Οι δέκα ακριβότερες επαύλεις που πουλά η Τράπεζα Κύπρου (photos)

Μάριος Ιωάννου  12/08/2020 07:33
Οι δέκα ακριβότερες επαύλεις που πουλά η Τράπεζα Κύπρου (photos)

Οι δέκα ακριβότερες επαύλεις που πουλά η Τράπεζα Κύπρου (photos)

Μάριος Ιωάννου  12/08/2020 07:33

Πολυτελείς επαύλεις, κυρίως στην Πάφο, περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της REMU, της μονάδας διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου.

Οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται στο Aphrodite Hills Resort, ενώ βίλες πωλούνται στην περιοχή St. Raphael, στη Λεμεσό, καθώς και στη Λάρνακα.

Διαβάστε ακόμα: Τουρισμός: Ο Αύγουστος δεν σώζει την κατάσταση

Το InBusinessNews παρουσιάζει τις δέκα ακριβότερες επαύλεις που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας της REMU, με τιμές από €540.000 έως €9,7 εκατ.

Διαβάστε ακόμα: Διαμονή από €180 σε πεντάστερο της Αγίας Νάπας τον Αύγουστο  

The Residence Villa πέντε υπνοδωματίων στον Πύργο, Λεμεσό - €9.700.000
Μια πολυτελής ανεξάρτητη βίλα, μέρος της ανάπτυξης "The Residence", στην περιοχή St. Raphael.

pyrgos

Έχει συνολική έκταση 454 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας / πρωινού, ξεχωριστή κουζίνα, δωμάτιο πλυντηρίων και WC επισκεπτών με ντους στο ισόγειο και τέσσερα υπνοδωμάτια όλα με ιδιωτικό μπάνιο, καθώς και ντουλάπα και υδρομασάζ στον πρώτο όροφο.

Διαβάστε ακόμα: Ντίνος Λευκαρίτης: Η μακροχρόνια στρατηγική του ομίλου μας δεν αλλάζει

 

pyrgos2

Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

 

pyrgos3

Η βίλα διαθέτει επίσης ένα ημιτελές υπόγειο (266 τ.μ.) που θα αποτελείται από κελάρι, υδρομασάζ, home cinema, δωμάτιο φυτών και μπάνιο, το οποίο έχει ολοκληρωθεί.

 

pyrgos4

Διαθέτει αποκλειστική πρόσβαση σε έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο με πισίνα και δύο θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο.

 

pyrgos5

Η συνολική έκταση της έπαυλης είναι 1,095 τ.μ.

Βίλα τριών υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills, Πάφο - €878.000
Η βίλα τριών υπνοδωματίων στο ισόγειο (No. 382) βρίσκεται εντός του γνωστού Aphrodite Hills Golf Resort & Spa, στην Πάφο.

 

aphroditehills878

Η κατοικία έχει συνολική έκταση 215 τ.μ. (περιλαμβάνονται καλυμμένες βεράντες) και συνολική έκταση 1.563 τ.μ.

aphroditehills8782

Περιλαμβάνει έναν ανοιχτό χώρο που φιλοξενεί σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών και δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, όπως επίσης και μια ακάλυπτη βεράντα 15 τ.μ. 

 

aphroditehills8783


Υπάρχει επίσης υπόγειο με αποθήκη (χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο), λεβητοστάσιο και ντους.

 

aphroditehills8784

Η βίλα περιλαμβάνει επίσης ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, χώρο μπάρμπεκιου, διαμορφωμένο κήπο και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

 

aphroditehills8785

Διευκρινίζεται ότι το ακίνητο πωλείται μη επιπλωμένο.

Έπαυλη τριών υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills, Πάφο - €868.450
Πρόκειται για ευρύχωρη έπαυλη τριών υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, η οποία βρίσκεται στο συγκρότημα γκολφ και κατοικιών Aphrodite Hills, στα Κούκλια της Πάφου.

Έχει συνολική καλυμμένη έκταση 218 τ.μ. συν υπόγειο 26 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες και συνολική έκταση 1.740 τ.μ.

Το ισόγειο περιλαμβάνει έναν ανοιχτό χώρο που φιλοξενεί το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα, μια τουαλέτα επισκεπτών, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο με βεράντα. 

aphroditehills868

Το υπόγειο περιλαμβάνει αποδυτήριο, λεβητοστάσιο, ντους και αποθήκη. Στο σπίτι περιλαμβάνονται μονάδες ψύξης και θέρμανσης με χωριστή μονάδα.

Υπάρχει μια εξωτερική σκάλα που οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα που είναι ημι-καλυμμένη από πέργκολα.

Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, διαμορφωμένο κήπο, χώρο μπάρμπεκιου και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Έπαυλη δύο υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills, Πάφο - €839.000
Η διώροφη ανεξάρτητη βίλα (No. 381) βρίσκεται στο Aphrodite Hills Golf Resort & Spa.

aphroditehills839

Έχει συνολική έκταση 226 τ.μ. (περιλαμβάνονται καλυμμένες βεράντες) και συνολική έκταση 1.468 τ.μ.
 

aphroditehills8393

Περιλαμβάνει σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης, τραπεζαρία και κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο και δύο ιδιωτικά υπνοδωμάτια και ιδιωτικές βεράντες 15 τ.μ. στον πρώτο όροφο. Υπάρχει επίσης υπόγειο με πλυσταριό (χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο), ντους και αποθήκη.

 

aphroditehills8392

Η βίλα περιλαμβάνει επίσης ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, χώρο μπάρμπεκιου, διαμορφωμένο κήπο και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

Έπαυλη τριών υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills, Πάφο - €835.000
Η ευρύχωρη βίλα τριών υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα βρίσκεται στο Aphrodite Hills, σε συνολική καλυμμένη έκταση 230 τ.μ.

 

aphroditehills835
 

Το ισόγειο αποτελείται από έναν ανοιχτό χώρο που φιλοξενεί το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα, με τουαλέτα επισκεπτών, και δύο υπνοδωμάτια σε υπερυψωμένο όροφο, ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει ιδιωτικό υπνοδωμάτιο.

aphroditehills8352

Το υπόγειο διαθέτει λεβητοστάσιο, ντους και αποθήκη (χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο).
aphroditehills8353

Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης, ένα μηχανοστάσιο, χώρο μπάρμπεκιου, διαμορφωμένο κήπο και έναν ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

Έπαυλη δύο υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills, Πάφου - €815.000
Πρόκειται για βίλα δύο υπνοδωματίων (No.190) στο Aphrodite Hills.

aphroditehills815

Το ακίνητο έχει συνολική έκταση 155 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο, καθώς και δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο στον πρώτο όροφο.
 

aphroditehills8152

Υπάρχει επίσης υπόγειο 60 τ.μ. με πλυντήριο, ντους και λεβητοστάσιο. Το ακίνητο απολαμβάνει τη χρήση ιδιωτικής αυλής με ιδιωτική πισίνα, χώρο μπάρμπεκιου και καλυμμένο χώρο στάθμευσης, ενώ προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.

 

aphroditehills8153

 

aphroditehills8154

Η έπαυλη πωλείται μη επιπλωμένη.

Έπαυλη τριών υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills, Πάφου - €815.000
Αυτή η βίλα τριών υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα βρίσκεται στο Aphrodite Hills και έχει συνολική καλυμμένη έκταση 195 τ.μ. συν 13 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και υπόγειο και συνολική έκταση 1.384 τ.μ.

 

aphroditehills815001

Το ισόγειο περιλαμβάνει έναν ανοιχτό χώρο που φιλοξενεί το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα, ένα WC επισκεπτών, ένα οικογενειακό μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια, ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο.
 

aphroditehills815003

Το υπόγειο περιλαμβάνει αποδυτήριο, λεβητοστάσιο και ντους και αποθήκη.

 

aphroditehills815002

Υπάρχει μια εξωτερική σκάλα που οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα 34 τ.μ. που είναι ημι-καλυμμένη από πέργκολα.

 

aphroditehills815004

Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης μια όμορφη ιδιωτική πισίνα, διαμορφωμένο κήπο, χώρο μπάρμπεκιου και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

 

aphroditehills815005

Η έπαυλη πωλείται μη επιπλωμένη.

Έπαυλη τριών υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills, Πάφο - €784.000
Η διώροφη ανεξάρτητη βίλα (No. 342) έχει καλυμμένη έκταση 235 τ.μ. (περιλαμβάνονται καλυμμένες βεράντες) και συνολική έκταση 1.352 τ.μ.

aphroditehills784

Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα ανοιχτό σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα και τουαλέτα, ενώ το υπερυψωμένο δάπεδο περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα ιδιωτικό υπνοδωμάτιο και το υπόγειο διαθέτει αποδυτήριο (χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο), ντους, λεβητοστάσιο και αποθήκη.
aphroditehills7842

Υπάρχει μια μεγάλη ημι-σκεπαστή βεράντα με πέργκολα που έχει πρόσβαση από εξωτερική σκάλα, ενώ υπάρχει επίσης πρόσβαση από εσωτερική σκάλα. 

 

aphroditehills7843
aphroditehills7844

Η βίλα περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, μηχανοστάσιο, χώρο μπάρμπεκιου, διαμορφωμένο κήπο και έναν ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

Έπαυλη δύο υπνοδωματίων στον Πύργο, Λεμεσό - €583.000
Η έπαυλη υπνοδωματίων (αρ. 25) αποτελεί μέρος του συγκροτήματος "Bay View - Pyrgos", στον Πύργο της Λεμεσού.

Το συγκρότημα βρίσκεται στην οδό Παρνασσού, σε απόσταση 235 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, ένα χιλιόμετρο βορειοανατολικά του St Raphael και 510 μέτρα βόρεια της παραλίας.

pyrgos583

 

Η βίλα έχει εσωτερικό χώρο 110 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία, κουζίνα και WC επισκεπτών, στο ισόγειο και δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, στον πρώτο όροφο. Η βίλα διαθέτει ηλεκτρικά ρολά στα υπνοδωμάτια, προμήθειες για χωριστές μονάδες, μεγάλη αυλή και το δικαίωμα χρήσης ακάλυπτου χώρου στάθμευσης.

Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει τουριστικές αναπτύξεις και έχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λεμεσού και σε άλλες πόλεις λόγω της εγγύτητάς του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Έπαυλη τριών υπνοδωματίων στην Πύλα, Λάρνακα - €540.000
Πρόκειται για βίλα τριών υπνοδωματίων (αρ. 25) μέρος του συγκροτήματος «Larnaca Bay» στην Πύλα της Λάρνακας.

Το συγκρότημα βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα στα νότια του σύνορα και στον δρόμο της Δεκέλειας στα βορειοδυτικά του σύνορα. Βρίσκεται 650 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Αγίας Νάπας και 900 μέτρα δυτικά του Palm Beach Hotel.

 

pyla

Η βίλα έχει εσωτερικό χώρο 110 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας και κουζίνας, τουαλέτα επισκεπτών, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι en-suite). Διαθέτει, μεταξύ άλλων, αυλή με ιδιωτική πισίνα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης και παράθυρα με διπλά τζάμια.

 

pyla2

 

pyla3

Η άμεση περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει τουριστικές αναπτύξεις όπως εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχεία. Η έπαυλη διαθέτει καλή πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή λόγω της εγγύτητάς του προς τον δρόμο Λάρνακας - Αγίας Νάπας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας