτές και αγοραστές κατοικιών
Altamira Real Estate: 300+ αγροτεμάχια από €2 το τετραγωνικό μέτρο
AstroBank: Προς πώληση ημιτελής κατοικία, οικιστικά και εμπορικά ακίνητα
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες για το μουσείο Λεμεσιανού Καρναβαλιού (photos)
Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει η Altamira Real Estate
CYENS: Εντυπωσιάζει η αποκατάσταση της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας (photos)