Αποκλειστική συνεργασία Μαρίνας Παραλιμνίου με Armani Casa

Αποκλειστική συνεργασία Μαρίνας Παραλιμνίου με Armani Casa

Αποκλειστική συνεργασία Μαρίνας Παραλιμνίου με Armani Casa

Μία πολύ σημαντική επιχειρηματική συμφωνία συνήψε ο CEO της Μαρίνας Παραλιμνίου Ανθούλης Κουντούρης, ο οποίος πριν από λίγες μέρες με ένα ταξίδι εξπρές στο Μιλάνο, κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Giorgio Armani.

Διαβάστε ακόμα:
Εκτόξευση τιμών καταστημάτων σε 7 χρόνια
Οι επενδυτικές ευκαιρίες της Κύπρου στο μεγαλύτερο συνέδριο της Ινδίας
 

Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει την αποκλειστική συνεργασία της Μαρίνας Παραλιμνίου στην Κύπρο με την Armani Casa, η οποία θα αναλάβει την εξ’ ολοκλήρου επίπλωση των 119 διαμερισμάτων, των 4 επαύλεων και των υπολοίπων χώρων της Μαρίνας.
 

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, ο CEO της PMV Maritime Hlodings Ανθούλης Κουντούρης ήθελε διακαώς να κλείσει τη συγκεκριμένη συμφωνία εδώ και ένα περίπου χρόνο, με τις προσπάθειες του να καρποφορούν πριν από λίγες μέρες.
 

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Armani Casa αναλαμβάνει τον εξοπλισμό μεγάλου project στην Κύπρο, κάτι το οποίο πρέπει να πιστωθεί στο επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ανθούλη Κουντούρη.
 

To δελτίο τύπου για τη συγκεκριμένη συμφωνία αναμένεται να εκδοθεί σύμφωνα με πληροφορίες το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
 

Σημειώνεται πως στις αρχές Φεβρουαρίου, η περιβαλλοντική αρχή έπειτα από αρκετούς μήνες συζητήσεων άναψε το πράσινο φως για το έργο της Μαρίνας και πλέον απομένει η έκδοση πολεοδομικής άδειας και η έκδοση οικοδομικής άδειας από τον Έπαρχο Αμμοχώστου για τα λιμενικά έργα που θα γίνουν.
 

Οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου θα διαρκέσουν περίπου 4 χρόνια ενώ τα θαλάσσια έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν στους 34 μήνες.

 


Η μικτή οικιστική και εμπορική ανάπτυξη του έργου θα περιλαμβάνει:
-119 διαμερίσματα
-4 επαύλεις
-Εστιατόρια, καταστήματα και καφετέριες
-Κτήριο διοίκησης Μαρίνας & Yacht Club με 24 σουίτες επισκεπτών

Το έργο θα περιλαμβάνει επίσης 300 θέσεις ελλιμενισμού, παραλιακό πεζόδρομο, παραθαλάσσιο πάρκο, podium και χώρο στάθμευσης 535 θέσεων εκ των οποίων οι 427 θα είναι υπόγειες.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει ολοκληρώσει και τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό.
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας