Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: 6 νέα σπίτια από €45.000! (pics)

Έξι νέες κατοικίες με τιμές που αρχίζουν από τις €45.000 ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira. Πρόκειται για 2 κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας, 2 στην επαρχία Λεμεσού, 1 στην επαρχία Λάρνακας και 1 στην επαρχία Πάφου.

Αναλυτικά:
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ €655.000
 

Διώροφη κατοικία με πισίνα στην δημοφιλή τοποθεσία «Πλατύ» του Δήμου Αγλαντζιάς, σε πολύ κοντινή απόσταση νότια της Λεωφόρου Κυρηνείας και περί τα 370 μέτρα ανατολικά του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Η τοποθεσία του ακινήτου θεωρείται εξαιρετική και παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα λόγω της ελκυστικότητας και προσπελασιμότητας της.

Διαβάστε ακόμα: Τρένο στην ορεινή Κύπρο το 2023

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια άνετη και όμορφη κατοικία η οποία ανεγέρθηκε πριν από 16 χρόνια και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα) και δύο αποχωρητήρια/ντους. Επιπλέον, διαθέτει υπόγειο το οποίο αποτελείται από δωμάτιο υπηρεσίας (en-suite), αποθήκη, καθιστικό και δωμάτιο τηλεόρασης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 250 τ.μ  (περίπου) και του υπογείου σε 122 τ.μ (περίπου).
 
Διαβάστε ακόμα: Κορωνοϊός: Δείχνει τα …δόντια του στους ξενοδόχους

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 5 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΟΝΙΑΤΗΣ €440.000
 

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια όμορφη ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα στην Κοινότητα Μονιάτης, στην Επαρχία Λεμεσού. Βρίσκεται σε μια πευκώδη πλαγιά του χωριού με όμορφο φυσικό περιβάλλον και θέα της ευρύτερης περιοχής, περί τα 250 μέτρα ανατολικά από το κέντρο της κοινότητας και περί τα 100 μέτρα ανατολικά από τον κύριο δρόμο Μονιάτης – Πάνω Πλάτρες.Η κατοικία έχει ανεγερθεί το 2012 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Χαρακτηρίζεται από ισόγειο, όροφο, σοφίτα μια βοηθητική οικοδομή και όμορφους εξωτερικούς χώρους. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, δύο υπνοδωμάτια τα οποία διαθέτουν και τα δύο ενσωματωμένο μπάνιο με αποχωρητήριο και καλυμμένη βεράντα.
 
Ο όροφος αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια τα οποία διαθέτουν και τα τρία ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο και μία καλυμμένη βεράντα. Η σοφίτα εμβαδού 80 τ.μ. αποτελείται από ενιαίο χώρο.
Εξωτερικά υπάρχει πισίνα, ντους με αποχωρητήριο, αποθήκη, υπόστεγο χώρο με ψησταριά, μια βοηθητική οικοδομή και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από διάφορα γραφικά χωριά της περιοχής, μονοπάτια της φύσης, καταρράχτες και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΟΝΙΑΤΗΣ €200.000
 

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια όμορφη ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με ημιυπόγειο στην Κοινότητα Μονιάτης, στην Επαρχία Λεμεσού. Βρίσκεται σε μια πευκώδη πλαγιά του χωριού με όμορφο φυσικό περιβάλλον και θέα της ευρύτερης περιοχής, επί του κύριου δρόμου Μονιάτης – Πάνω Πλάτρες και περί τα 800 μέτρα νοτιοανατολικα από το κέντρο της κοινότητας.
Η κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 1990 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Χαρακτηρίζεται από ισόγειο, όροφο, ημιυπόγειο και όμορφους εξωτερικούς χώρους. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και δύο μεγάλες ακάλυπτες βεράντες. Ο όροφος αποτελείται από καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο), αποχωρητήριο με μπάνιο και τρία μπαλκόνια. Το ημιυπόγειο εμβαδού 90 τ.μ. αποτελείται από κουζίνα με καθιστικό, αποχωρητήριο με μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια.

Εξωτερικά υπάρχει πλακόστρωτη αυλή και τοπιοτέχνηση με καλλωπιστικά φυτά και δένδρα, πέργολα με ψησταριά και ένα μικρό σιντριβάνι.
Βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από διάφορα γραφικά χωριά της περιοχής, μονοπάτια της φύσης, καταρράχτες και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες.
 
ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΩΜΗ €125.000
 

Ημιτελής κατοικία σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον Δήμο Έγκωμης, σε απόσταση περί τα 415 μέτρα νοτιοδυτικά του Μακαρείου Σταδίου και περί τα 60 μέτρα ανατολικά της λεωφόρου Λυκαβητού. Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο καθώς και σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων. Επιπλέον, το “Jumbo” και το “Nicosia Mall” βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.

Η κατοικία είναι μεταλλικής κατασκευής και οι εργασίες ανέγερσης βρίσκονται σε αρχικό στάδιο. Με βάση τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο θα διαθέτει μπάνιο και τέσσερα υπνοδωμάτια ( το κυρίως με αποχωρητήριο/μπάνιο). Εξωτερικά θα διαθέτει πισίνα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων θα ανέρχεται σε 188 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 15 τ.μ (περίπου). Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου με εμβαδό γης περί τα 268 τ.μ (περίπου) και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του τεμαχίου.
Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής τους.
 
ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ €110.000
 

Το ακίνητο προς πώληση αφορά οικιστικό κτήριο στην Ενορία Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 120 μέτρα νότια του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου.
Εντός του οικοπέδου υπάρχει ένα διώροφο και ένα ισόγειο κτήριο. Το διώροφο κτήριο αποτελείται από δύο δωμάτια, κουζίνα και αποχωρητήριο ντους στο ισόγειο. Στο ανώγειο αποτελείται από υπνοδωμάτιο και ακάλυπτη βεράντα. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του τεμαχίου και έχει εμβαδό περί τα 117 τ.μ (περίπου). Το ισόγειο κτήριο διαθέτει δύο δωμάτια και χώρους υγιεινής. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα και έχει εμβαδό 50 τ.μ (περίπου). 

ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΩΜΟ €45.000
 

Ισόγειο κτήριο σε μια ήσυχη τοποθεσία στην κοινότητα Πωμός σε απόσταση περί τα  110 μέτρα νοτιοανατολικά της θάλασσας. Είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες και δήμους. Το κτήριο βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και διαθέτει εμβαδό κλειστών χώρων περί τα 49 τ.μ.

Δειτε Επισης

Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες