Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: Οκτώ σπίτια από €65.000 και πέντε διαμερίσματα από €80.000

Συνολικά 13 είναι τα νέα οικιστικά ακίνητα στην τελευταία καμπάνια της Altamira.

Στη λίστα περιλαμβάνονται οκτώ σπίτια και πέντε διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.

Διαβάστε ακόμα: Δημόσιες και ισχυρές εταιρείες στην Κύπρο

Οι τιμές των κατοικιών αρχίζουν από €65.000 και οι τιμές των διαμερισμάτων από €80.000.

Διαβάστε ακόμα: Κυπριακό δικαστήριο παγώνει περιουσία «Κύπριoυ» εκ Ρωσίας και του αδελφού του

Διατηρητέα κατοικία στον Ψεματισμένο, Λάρνακα - €65.000
Το ακίνητο προς πώληση είναι μια διατηρητέα κατοικία, η οποία εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Ψεματισμένος της επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται στον πυρήνα του χωριού σε απόσταση περί τα 150 μέτρα βόρεια από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Το ακίνητο απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, τα γειτονικά χωριά και την παραλία του Ζυγίου.
 
Το τεμάχιο, στο οποίο έχει ανεγερθεί η κατοικία, έχει κανονικό σχήμα και εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με πρόσοψη περί τα 6 μέτρα.



Η κατοικία είναι κατασκευασμένη με παραδοσιακό τρόπο με φέρουσα τοιχοποιία από πέτρα. Το εμβαδόν της κατοικίας είναι 110 τ.μ. περίπου.
 


Σημειώνεται σε περίπτωση αναπαλαίωσης της κατοικίας, το ακίνητο δύναται να επωφεληθεί από σχέδιο επιχορήγησης της κυβέρνησης.
 
 
Η κατοικία είναι κενή.
 
Κατοικία δύο υπνοδωματίων στην Αραδίππου - €165.000
Πρόκειται για ισόγειο κατοικία στην ενορία Απόστολος Λουκάς του Δήμου Αραδίππου. Βρίσκεται στο βόρειο άκρο του Δήμου, σε απόσταση περί τα 150 μέτρα βορειοδυτικά από την εκκλησία Αγίου Λουκά. Η περιοχή διαθέτει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο του Δήμου, ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις.


Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1980, έχει ανακαινιστεί και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης.
 
Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα επίσης με τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, κυρίως μπάνιο και αποχωρητήριο ξένων.
 


Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει καλυμμένη, ακάλυπτη βεράντα, πλακόστρωτη αυλή, καθώς επίσης και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδόν των εσωτερικών χωρών ανέρχεται στα 171 τ.μ. πλέον 14 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 9 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Η κατοικία διαθέτει πιστοποιητικό τελικής έγκρισης.
 
 Σημειώνεται ακόμα ότι η κατοικία ενοικιάζεται με ενοίκιο €500/μήνα και απόδοση 3.6%. Το συμβόλαιο λήγει στις 31/03/2021.
 
Διατηρητέα κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Καϊμακλί - €185.000
Διατηρητέα ισόγειος κατοικία, η οποία βρίσκεται εντός του παραδοσιακού πυρήνα Καϊμακλίου, σε απόσταση περί τα 250  μέτρα ανατολικά της εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας. Το ακίνητο διαθέτει καλές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας.


Η κατοικία έχει αναγερθεί περί το 1936 και είναι κατασκευασμένη με παραδοσιακό τρόπο από πλιθάρι και πέτρα.
 


Αποτελείται από χώρο υποδοχής, τέσσερα ξεχωριστά δωμάτια, αποχωρητήριο, κουζίνα και αποθηκευτικό χώρο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 174 τ.μ περίπου.
 


Η κατοικία είναι κενή και το γεγονός ότι είναι διατηρητέα αποτελεί πλεονέκτημα, καθώς επωφελείται σημαντικών κίνητρων.
 
 
Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Πέρα Χωρίο, Λευκωσία - €190.000
Ισόγεια κατοικία με βοηθητική οικοδομή σε μια ήσυχη τοποθεσία στην Κοινότητα Πέρα Χωρίο, της Επαρχίας Λευκωσίας.
 
Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 700 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού και περί τα 990 μέτρα ανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού.


Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, εστιατόρια, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο.
 
Εφάπτεται της οδού Μεσαορίας στο βόρειο της σύνορο με πρόσωπο περί τα 17 μέτρα. Στο δυτικό του σύνορο, εφάπτεται πεζόδρομου. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1991 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό.
 


Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 145 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 25 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 30 τ.μ. (περίπου).
 
Η βοηθητική οικοδομή τοποθετείται στο νότιο τμήμα του οικοπέδου και αποτελείται από αποθήκη συνολικού εμβαδού περί τα 13τ.μ.
 
Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
Κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Τάλα, Πάφο - €220.000
Διώροφη κατοικία με πισίνα σε μια ελκυστική τοποθεσία στην Κοινότητα Τάλας της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 2 χλμ. νοτιοανατολικά του φράγματος Μαυροκόλυμπου και περί τα 3.5 χλμ. βορειοανατολικά της θάλασσας.
 

 


Το ακίνητο διαθέτει καλές προσβάσεις προς όλες τις απαραίτητες παροχές και προς τις γειτονικές κοινότητες και δήμους. Επιπλέον, η παραλία «Coral Bay» και η τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου βρίσκονται λίγα μόλις λεπτά μακριά.
 

 


Η κατοικία ανεγέρθηκε περί 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής της είναι καλό.
 
Αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, βοηθητική κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, μικρή αποθήκη και καλυμμένες βεράντες στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), ακάλυπτες βεράντες και μπάνιο.
 


Εξωτερικά, διαθέτει χώρο στάθμευσης, πισίνα και αυλή. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 126 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 22 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 19 τ.μ.
 
Απολαμβάνει εξαιρετική θέα προς την θάλασσα και την γύρω περιοχή.
 
 
Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 
 
Ημιανεξάρτητη ημιτελής κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, Πάφο - €235.000
Ημιανεξάρτητη διώροφη ημιτελής κατοικία, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περί τα 110 μέτρα δυτικά του περιφερειακού δημοτικού σχολείου Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς και περί τα 65 μέτρα ανατολικά από την ακτή.


Είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει καλή πρόσβαση προς τις γειτονικές κοινότητες.
 
Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα με τραπεζαρία, ντους με αποχωρητήριο ένα υπνοδωμάτιο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο, και τρία υπνοδωμάτια, ντούς με αποχωρητήριο και βεράντα στον πρώτο όροφο.
 


Σημειώνεται ότι η κατοικία είναι ημιτελής και βρίσκεται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και η τοιχοποιία. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 157 τ.μ. (περίπου) και του καλυμμένου χώρου στάθμευσης σε 19 τ.μ. περίπου.
 
 
Το γεγονός ότι η κατοικία παραμένει ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε προτιθέμενους αγοραστές να επιλέξουν τα τελειώματα της επιλογής τους.
 
Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Γέρι, Λευκωσία - €240.000
Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Γερίου της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 910 μέτρα βορειανατολικά του Γυμνασίου Γερίου και περί τα 340 μέτρα βόρεια από τη Λεωφόρο Γερίου. 
 
Πρόκειται για αναπτυσσόμενη περιοχή, η οποία παρουσιάζει έντονη οικοδομική δραστηριότητα τελευταία χρόνια με την ανέγερση κατοικιών και με διαχωρισμούς οικοπέδων.


Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση προσφέρονται όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.
 
Το ακίνητο εφάπτεται της οδού Λευκονοίκου στο νότιο της σύνορο με πρόσωπο περί τα 15 μέτρα. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1986 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό.
 


Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το ένα με ντους/αποχωρητήριο) και ένα κοινόχρηστο μπάνιο/αποχωρητήριο. 
 
Η σοφίτα αποτελείται από χώρο ψυχαγωγίας, ένα υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο με μπάνιο, σάουνα και αποθήκη. Εξωτερικά, διαθέτει  ακάλυπτο χώρο στάθμευση, αποθήκη, λεβητοστάσιο, αυλή και βεράντες.
 
 
Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 325 τ.μ. (περίπου), των βεραντών σε 29 τ.μ. (περίπου), και του οικοπέδου σε 358 τ.μ. (περίπου).
 
Η κατοικία ενοικιάζεται προς €400/μήνα.
 
Μεζονέτα τεσσάρων υπνοδωματίων στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσό - €320.000
Μεζονέτα προς πώληση (Δείτε 3D Virtual Tour) σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, σε απόσταση περί τα 665 μέτρα βόρεια του κυκλικού κόμβου Λινόπετρας.

 


Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως καταστήματα, σχολεία, υπεραγορές κλπ. Επιπλέον, ο αυτοκινητόδρομος και το «Jumbo» βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.
 

 


Η μεζονέτα έχει ανεγερθεί πριν από οκτώ χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής της είναι καλό. Αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο και όροφο.
 


Στο ημιυπόγειο διαθέτει χώρο στάθμευσης, δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκη και αποχωρητήριο/ντους.  Στο ισόγειο διαθέτει σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων και καλυμμένη βεράντα.
 


Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα), μπάνιο και καλυμμένη βεράντα, ενώ υπάρχει αυλή με πισίνα. Το συνολικό εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 202 τ.μ. (περίπου) και της γης σε 230 τ.μ. (περίπου).
 
 
Η μεζονέτα δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.
 
Η μεζονέτα είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Χλώρακα, Πάφο - €80.000
Διώροφο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην κοινότητα Χλώρακα της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 710 μέτρα ανατολικά του ξενοδοχείου «St. George» και περί τα 735 βορειοδυτικά του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας.
 
Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, καφετέριες, φούρνοι, σχολεία κλπ.


Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις το κέντρο του Δήμου Πάφου και την τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου.
 
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου και αποτελείται από κουζίνα και καθιστικό σε ενιαίο χώρο, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και ακάλυπτη βεράντα.
 


Ο πρώτος όροφος του διαμερίσματος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο με αποχωρητήριο και ακάλυπτη βεράντα.
 
 
Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 85 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 24 τ.μ. 
 
Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Μανδριά, Πάφο - €100.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, σε απόσταση περί τα 640 μέτρα νότια του κέντρου της κοινότητας Μανδριών και περί τα 815 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου Πάφου - Λεμεσού.

 


Βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς όλες τις γειτονικές κοινότητες και τον αυτοκινητόδρομο. Επιπλέον, το αεροδρόμιο Πάφου βρίσκεται σε επίσης κοντινή απόσταση.
 

 


Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου «Ayia Irini Beach Villas και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και βεράντες. Διαθέτει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο.
 
 
Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Άγιο Ανδρέα, Λευκωσία - €105.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με γραφείο σε μια δημοφιλή τοποθεσία στην Ενορία Αγίου Ανδρέα, του Δήμου Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 235 νότια του κολυμβητηρίου του Δήμου Λευκωσίας και περί τα 110 μέτρα βόρεια του Υπουργείου Υγείας.

 


Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, σχολεία κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας. Πρόκειται για τοποθεσία, η οποία παρουσιάζει διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα λόγω της προσπελασιμότητας της και της κεντρικής τοποθεσίας της.
 

 


Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτηρίου και το επίπεδο συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο με καθιστικό και τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, γραφείο/αποθήκη, αποχωρητήριο ξένων και το κυρίως μπάνιο.
 
 
Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 110 τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 9 τ.μ. (περίπου).
 
Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με καλή απόδοση.
 
Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.
 
Διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στον Άγιο Θεόδωρο, Πάφο - €225.000 (€110.000 και €115.000)
Δύο διαμερίσματα στην τοποθεσία «Universal», στην Ενορία Άγιος Θεόδωρος του Δήμου Πάφου, σε απόσταση περί το 1 χλμ. νοτιοδυτικά του «Παφιακού Σταδίου» και περί τα 700 μέτρα βορειοανατολικά της Λεωφόρου Αγίων Αναργύρων.


Στην άμεση περιοχή των ακινήτων προσφέρονται όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, καταστήματα, καφετέριες, σχολεία κλπ. Επιπλέον, τα ακίνητα διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις προς κέντρο της Πάφου και τον αυτοκινητόδρομο.
 

Τα διαμερίσματα ανεγέρθηκαν περί το 2010 και βρίσκονται σε καλό επίπεδο συντήρησης.
 
Σημειώνεται ότι τα διαμερίσματα διαθέτουν θέα προς την κοινόχρηστη πισίνα της ανάπτυξης.
 
Τα διαμερίσματα ενοικιάζονται.
 
Διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στον Στρόβολο - €310.000
Άνετο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων, το οποίο βρίσκεται 50 μέτρα βόρεια από την Λεωφόρο Αθαλάσσας, 200 μέτρα νοτιοδυτικά από τη Σχολή Τυφλών και 200 μέτρα νοτιοανατολικά από το English School.
 


Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, καφετέριες, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και τον αυτοκινητόδρομο.
 


Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας «City Home 37Z», η οποία ανεγέρθηκε περί το 2002 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και συντήρηση.
 

Αποτελείται από κουζίνα, ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας και καθιστικού με έξοδο σε καλυμμένες βεράντες, αποχωρητήριο ξένων, τέσσερα υπνοδωμάτια  (από τα οποία τα δύο διαθέτουν ενσωματωμένο αποχωρητήριο με μπάνιο) και μπάνιο με αποχωρητήριο.
 
Το διαμέρισμα διαθέτει δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης και αποθήκη εμβαδού 8 τ.μ. στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Διαθέτει επίσης ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.
 
Το ακίνητα ενοικιάζεται προς €1100/μήνα με απόδοση 4.3%. Το συμβόλαιο ενοικίασης λήγει στις 09/07/2021.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης