Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης το εντυπωσιακό Sky Tower (photos)

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης το εντυπωσιακό Sky Tower (photos)

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης το εντυπωσιακό Sky Tower (photos)

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται ένα εντυπωσιακό οικιστικό έργο της Prime Property Group. Ο λόγος για το 23 ορόφων Sky Tower στην περιοχή του Ποταμού της Γερμασόγειας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από τη θάλασσα. 

RELATED ARTICLES

 


Διαβάστε ακόμα: ​​​​​​Κατακόρυφη αύξηση οικιστικών ακινήτων στο Τμήμα Φορολογίας

Το έργο περιλαμβάνει 83 μονάδες με πολυτελή διαμερίσματα 1-4 υπνοδωματίων, ρετιρέ με ιδιωτικούς κήπους και πισίνες, καθώς και duplex διαμερίσματα έκτασης 68 έως 354 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η οικιστική του περιοχή εκτείνεται σε συνολικά 11,575 τ.μ.

Διαβάστε ακόμα: Leroy Merlin: Η διαχείριση και τα διδάγματα της πανδημίας
 

Κάθε διαμέρισμα έχει ύψος 3,15 μέτρων, ενώ την αρχιτεκτονική του έχει επιμεληθεί κορυφαία ομάδα του Λονδίνου. Στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς κτηρίου περιλαμβάνονται εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σπα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, μεγάλο πάρκο με κήπους, και υπόγειος χώρος στάθμευσης.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε αναλυτικά τι ισχύει για την αναπλήρωση των ταμείων προνοίας
 

Με βάση ενημέρωση από την ιστοσελίδα της Prime Group υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα διαμερίσματα προς πώληση, με τιμές που αρχίζουν από €620,000, ενώ αρκετά διαμερίσματα έχουν ήδη πωληθεί.


Οι εργασίες ανέγερσης του Sky Tower άρχισαν τον Ιούνιο του 2017 και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του τρέχοντος έτους..

*Oι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας