powered by

Πράσινο στην οικιστική ανάπτυξη Marigate Larnaca

Τη θετική γνωμοδότηση της Περιβαλλοντικής Αρχής, για την πολυώροφη οικιστική ανάπτυξη με την ονομασία Marigate Larnaca, απέσπασε η AGRIGELA LTD.  

Πρόκειται για μοναδικό έργο για τα δεδομένα της πόλης, το οποίο αποτελείται από δυο υπέργειους ορόφους στάθμευσης, ένα όροφο μηχανολογικών εγκαταστάσεων και 9 ορόφους με διαμερίσματα.

Διαβάστε ακόμα: Τρ. Κύπρου: Ρευστό €700 εκατ. στην Οικονομία

Κάθε όροφος θα αποτελείται απο ένα διαμέρισμα κορυφαίων προδιαγραφών που θα περιλαμβάνει ιδιωτική κολυμβητική δεξαμενή, καλυμμένη και ακάλυπτη βεράντα και χώρους πρασίνου.

Διαβάστε ακόμα: Κατοικίες από €60.000 στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Το έργο χωροθετείται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λάρνακας, εντός του τεμαχίου 898 του (Φ/Σχ): 41/490401, Τμήμα 4, το οποίο βρίσκεται στην ενορία Χρυσοπολίτισσας. Η τοποθεσία ανέγερσης βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 χλμ. βόρεια του πυρήνα του Δήμου Λάρνακας και σε απόσταση 150 μέτρων δυτικά του Λιμανιού Λάρνακας.

Διαβάστε ακόμα: Σ. Σιγάλας: Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Neo Plaza
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews το έργο θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2022- αρχές του 2023.
 

Εντός του τεμαχίου δεν υφίστανται οποιαδήποτε υποστατικά και δε διεξάγονται οποιεσδήποτε δραστηριότητες. Το τεμάχιο συνορεύει στα ανατολικά με υποκατάστημα τράπεζας και στα νότια με πολυκατοικία.

Σύμφωνα με σχετική έκθεση, γενικά, στην περιοχή παρουσιάζεται έντονη δραστηριότητα με την παρουσία σημαντικού αριθμού τουριστικών οικιστικών αναπτύξεων, καφεστιατόρια, εμπορικές αναπτύξεις, το Λιμάνι και τη Μαρίνα Λάρνακας και άλλες δημόσιες υποδομές.

Δειτε Επισης

Ζητά εποικοδομητική στάση απ' όλους για κρίση στα ξενοδοχεία και ΑΤΑ ο Παναγιώτου-«Σε εξέλιξη διάλογος»
Το πρώην Chateau Status ψάχνει αγοραστή...Πωλείται ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα της Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για το νέο αρχαιολογικό μουσείο-Το έργο που επανατοποθετεί την Κύπρο στον πολιτιστικό χάρτη
Χ. Παπαχαραλάμπους: Οι προορισμοί των Κυπρίων, τι ζητούν οι ταξιδιώτες και μια...ξεχασμένη αγορά για την χώρα μας
Τα υβριδικά οδηγούν την κούρσα της αγοράς αυτοκινήτων μαζί με τα βενζινοκίνητα-Οι κορυφαίες μάρκες του πρώτου εξαμήνου
Έρχονται τρία νέα σχέδια περαιτέρω ενίσχυσης της απασχόλησης με στόχο την εργοδότηση 1.760 ατόμων
Η δυναμική του τουρισμού μέσα από τους αριθμούς...Οι 4.040.200 αφίξεις και τα έσοδα ύψους €3.209,4 εκ. το 2024
Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, το μπαράζ επενδύσεων και η πολλαπλή στόχευση της καθόδου στην Κύπρο
Δυναμική παρέμβαση ACTTA για την ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Αδιανόητη η λήψη απεργιακών μέτρων»
Τα κριτήρια για τα €4 εκατ. ανά έτος την επόμενη τριετία με στόχο την αύξηση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος