powered by

Altamira: Deal €1,3 εκ. για φιλέτο στην Πινδάρου (photos)

Ακίνητο φιλέτο στην Πινδάρου στη Λευκωσία, πώλησε για λογαριασμό της Altamira έναντι ποσού €1,300.000 το κτηματομεσιτικό γραφείο G&P Lazarou.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του InBusinessNews αγοραστής του ακινήτου είναι ασφαλιστική εταιρεία ξένων συμφερόντων.
 
Διαβάστε ακόμα: Μείωση 10% στα φοιτητικά ενοίκια
 
Τοποθετείται σε απόσταση περί τα 100 μέτρα βόρεια του Παντοπωλείου Αγίου Αντωνίου ενώ βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια.
 
 
Το οικόπεδο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα ενώ το γεγονός ότι είναι γωνιακό του προσδίδει υπεραξία. Εφάπτεται τον οδών Πινδάρου και Κλεομένους με ολικό πρόσωπο περί τα 54 μέτρα. Εντός του ακινήτου υπάρχει μια διώροφη οικοδομή η οποία δεν φέρει οποιαδήποτε οικονομική αξία.
 
Διαβάστε ακόμα: Δ. Κατωποδης: Η πανδημία αύξησε τις online αγορές

Λόγω του μεγέθους του και του γεγονότος ότι εμπίπτει εντός της ζώνης ΕΖ-κ, το ακίνητο δύναται να αναπτυχθεί με οικιστική, εμπορική ή μικτή ανάπτυξη. Επιπλέον λόγω της τοποθεσίας του έχει την δυνατότητα να επωφεληθεί από διάφορα πολεοδομικά κίνητρα του Δήμου Λευκωσίας.
 

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»
Έπεσαν οι υπογραφές για τη δεύτερη φάση έργων ΣΒΑΚ στη Λεμεσό-Αγγίζει τα €3 εκατ. το κόστος
Σταθερή ανάκαμψη για τα high end ακίνητα-Συναλλαγές €0,5 δισ. το 2024
Προχωρά το σχέδιο «ΚτίΖΩ»-Υπό κατεδάφιση 20 πολυκατοικίες, προβλήματα με ενοίκους στο Στρόβολο
Δημόσια Έργα: Το ΤΑΥ αρμόδιο για μονιμοποίηση δρόμου κάτω από τη γέφυρα Καλαβασού
Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά
Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση