Αltamira: Διαμερίσματα από €70.000 και σπίτια από €95.000

Έξι διαμερίσματα και έξι κατοικίες έβαλε προς πώληση η Altamira. 
 
Το νέο πακέτο από ακίνητα, που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της, περιλαμβάνει οικιστικά ακίνητα από €70.000- συγκεκριμένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Έγκωμη.

Διαβάστε ακόμα: Πλήγμα στα ακίνητα της Λεμεσού και στον τομέα των κατοικιών

Το ακριβότερο οικιστικό ακίνητο είναι πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Λεμεσό, η οποία πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €520.000.
 
Διαβάστε ακόμα: Προσπάθεια για ασφαλιστικά προϊόντα κάλυψης από κορωνοϊό στην Κύπρο

Διαβάστε ακόμα: Πλήγμα στα ακίνητα της Λεμεσού και στον τομέα των κατοικιών

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Ανθούπολη- €155.000
Άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Ανθούπολη στον Δήμο Λακατάμιας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 101 και βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας η οποία ανεγέρθηκε περί το 2006 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο, και μπάνιο με αποχωρητήριο. Έχει εμβαδόν 124 τ.μ. κλειστών χώρων, 20 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 3 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.
 
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Γερμασόγεια- €105.000
Διαμέρισμα 55 τ.μ. και δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Ποταμός Γερμασόγειας. Αποτελεί μέρος της πολυκατοικίας «SWEPCO BUILDING NO.5» και το επίπεδο συντήρησης του είναι ικανοποιητικό (1984). Αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και 2 καλυμμένες βεράντες. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.
 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €100.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Ενορία Χρυσοπολίτισσα του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα (1996) έχει αριθμό θύρας 105 και βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας με την ονομασία «ZENIA IRIS B». Βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 123 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 8 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Δύο διαμερίσματα στην Γεροσκήπου- €90.000 + €92.000
Δύο διαμερίσματα 72 τ.μ. στον Δήμο Γεροσκήπου. Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος της οικοδομής «Delmano Court 2» η οποία ανεγέρθηκε περί το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό. Είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων και διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλα για ιδιοκατοίκηση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Έγκωμη- €70.000
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο Δήμο Έγκωμης. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 101 και βρίσκεται στον 1ο όροφο της καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας «ΙΟΛΗ 3» (1995). Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα και μπάνιο με αποχωρητήριο. Έχει εμβαδόν 35 τ.μ. κλειστών χώρων και 9 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για επένδυση καθώς ενοικιάζεται 450 ευρώ/μήνα με ψηλή απόδοση 7.7%.
 
 
 
Πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Λεμεσό- €520.000
Πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Ενορία Αγία Φύλαξής, στο Δήμο Λεμεσού. Πρόκειται για μια όμορφη κατοικία η οποία ανεγέρθηκε περί το 1992 και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση συντήρησης. Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο και όροφο εμβαδού 250 τ.μ., υπόγειο 110 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 45 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 80 τ.μ. Μεταξύ άλλων διαθέτει 4 υπνοδωμάτια,  γραφείο, κουζίνα, σαλόνι. Επιπλέον, διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης, μεγάλη αυλή και ψησταριά. Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες. Το ακίνητο ενοικιάζεται.
 
 
Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στον Στρόβολο- €235.000
Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενορία Απ. Βαρνάβα του Δήμου Στροβόλου. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό χώρο, σαλόνι με τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Η κατοικία εξωτερικά διαθέτει επίσης ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Το εμβαδόν καλυμμένων χώρων της κατοικίας είναι περί τα 185 τ.μ. πλέον περί τα 20 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 14 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Ημιτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Σωτήρα- €210.000
Ημιτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στον Δήμο Σωτήρας, δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων. Βρίσκεται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και η τοιχοποιία. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 325 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 34 τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών σε 52 τ.μ. και του υπογείου σε 230 τ.μ. Το γεγονός ότι η κατοικία παραμένει ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε προτιθέμενους αγοραστές να επιλέξουν τα τελειώματα της επιλογής τους.
 
 
Ισόγεια κατοικία με βοηθητική οικοδομή στην Κοινότητα Φρέναρος- €210.000
Ισόγεια κατοικία (1983) με βοηθητική οικοδομή στην Κοινότητα Φρέναρος. Το ακίνητο βρίσκεται στο νότιο μέρος του τεμαχίου και αντιστοιχεί στο 1/2 μερίδιο του ακινήτου με εμβαδό γης 1336 τ.μ. Το ακίνητο δεν διαθέτει συμφωνία διανομής. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 165 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 35τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 20 τ.μ. Η κατοικία κατέχεται. Η βοηθητική οικοδομή τοποθετείται στο νοτιοανατολικά τμήμα του τεμαχίου και αποτελείται από 2 διαμερίσματα (στούντιο) συνολικού εμβαδού περί τα 65 τ.μ. και πλέον περί τα 5 τ.μ. καλυμμένης βεράντας. Τα διαμερίσματα είναι κενά και δεν έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες.
 
 
Ημιτελής κατοικία στην Λακατάμια- €100.000
Αδιανέμητο μερίδιο σε ενιαία ανάπτυξη τεσσάρων κατοικιών, στο οποίο αντιστοιχεί μια ημιτελής κατοικία. Η κατοικία (2012) αποτελείται στο ισόγειο από καθιστικό και σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και τουαλέτα ξένων, ενώ στον όροφο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα με ντους και αποχωρητήριο και μπάνιο με αποχωρητήριο, με επιπλέον βοηθητικό χώρο στην σοφίτα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 160 τ.μ., οι καλυμμένες βεράντες είναι 5 τ.μ., η σοφίτα 20 τ.μ.  και ο καλυμμένος χώρος στάθμευσης 15 τ.μ.
 
 
Ισόγεια κατοικία στον Πεδουλά- €95.000
Ισόγεια κατοικία στον Πεδουλά. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1960, αλλά έχει ανακαινιστεί. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Συγκεκριμένα η κατοικία αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο με ντους και ένα υπνοδωμάτιο.  Εξωτερικά υπάρχει κτίριο το οποίο αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με ντους . Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 63 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 20 τ.μ.,  του βοηθητικού κτηρίου σε 32 τ.μ. και του οικοπέδου σε 182 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία.
 

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους