Πράσινο στην οικιστική ανάπτυξη Marigate Larnaca

InBusinessNews  21/09/2020 07:35
Πράσινο στην οικιστική ανάπτυξη Marigate Larnaca

Πράσινο στην οικιστική ανάπτυξη Marigate Larnaca

InBusinessNews  21/09/2020 07:35

Πρόκειται για μοναδικό έργο για τα δεδομένα της πόλης, το οποίο αποτελείται από δυο υπέργειους ορόφους στάθμευσης, ένα όροφο μηχανολογικών εγκαταστάσεων και 9 ορόφους με διαμερίσματα.

Διαβάστε ακόμα: Τρ. Κύπρου: Ρευστό €700 εκατ. στην Οικονομία

Κάθε όροφος θα αποτελείται απο ένα διαμέρισμα κορυφαίων προδιαγραφών που θα περιλαμβάνει ιδιωτική κολυμβητική δεξαμενή, καλυμμένη και ακάλυπτη βεράντα και χώρους πρασίνου.

Διαβάστε ακόμα: Κατοικίες από €60.000 στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Το έργο χωροθετείται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λάρνακας, εντός του τεμαχίου 898 του (Φ/Σχ): 41/490401, Τμήμα 4, το οποίο βρίσκεται στην ενορία Χρυσοπολίτισσας. Η τοποθεσία ανέγερσης βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 χλμ. βόρεια του πυρήνα του Δήμου Λάρνακας και σε απόσταση 150 μέτρων δυτικά του Λιμανιού Λάρνακας.

Διαβάστε ακόμα: Σ. Σιγάλας: Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Neo Plaza
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews το έργο θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2022- αρχές του 2023.
 
2

Εντός του τεμαχίου δεν υφίστανται οποιαδήποτε υποστατικά και δε διεξάγονται οποιεσδήποτε δραστηριότητες. Το τεμάχιο συνορεύει στα ανατολικά με υποκατάστημα τράπεζας και στα νότια με πολυκατοικία.

Σύμφωνα με σχετική έκθεση, γενικά, στην περιοχή παρουσιάζεται έντονη δραστηριότητα με την παρουσία σημαντικού αριθμού τουριστικών οικιστικών αναπτύξεων, καφεστιατόρια, εμπορικές αναπτύξεις, το Λιμάνι και τη Μαρίνα Λάρνακας και άλλες δημόσιες υποδομές.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας