REMU: Πέντε διαμερίσματα από €39.000 και πέντε σπίτια από €90.000

Συνολικά είκοσι είναι τα νέα οικιστικά ακίνητα, για τα οποία αναζητεί αγοραστές η REMU, η Μονάδα Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου.

Ανάμεσά τους στούντιο, διαμερίσματα και οικίες σε Λευκωσία, Πάφο και ελεύθερη Αμμόχωστο.

Οι τιμές για τα διαμερίσματα ξεκινούν από €39.000, ενώ για τις οικίες από τα €90.000.

Δείτε πιο κάτω τα πέντε νέα φθηνότερα διαμερίσματα, καθώς και τα πέντε φθηνότερα σπίτια που πουλά η REMU.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Στούντιο διαμέρισμα στην Πέγεια, Πάφος - €39.000
Το ακίνητο είναι ένα στούντιο διαμέρισμα (Αρ. B45) στον πρώτο όροφο ενός κτηρίου κατοικιών στην Πέγεια.

Βρίσκεται στη Λεωφόρο Ακαμάτου, 930 μέτρα βορειοδυτικά του γηπέδου της Πέγειας και 1 χλμ. νοτιοδυτικά του κέντρου της Πέγειας.

Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 32 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα και μπάνιο.


Το διαμέρισμα διαθέτει παράθυρα με διπλά τζάμια, χωριστή μονάδα και κεραμικά πλακάκια. Έχει το δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης στο ισόγειο και της κοινόχρηστης πισίνας.

Στούντιο διαμέρισμα στην Πέγεια, Πάφος -  €45.000
Το εν λόγω διαμέρισμα, με Αρ. Β37 βρίσκεται στο ισόγειο του συγκροτήματος κατοικιών.

Διαθέτει εμβαδόν 32 τ.μ.

Σημειώνεται ότι η Πέγεια είναι ένας καλά ανεπτυγμένος τουριστικός προορισμός με μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων, καταστημάτων, εστιατορίων, υπεραγορών και άλλων εγκαταστάσεων.

Στούντιο διαμέρισμα στην Πέγεια, Πάφος -  €46.000
Το ακίνητο με Αρ. 14 βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του "Superior 83 - Block C".

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, 1 χλμ. βορειοδυτικά από το στάδιο της Πέγειας και 700 μέτρα νοτιοδυτικά του κέντρου της Πέγειας.

 

 

Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 43 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας και μπάνιο.


Το διαμέρισμα διαθέτει παράθυρα με διπλά τζάμια, χωριστές μονάδες και κεραμικά πλακάκια. Έχει το δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης στο ισόγειο και της κοινόχρηστης πισίνας.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Πέγεια, Πάφος - €61.500
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο ενός κτηρίου κατοικιών στην Πέγεια.

Το ακίνητο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ακαμάτου, 930 μέτρα βορειοδυτικά του γηπέδου της Πέγειας και 1 χλμ. νοτιοδυτικά του κέντρου της Πέγειας.

Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 49 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Διαθέτει παράθυρα με διπλά τζάμια, χωριστές μονάδες και κεραμικά πλακάκια. Έχει το δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης στο ημιυπόγειο και της κοινής πισίνας.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στον Άγιο Θεόδωρο, Πάφος - €62.500
Το διαμέρισμα με Αρ. 201 βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του “Poullas and Pilides” στον Άγιο Θεόδωρο της Πάφου.

Το περιουσιακό στοιχείο βρίσκεται στην οδό Παντελή Μιξάνικου στα νοτιοδυτικά σύνορά της. Βρίσκεται στα 130 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων και 200 μέτρα βορειοδυτικά από το Kings Avenue Mall.

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 44 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.


Το διαμέρισμα διαθέτει δικαίωμα χρήσης θέσης στάθμευσης στο ισόγειο. Έχει διπλά τζάμια, κεραμικά πλακάκια και split units.

 

Η άμεση περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει οικιστικές και τουριστικές αναπτύξεις με μεγάλη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της Πάφου.

ΣΠΙΤΙΑ

Οικία δύο υπνοδωματίων στην Έμπα, Πάφος - €90.000
Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αγίου Προδρόμου, περίπου 90 μέτρα νοτιοδυτικά της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα και 350 μέτρα βόρεια του δημοτικού σχολείου της Έμπας.

Έχει εμβαδόν 88 τ.μ/ και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο και δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο. 

 

Το σπίτι διαθέτει αυλή και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο, εγκατεστημένα κεραμικά πλακίδια με διπλά τζάμια, καθώς και split units.

Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως από οικιστικές αναπτύξεις και απολαμβάνει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στην Πάφο.

Οικία δύο υπνοδωματίων στην Τίμη, Πάφος - €120.000
Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Καλλιθέας, 330 μέτρα νοτιοδυτικά του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου και 800 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού Τίμη.

 

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 86 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία με κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο, αλλά και δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο. Η οικία διαθέτει πλακόστρωτη αυλή και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

 

Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις και απολαμβάνει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Οικία τριών υπνοδωματίων στο Παραλίμνι - €270.000
Η οικία βρίσκεται στην οδό Κυριάκου Μάτση, 180 μέτρα βορειοανατολικά της Λεωφόρου Ελευθερίας και 600 μέτρα βορειοδυτικά από το Λύκειο του Παραλιμνίου.

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 193 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα με τραπεζαρία και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο και τρία υπνοδωμάτια (ένα en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα), μια μικρή κουζίνα και ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο.

 

Το σπίτι έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης της αποθήκης, ενός ακάλυπτου χώρου στάθμευσης και μιας αυλής στο ισόγειο και μιας ταράτσας.

Διαθέτει κεραμικό δάπεδο, διπλά τζάμια, γρανίτη, κεντρική θέρμανση και split units. Εξωτερικά διαθέτει αυλή με με πλακάκια, χτιστό χώρο μπάρμπεκιου και ξύλινη περίφραξη.

Η γύρω περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις, καθώς και αγροτεμάχια.

Σπίτι τριών υπνοδωματίων στους Καπέδες, Λευκωσία - €282.000
Το ακίνητο βρίσκεται στον δρόμο Καπέδων - Αναλιόντα, 230 μέτρα βορειοανατολικά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου και 400 μέτρα βορειοανατολικά του κέντρου των Καπέδων.

 

 

Το σπίτι έχει εμβαδόν 165 τ.μ.,  ενώ η συνολική έκταση είναι 6.015 τ.μ. Το σπίτι αποτελείται από μια είσοδο, ένα καθιστικό / τραπεζαρία, μια κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο στο ισόγειο και ένα υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.


Το υπόγειο είναι προσβάσιμο από το εξωτερικό και αποτελείται από ένα σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο με ντους και μια σκεπαστή βεράντα / αποθήκη. 

Διαθέτει ξύλινα τοιχώματα, ξύλινο δάπεδο και παράθυρα με μονό τζάμι με ξύλινα παραθυρόφυλλα. Έχουν εγκατασταθεί ηλεκτρικός θερμοσίφωνας, χωριστές μονάδες και τζάκι.

 

 

Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις, καθώς και μη αναπτυγμένες κατοικημένες και γεωργικές εκτάσεις.

Οικία τεσσάρων υπνοδωματίων στη Λακατάμια - €640.000
Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου, 500 μέτρα βορειοανατολικά από τη δημοτική πισίνα της Λακατάμιας.

Το σπίτι έχει εμβαδόν 250 τ.μ. ενώ η συνολική έκταση είναι 2,388 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας, ένα γραφείο με ντους, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών.

 



Ο επάνω όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων με ιδιωτικό μπάνιο) και ένα δευτερεύον μπάνιο. Το υπόγειο αποτελείται από χώρο στάθμευσης, γυμναστήριο, δωμάτιο υπηρεσίας, κουζίνα, ντους και λεβητοστάσιο.

Εξωτερικά υπάρχει μια μεγάλη περιφραγμένη αυλή.

 

Η κατοικία διαθέτει κεραμικό δάπεδο, διπλά τζάμια, χωριστές μονάδες, τζάκι, ενδοδαπέδια θέρμανση για το κεντρικό κτήριο και καλοριφέρ στο υπόγειο.

 

 

Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις και απολαμβάνει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ