Altamira: 24 διαμερίσματα από €50.000

Συνολικά 24 διαμερίσματα σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου περιλαμβάνει το νέο πακέτο ακινήτων της Altamira. 
 
Τα διαμερίσματα έχουν ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από τις €50.000 και φτάνουν μέχρι τις €235.000.
 
Τα πέντε ακριβότερα διαμερίσματα: 
 
Ισόγειο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Μέσα Γειτονιά- €235.000
Ισόγειο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 001 και βρίσκεται στο ισόγειο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας με την ονομασία «ELENA 49» η οποία ανεγέρθηκε το 2007. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας με έξοδο σε δύο καλυμμένες βεράντες, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Πλεονέκτημα του ακινήτου ότι διαθέτει ξεχωριστή είσοδο.
 
Διαβάστε ακόμα: Τα new entries του 2020 στο κυπριακό επιχειρείν

Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης, αποθήκη και μεγάλη αυλή 100 τ.μ. Έχει εμβαδόν 94 τ.μ. κλειστών χώρων, 18 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 12 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία, και απευθύνεται ιδανικά σε μικρές οικογένειες.
 
 
Τρία διαμερίσματα στην Αγλαντζιά- €205.000- €345.000
Τρία διαμερίσματα (86 τ.μ. για €205.000, 106 τ.μ. για €215.000 και 171 τ.μ. για €345.000) στον Δήμο Αγλαντζιάς, μέρος τριώροφης πολυκατοικίας με την ονομασία «ΕΜΜΕΛΙΑ» με συνολικά 6 διαμερίσματα η οποία ανεγέρθηκε περί το 2009. Το επίπεδο κατασκευής και  συντήρησης των διαμερισμάτων είναι καλό. Tα διαμερίσματα ενοικιάζονται.
 
 
Οροφοδιαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €180.000
Οροφοδιαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 201 και βρίσκεται σε ολόκληρο τον 2ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας με την ονομασία «Santorini Court» η οποία ανεγέρθηκε το 2008. Αποτελείται από μεγάλο και άνετο καθιστικό χώρο με ενιαία κουζίνα και έξοδο σε δύο καλυμμένες βεράντες, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο και γκαρνταρόμπα. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο. Έχει εμβαδόν 101 τ.μ. κλειστών χώρων και 21 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Αγλαντζιά- €180.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Δήμο Αγλαντζιάς. Το διαμέρισμα βρίσκεται τον 3ο όροφο του κτηρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι/τραπεζαρία/καθιστικό, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια και δύο καλυμμένες βεράντες. Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας διαθέτει χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 157 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 17 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διαβάστε ακόμα: Ο κορωνοϊός εξαφάνισε 6.000 αεροπορικές διαδρομές

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στα Λατσιά- €150.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στο Δήμο Λατσιών. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο διώροφης οικοδομής η οποία ανεγέρθηκε το 1996. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του διαμερίσματος είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία/ κουζίνα ως ενιαίο χώρο, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 144 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 4 τ.μ. και της ακάλυπτης βεράντας σε 17 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας