Είναι ο Teddy Sagi o νέος ιδιοκτήτης του The Residence;

InBusinessNews  03/11/2020 13:32
Είναι ο Teddy Sagi o νέος ιδιοκτήτης του The Residence;

Είναι ο Teddy Sagi o νέος ιδιοκτήτης του The Residence;

InBusinessNews  03/11/2020 13:32

Ένα μεγάλο deal σχεδόν €10 εκατ. πέτυχε η Τράπεζα Κύπρου εν μέσω πανδημίας, με τη REMU να βρίσκει αγοραστή για το ακριβότερο οικιστικό της ακίνητο.

bocakrivotero5

Διαβάστε ακόμα: Ανάστατες οι επιχειρήσεις, δεν αντέχουν δεύτερο χτύπημα

Πρόκειται για μία πολυτελή ανεξάρτητη βίλα, μέρος της ανάπτυξης "The Residence", που βρίσκεται στην περιοχή Saint Raphael, μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της Κύπρου.

 

bocakrivotero4


Διαβάστε ακόμα: Α/φοι Πέτρου: Λανσάρισμα νέων προϊόντων εν καιρώ πανδημίας

bocakrivotero3

 

Η συνολική έκταση της έπαυλης πέντε υπνοδωματίων, όλα με θέα στη θάλασσα, είναι 1.095 τ.μ., ενώ το ακίνητο προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση σε έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο με πισίνα.

bocakrivotero2

Αγοραστής της συγκεκριμένης έπαυλης φαίνεται να είναι ο γνωστός Ισραηλινός επιχειρηματίας, Teddy Sagi, στον όμιλο του οποίου ανήκει η πολυώροφη ανάπτυξη, η οποία ανεγείρεται στο κέντρο της Λευκωσίας, Labs Tower.

teddysagi

 

labs

 

Το κτήριο 22 ορόφων (συν τρία υπόγεια επίπεδα), το οποίο θα έχει ύψος 95 μέτρων, αναμένεται να στεγάσει εταιρείες του γνωστού επιχειρηματία, αρκετές από τις οποίες βρίσκονται ήδη στην Κύπρο.

Το ύψος της επένδυσης ξεπερνά τα €30 εκατ.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο όμιλος του Ισραηλινού μεγιστάνα, το τελευταίο διάστημα εξέταζε την αγορά ακινήτου σε παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Ποιος είναι ο Sagi
Ο Teddy Sagi είναι ιδρυτής της Playtech, μίας εταιρείας προγραμματισμού λογισμικού για τυχερά παιχνίδια που δημιουργήθηκε το 1999. Με 700 εκατ. δολάρια πωλήσεις, η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Είναι επίσης ιδιοκτήτης των Camden markets, γειτονικών μεγάλων αγορών λιανικής.

teddysagi2

 

Ο Sagi συγκαταλέγεται στη θέση 383 στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes, με περιουσία 4.8 δισ. δολάρια και στην 69η θέση ανάμεσα στους πλουσιότερους επιχειρηματίες της τεχνολογίας το 2017.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας