Σ. Σιγάλας: Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Neo Plaza

Το προφίλ και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το υπό κατασκευή εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά περιγράφει μέσα από συνέντευξη του ο Γενικός Διευθυντής του έργου, Σωτήρης Σιγάλας. Μιλά για τα επιπλέον χαρακτηριστικά που διαχωρίζουν το Neo Plaza από άλλα εμπορικά κέντρα, όπως η ύπαρξη Pop Up καταστήματος, παιδότοπου, χώρου παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων, συναυλιών κ.α.
 

 


Διαβάστε ακόμα: Τρ. Κύπρου: Ρευστό €700 εκατ. στην Οικονομία


Διαβάστε ακόμα: Κατοικίες από €60.000 στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Η τάση που επικρατεί στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια είναι η δημιουργία εμπορικών κέντρων κλειστού τύπου. Σε τι βαθμό διαφέρει από αυτά το Neo Plaza;
To Neo Plaza αποτελεί ένα διαφορετικό και καινούργιο concept για την Κυπριακή αγορά. Πρόκειται για ένα open air εμπορικό πάρκο που θα λειτουργεί ως all day destination. Με βασικό πυρήνα του τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, ο κάθε επισκέπτης θα έχει πληθώρα επιλογών για να καλύψει τις ανάγκες του, από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Η οικογένεια θα μπορεί να διασκεδάζει και να διοργανώνει εκδηλώσεις (γενέθλια, πάρτι) σε έναν μοναδικό παιδότοπο.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πάρκου (event zone) θα διοργανώνονται συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Στον εμπορικό πεζόδρομο που θα ξεκινάει από την πλατεία του Πάρκου θα υπάρχουν καταστήματα με εκπτώσεις όλο τον χρόνο. Εστιατόρια και καφέ θα προσφέρουν τη δυνατότητα για χαλάρωση και γαστρονομικές απολαύσεις και τέλος, μεγάλα destination καταστήματα θα καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες των καταναλωτών με είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά είδη κλπ.        
 
Διαβάστε ακόμα: Παίρνει μορφή το NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά (Photos)
 
Πόσο διαφορετική είναι η εμπειρία των επισκεπτών σε ένα open air εμπορικό πάρκο;
Το Neo Plaza έχει έναν πρωτότυπο αρχιτεκτονικό  χαρακτήρα, με αναφορά σε παραδοσιακά κυπριακά στοιχεία (ξύλο, πέτρα) σε συνδυασμό με μοντέρνα σχεδίαση και ειδική μελέτη για ζώνες πρασίνου και σκίασης.  Επίσης προσφέρει άνετο και ασφαλές δωρεάν parking και όλες τις  διευκολύνσεις που βελτιστοποιούν τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών όπως free wi fi, car wash, charging stations για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, info desk, υπηρεσία φύλαξης αποσκευών, security και κάμερες σε όλους τους χώρους του Πάρκου. Με πολύ εύκολη πρόσβαση καθώς βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον κυκλοφοριακό κόμβο στην είσοδο της Κοκκινοτριμιθιάς δέκα λεπτά από την Λευκωσία. Είναι ένας οργανωμένος  προορισμός βόλτας και χαλάρωσης σε ένα ανοιχτό περιβάλλον με λιγότερους περιορισμούς, μεγαλύτερη ελευθερία κι ασφάλεια. 
 
Τι επιπλέον θα προσφέρει το Neo Plaza;
Θα τολμούσα να χαρακτηρίσω το Neo Plaza ως ένα ιδιαίτερα καινοτόμο project για την Κυπριακή αγορά. Προς αυτήν την κατεύθυνση και ακολουθώντας τις Retail τάσεις της εποχής δημιουργούμε και ένα Pop Up κατάστημα το οποίο θα επιτρέπει συνεργασίες ορισμένου χρόνου (short term leasing agreement), ώστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο επισκέπτης να βρίσκει κάτι νέο και άκρως ελκυστικό. Στον χώρο αυτό θα φιλοξενούνται high fashion products σε εξαιρετικά δελεαστικές τιμές για σύντομο χρονικό διάστημα.      
 
Όπως αναφέρατε επειδή πρόκειται για ένα καινούργιο project θα θέλαμε να γίνετε πιο σαφής. Στον ίδιο χώρο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μια συναυλία με το αγαπημένο του συγκρότημα, να ψωνίσει σε χαμηλές τιμές, να φάει σε ένα ωραίο εστιατόριο, να πιεί τον καφέ του και τα παιδιά του να ψυχαγωγηθούν/παίξουν στον παιδότοπο?
Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που θεωρούμε ότι το Neo Plaza είναι ένας προορισμός για όλους από το πρωί ως το βράδυ. Θα μπορεί να κάνει όλες τις παραπάνω δραστηριότητες και ακόμα περισσότερες, όπως να δει και τον αγαπημένο του ποδοσφαιρικό αγώνα στην γιγαντοθόνη που θα υπάρχει στην πλατεία του Πάρκου ή να συμμετέχει και σε ένα  eSports Event ή ακομά και σε ένα 3on3 basketball tournament. To ανοικτό Πάρκο δίνει πολλές και διαφορετικές επιλογές για όλους.  
Πολύ κουβέντα γίνεται το τελευταίο διάστημα, ειδικά με την πανδημία, σε ότι αφορά τις εμπορικές συμφωνίες των tenants. Γίνεται συχνή αναφορά στο ύψος των ενοικίων, στα exit clauses κτλπ. Εσείς πως προσεγγίζετε τις εμπορικές σας συνεργασίες;
Η δική μας πρόθεση είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και win-win συνεργασίες. Πιστεύουμε στο αμοιβαίο όφελος. Μια εμπορική συμφωνία δεν πρέπει να εγκλωβίζει τον συνεργάτη αλλά αντίθετα να δημιουργεί κίνητρο ώστε να υπάρχουν κοινά οφέλη. Τα παραπάνω είναι βασική μας αρχή και αποτελούν ουσιαστικό συστατικό επιτυχίας.    
 
Πληροφορίες - Επικοινωνία : info@neoplaza.com.cy

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)