Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Levante Residences: Κυριαρχεί η πολυτέλεια στον Ποταμό Γερμασόγειας

Αν όχι το μεγαλύτερο, σίγουρα το εντυπωσιακότερο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, Levante Residences παραδόθηκε πρόσφατα από την Imperio.

Το έργο κυριαρχεί στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας με την επιβλητικότητά του, που αποτυπώνεται στην έκταση της κατασκευής και στην αρχιτεκτονική του μοναδικότητα.

Διαβάστε ακόμα: Invel: Οι τέσσερις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Κύπρο

Ο προσανατολισμός του και η κατασκευή του νέου οικιστικού έργου της Imperio είναι τέτοια, ώστε τα διαμερίσματα να εκμεταλλεύονται την εκπληκτική θέα που παρέχει το σημείο. Κάθε κατοικία διαθέτει υψηλής ποιότητας τελειώματα, ενώ εντός του συγκροτήματος, ο όμορφος κήπος και η εντυπωσιακή πισίνα δένουν αρμονικά με τη συνολική ανάπτυξη.
 

Διαβάστε ακόμα: Καζίνο: Έμφαση στους VIP Ισραηλίτες

 


Η υπεύθυνη Interior Architect του έργου Χριστίνα Κυπρή, περιγράφει τη διαμόρφωση του πολύχρωμου κήπου του Levante Residences:
«Από την πρώτη κιόλας ματιά, το Levante Residences σου συστήνεται με τα μωβ χρώματα από τις πολυάριθμες βουκαμβίλιες που φιλοξενεί ο εξωτερικός ανθώνας του, ενώ δίπλα στην είσοδο στέκονται τα καταπράσινα κυπαρίσσια, αναδεικνύοντας το ύψος των κτηρίων. Μπαίνοντας στον χώρο του έργου, τα χίλια διαφορετικά φυτά του κήπου του με τα έντονα χρώματα σε προσκαλούν να σταθείς και να τον απολαύσεις. Η εύοσμη μυρσινιά σε καλωσορίζει, ενώ το μονοπάτι που οδηγεί στη νεαρή ελιά περιτριγυρίζεται από επτά διαφορετικά είδη κυπριακών φυτών και λουλουδιών, που δημιουργούν έναν εκπληκτικό συνδυασμό πράσινων και μωβ αποχρώσεων, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων».

Διαβάστε ακόμα: Γ. Καμπανέλλας: Στόχος οι επενδύσεις από τη Νοτιοανατολική Ασία

Σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από την παραλία και την τουριστική περιοχή, το Levante Residences διαθέτει πλήθος ανέσεων στη γειτονιά του, όπως super markets, gourmet εστιατόρια και πολυτελή καταστήματα.


Το Levante Residences διαθέτει κατοικίες τριών υπνοδωματίων προς ενοικίαση, με όλα τα διαμερίσματα να είναι πλήρως επιπλωμένα και έτοιμα για κατοίκιση.

Η επιβλητική νέα οικιστική ανάπτυξη της Imperio δίνει νέα μορφή στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας, αφού ξεχωρίζει έντονα από τα γειτονικά νεόδμητα έργα, όχι μόνο με την αισθητική υπεροχή του αλλά και ως προς την περίοπτη θέση στην οποία βρίσκεται.
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023