Altamira: Δέκα σπίτια από €115.000 (photos)

Μάριος Ιωάννου  06/11/2020 07:01
Altamira: Δέκα σπίτια από €115.000 (photos)

Altamira: Δέκα σπίτια από €115.000 (photos)

Μάριος Ιωάννου  06/11/2020 07:01

Συνολικά δέκα νέα οικιστικά ακίνητα έχει στο χαρτοφυλάκιο της η Altamira.

Ανάμεσά τους σπίτια και επαύλεις με τιμές που αρχίζουν από €115.000 και φτάνουν μέχρι τις €750.000.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε σχεδόν όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Ημιτελής κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στη Λακατάμεια - €115.000
Ημιτελής ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περί τα 150 μέτρα βορειοανατολικά από την Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, περί τα 1.500 μέτρα νοτιοδυτικά από τον κυκλικό κόμβο της Ανθούπολης και περί τα 1700 μέτρα βορειοδυτικά από τα φώτα τροχαίας πλησίον της υπεραγοράς ‘ΚΟΛΙΑ’.

lakatamia115

 

Είναι τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, καταστήματα, σχολεία κλπ. Επιπλέον το ακίνητο διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το Nicosia Mall και τον αυτοκινητόδρομο.

Είναι δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων. Σημειώνεται ότι η κατοικία είναι ημιτελής και βρίσκεται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και η τοιχοποιία. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 180 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 3 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 23 τ.μ. (περίπου).

 

Διαβάστε ακόμα: Στον πάγο το θέμα με τις ταρίφες στα λιμάνια

lakatamia1152

Διαβάστε ακόμα: Alion: Νέα προϊόντα εν μέσω κορωνοϊού

 

Το γεγονός ότι η κατοικία παραμένει ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους αγοραστές να επιλέξουν τα τελειώματα της επιλογής τους.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Φρέναρος - €120.000
Ισόγειος κατοικία στην Κοινότητα Φρέναρος της Επαρχίας Αμμοχώστου σε απόσταση περί τα 500 μέτρα βόρεια από τον πυρήνα της κοινότητας. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Επιπλέον, διαθέτει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά.

frenaros120
 

Η κατοικία έχει ανακαινιστεί και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο/ντους. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 131 τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 30 τ.μ. (περίπου).

frenaros1202

 

Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο νότιο τμήμα του χωραφιού. 

Τονίζεται ακόμα ότι κατοικία ενοικιάζεται. 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Μεζονέτα τριών υπνοδωματίων στην Πέγεια - €120.000
Διώροφη μεζονέτα, σε απόσταση περί τα 590 μέτρα βορειοανατολικά του Δημαρχείου Πέγειας και περί τα 440 μέτρα βόρεια του Δημοτικού Σχολείου. 

pegeia1202

 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων και την πόλη της Πάφου. Επιπρόσθετα, οι Θαλασσινές Σπηλιές βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση. 

pegeia120

 

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίος χώρος, αποχωρητήριο ξένων και ένα υπνοδωμάτιο με ντους στον πρώτο όροφο.  Στον δεύτερο όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα με μπάνιο και το άλλο με ντους/αποχωρητήριο.

pegeia1203

Σημειώνεται ότι ο χώρος στάθμευσης στο ισόγειο έχει μετατραπεί σε αποθηκευτικό με πλυσταριό. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέχεται σε 100 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 7 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 7 τ.μ.

 

pegeia1204

 

Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στις Κόκκινες, Λάρνακα - €135.000
Ημιεφαπτόμενη κατοικία στην Ενορία Κόκκινες, του Δήμου Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 10 μέτρα βόρεια του Σταδίου “ Αντώνης Παπαδόπουλος”, περί τα 90 μέτρα νότια του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων και εφάπτεται της οδού Αριάδνης κατά μήκος του βόρειου συνόρου του, με πρόσωπο περί τα 23 μέτρα.

kokkines135
 

 

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και την θάλασσα. 

Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται σε δυτικό τμήμα του ακινήτου με εμβαδό γης περί τα 398 τ.μ (περίπου). Αποτελείται από ισόγειο, υπερυψωμένο επίπεδο και ημιυπόγειο.

kokkines1352
 

Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και τουαλέτα ξένων. Στο υπερυψωμένο επίπεδο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite) και κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο, ενώ στο ημιυπόγειο υπάρχει κουζίνα και χώρος στάθμευσης.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 160 τ.μ περίπου, το εμβαδόν των καλυμμένων βεραντών σε 18 τ.μ περίπου και του υπόστεγου χώρου στάθμευσης περί τα 35 τ.μ.

 

kokkines1353

 

Για το ακίνητο υπάρχει συμφωνία διανομής.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Καϊμακλί - €180.000
Ισόγειος ημιανεξάρτητη κατοικία στην Eνορία Καϊμακλί, του Δήμου Λευκωσίας. 

Βρίσκεται επί της οδού Κασσάνδρας, περί τα 100 μέτρα νοτιοανατολικά από την Λεωφόρο Αγίου Ανδρέου και περί τα 325 δυτικά του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας. 

 

kaimakli180

 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας. 

Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα (Β) με εμβαδό γης περί τα 307 τ.μ. (περίπου). Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα/τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με ντους/ αποχωρητήριο) και μπάνιο με αποχωρητήριο.

kaimakli1803
 

Το υπόγειο αποτελείται  από καλυμμένο χώρο στάθμευσης, μια αποθήκη και ένα βοηθητικό χώρο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 125 τ.μ. και του υπογείου σε 100 τ.μ. Σημειώνεται ότι το ακίνητο διαθέτει συμφωνία διανομής. 

Το ακίνητο εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Κα3 η οποία επιτρέπει την ανάπτυξη τριώροφου κτηρίου.

 

kaimakli1802

 

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στη Λακατάμεια - €190.000
Συνεχόμενη διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Λακατάμειας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περί τα 460 μέτρα βορειοδυτικά του Ε’ Δημοτικού Σχολείου Λακατάμειας και περί τα 200 μέτρα νότια της οδού Πεύκου.

lakatamia190

 

Πρόκειται για ανερχόμενη περιοχή η οποία παρουσιάζει έντονη οικοδομική δραστηριότητα τελευταία χρόνια με την ανέγερση κατοικιών και με διαχωρισμούς οικοπέδων. Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση προσφέρονται όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.

Η κατοικία (B) ανεγέρθηκε περί το 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Είναι γωνιακή, βρίσκεται στο μεσαίο τμήμα του ακινήτου και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και μπάνιου. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 170 τ.μ. (περίπου) και του οικοπέδου σε 168 τ.μ. (περίπου).

lakatamia1902

 

Η κατοικία ενοικιάζεται προς €500/μήνα με απόδοση 3.16%.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο - €235.000
Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενορία Απ. Βαρνάβα του Δήμου Στροβόλου. Βρίσκεται σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή 50 μέτρα βόρεια από την Λεωφόρο Αθαλάσσας και 400 μέτρα νοτιοανατολικά από το Πάρκο Ακρόπολης.

Απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Στην άμεση περιοχή του ακινήτου προσφέρονται όλων των ειδών υπηρεσίες σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις. Επιπρόσθετα, το "The Mall of Cyprus" βρίσκεται σε επίσης κοντινή απόσταση. 

 

strovolos235

 

Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό χώρο, σαλόνι με τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια  και αποχωρητήριο με μπάνιο. Η κατοικία εξωτερικά διαθέτει επίσης ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. 

 

strovolos2352

 

Το εμβαδόν καλυμμένων χώρων της κατοικίας είναι περί τα 185 τ.μ. πλέον περί τα 20 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 14 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό τελικής έγκρισης.

 

strovolos2353
 

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Κάτω Δευτερά - €320.000
Ανεξάρτητη ισόγειος κατοικία στην κοινότητα Κάτω Δευτερά της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 75 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, η οποία συνδέει τον Δήμο Λακατάμειας με την κοινότητα Κάτω Δευτεράς και περί τα 350 μέτρα βορειοανατολικά από την Εκκλησία Χρυσοσπηλιώτισσας και περί τα 1200 μέτρα ανατολικά από το Grammar School.

deftera

 

Διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προ τους γειτονικούς Δήμους/κοινότητες.

deftera2

 

Πρόκειται για μια κατοικία που έχει ανεγερθεί περί το 1993 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από χωλ, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, χώρους υγιεινής, πλυσταριό, διπλό γκαράζ, τρία υπνοδωμάτια.

deftera3

Εξωτερικά το ακίνητο διαθέτει πλακόστρωτη αυλή με πισίνα και ξύλινη πέργολα. Έχει εμβαδό 186 τ.μ. καλυμμένους χώρους, 28 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 92 τ.μ. υπόγειο.

 

deftera4

 

Η κατοικία είναι ιδανική για οικογένειες αλλά και νέα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν σε μια ήσυχη και όμορφη περιοχή.

deftera5

 

Η κατοικία είναι κενή.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Έπαυλη τριών υπνοδωματίων στην Πέγεια - €416.000
Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία, η οποία βρίσκεται 700 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Κισσόνεργας και μολις 1 χλμ ανατολικά από τη θάλασσα και τις παραλίες της περιοχής.

pegeia416

 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες όπως υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων, των Θαλασσινών Σπηλιών και την πόλη της Πάφου. 

Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια και διαθέτει ιδιωτική πισίνα και κήπο. Αποτελείται στο ισόγειο από τραπεζαρία με ενιαίο καθιστικό χώρο με τζάκι και κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και ένα υπνοδωμάτιο με ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους. Ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και τα δύο με ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους και έξοδο σε ακάλυπτη βεράντα.

pegeia4162

Εξωτερικά, εκτός από πισίνα διαθέτει πλακόστρωτη αυλή και χώρο στάθμευσης.

Το εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται περί τα 177 τ.μ. πλέον 18 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 13 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Η κατοικία διαθέτει άδεια οικοδομής. 

 

pegeia4163

 

Πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί το γεγονός ότι βρίσκεται σε ύψωμα και έχει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή.

pegeia4164

 

Η κατοικία ενοικιάζεται προς €1,000/μήνα με απόδοση 2.67%.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Πολυτελής έπαυλη στο Δάλι - €750.000
Πολυτελής διώροφη έπαυλη (Δείτε 3D Virtual Tour https://www.altamirarealestate.com.cy/pages/32/3D?fromListing) με δύο πισίνες (η μία εσωτερική), σε πολύ μικρή απόσταση βόρεια του Κέντρου Υγείας Ιδαλίου και περί τα 430 μέτρα νοτιοδυτικά του Λυκείου Ιδαλίου. 

dali

 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, εστιατόρια, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο.

dali2

 

Πρόκειται για μια όμορφη και πολυτελή κατοικία, η οποία ανεγέρθηκε το 2009 περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι πολύ καλό.

Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει γραφείο, τρία υπνοδωμάτια όλα με αποχωρητήριο/μπάνιο ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει και γκαρνταρόμπα.

dali3
 

Στο υπόγειο υπάρχει εσωτερική πισίνα, καθιστικό, δύο αποχωρητήρια, αποθήκη, σάουνα και χώρος στάθμευσης.

dali4

 

Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, βοηθητική οικοδομή, ψησταριά και βεράντες.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 315 τ.μ. (περίπου), του υπογείου σε 240 τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 115 τ.μ. (περίπου).  

dali5

 

Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες.

dali6

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

 

dali7

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας