powered by

Αποκλειστική συνεργασία Μαρίνας Παραλιμνίου με Armani Casa

Μία πολύ σημαντική επιχειρηματική συμφωνία συνήψε ο CEO της Μαρίνας Παραλιμνίου Ανθούλης Κουντούρης, ο οποίος πριν από λίγες μέρες με ένα ταξίδι εξπρές στο Μιλάνο, κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Giorgio Armani.

Διαβάστε ακόμα:
Εκτόξευση τιμών καταστημάτων σε 7 χρόνια
Οι επενδυτικές ευκαιρίες της Κύπρου στο μεγαλύτερο συνέδριο της Ινδίας
 

Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει την αποκλειστική συνεργασία της Μαρίνας Παραλιμνίου στην Κύπρο με την Armani Casa, η οποία θα αναλάβει την εξ’ ολοκλήρου επίπλωση των 119 διαμερισμάτων, των 4 επαύλεων και των υπολοίπων χώρων της Μαρίνας.
 

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, ο CEO της PMV Maritime Hlodings Ανθούλης Κουντούρης ήθελε διακαώς να κλείσει τη συγκεκριμένη συμφωνία εδώ και ένα περίπου χρόνο, με τις προσπάθειες του να καρποφορούν πριν από λίγες μέρες.
 

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Armani Casa αναλαμβάνει τον εξοπλισμό μεγάλου project στην Κύπρο, κάτι το οποίο πρέπει να πιστωθεί στο επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ανθούλη Κουντούρη.
 

To δελτίο τύπου για τη συγκεκριμένη συμφωνία αναμένεται να εκδοθεί σύμφωνα με πληροφορίες το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
 

Σημειώνεται πως στις αρχές Φεβρουαρίου, η περιβαλλοντική αρχή έπειτα από αρκετούς μήνες συζητήσεων άναψε το πράσινο φως για το έργο της Μαρίνας και πλέον απομένει η έκδοση πολεοδομικής άδειας και η έκδοση οικοδομικής άδειας από τον Έπαρχο Αμμοχώστου για τα λιμενικά έργα που θα γίνουν.
 

Οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου θα διαρκέσουν περίπου 4 χρόνια ενώ τα θαλάσσια έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν στους 34 μήνες.

 


Η μικτή οικιστική και εμπορική ανάπτυξη του έργου θα περιλαμβάνει:
-119 διαμερίσματα
-4 επαύλεις
-Εστιατόρια, καταστήματα και καφετέριες
-Κτήριο διοίκησης Μαρίνας & Yacht Club με 24 σουίτες επισκεπτών

Το έργο θα περιλαμβάνει επίσης 300 θέσεις ελλιμενισμού, παραλιακό πεζόδρομο, παραθαλάσσιο πάρκο, podium και χώρο στάθμευσης 535 θέσεων εκ των οποίων οι 427 θα είναι υπόγειες.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει ολοκληρώσει και τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό.
 

Δειτε Επισης

Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων: Νέα αναστολή πλειστηριασμών για εγκλωβισμένους αγοραστές
Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα δημοπρασία της BidX1-Ακίνητα από μόλις €100
«Silvex House»: Γραφειακοί χώροι προς πώληση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας
Cyfield: Ποιότητα κατασκευής και σίγουρος τίτλος ιδιοκτησίας-Έκδοση τίτλων για τρία ακόμα έργα
FIBA Eurobasket 2025: Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες της A&A Apostolides στο «Σπύρος Κυπριανού»
H Viomar Ltd εξοπλίζει τους The Landmark Nicosia Towers με πατώματα και επιφάνειες δαπέδου
Ντουμπάι: Ρεκόρ πωλήσεων για τα πολυτελή ακίνητα πριν την παγκόσμια αβεβαιότητα λόγω δασμών
J+A Philippou architects-engineers: Το αρχιτεκτονικό γραφείο πίσω από το ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ
Μαρίνος Κυναιγείρου: Με το δεξί στο 2025 η κτηματαγορά-Θετικές οι προοπτικές για το μέλλον
Στεγαστική πολιτική: Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια για το σχέδιο στέγασης μέτρια αμειβόμενων του ΚΟΑΓ