Altamira: 9 νέες κατοικίες από €144,000 (pics)

Εννέα νέες κατοικίες ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira. Πρόκειται για 7 κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας, 6 εκ των οποίων στο Δάλι, 1 στην επαρχία Λεμεσού και 1 στην επαρχία Πάφου με τις τιμές πώλησης να αρχίζουν από τις €144,000.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και κατοικίες που περιλαμβάνουν και εστιατόριο ή έχουν στο ισόγειο τους και καταστήματα.

Διαβάστε ακόμα: Κ. Μαρκίδης: Η Κύπρος μπορεί να καταστεί συνδετικός κρίκος για Καζακστάν – ΕΕ  

Διαβάστε ακόμα: The Mall of Engomi: «Lifting» μέσα στο 2020
 
Αναλυτικά:
5 ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΔΑΛΙ €720,000
 

Πέντε υπό ανέγερση κατοικίες στο Δάλι, σε κοντινή απόσταση από παροχές και υπηρεσίες κάθε είδους, στο βόρειο τμήμα του Δήμου.

Διαβάστε ακόμα: Ορόσημο η ανανέωση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Φορολογικού Συστήματος

Οι τέσσερεις από τις πέντε κατοικίες βρίσκονται στο τρίτο χέρι σοβά (υπολείπεται η τοποθέτηση μπογιατισμάτων και τελειωμάτων), δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του. Στην πέμπτη κατοικία έχουν τοποθετηθεί τα περισσότερα από τα τελειώματα.

Διαβάστε ακόμα: Ανάβει μηχανές η οικοδομική βιομηχανία

Οι κατοικίες έχουν την ίδια διαρρύθμιση και έχουν εμβαδό περί τα 160 μ² έκαστη. Αποτελούνται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο, ενώ ο όροφος έχει τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με ντους ή μπάνιο. Οι κατοικίες διαθέτουν επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αυλή στο πίσω μέρος.
 

Αποτελούν καλή επένδυση εφόσον είναι δυνατόν να ενοικιαστούν είτε βραχυπρόσθεσμα είτε μακροπρόθεσμα αποφέροντας εισόδημα με τη μέση τιμή πώλησης για κάθε κατοικία να φθάνει τις €144,000!
 
ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ €560,000
 

Πρόκειται για διώροφη κατοικία με πισίνα καθώς και εστιατόριο στο χωριό Παλαιχώρι Ορεινής στην Επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση 6 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του πυρήνα του χωριού και  εφάπτεται του κύριου δρόμου Λευκωσίας-Παλαιχώρι στο ανατολικό του σύνορο με συνολικό πρόσωπο 55 μέτρα.  

Η περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον με πευκόφυτες εκτάσεις γης και σποραδική οικιστική ανάπτυξη. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1990 και είναι δυναμικότητας 4 υπνοδωματίων. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Το εστιατόριο που βρίσκεται κάτω από την κατοικία έχει ανεγερθεί περί το έτος 1993 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Το εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται σε 380 τ.μ, του εστιατορίου σε 120 τ.μ, του βοηθητικού κτιρίου 30 τ.μ και της ακάλυπτης βεράντας σε 180 τ.μ. Το εμβαδό της γης είναι 5,844 τ.μ.
 

Σημειώνεται ότι έχει εξασφαλιστεί Πιστοποιητικό Τελικής Έγκρισης. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση).                 
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΚΑ €250,000
 


Διώροφη κατοικία με πισίνα σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή στην Κοινότητα Κάθηκας, της Επαρχίας Πάφου. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 695 μέτρα νοτιοδυτικά του πυρήνα του χωριού και περί τα 145 μέτρα βόρεια του κύριου δρόμου Κάθηκα-Πέγειας. Το ακίνητο τοποθετείται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες κι ανέσεις ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και δήμους.
Η κατοικία  ανεγέρθηκε πριν από περίπου 13 χρόνια και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Η κατοικία είναι δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων ενώ μεταξύ άλλων διαθέτει σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία.

 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 205 τ.μ (περίπου), της καλυμμένης βεράντας σε 7 τ.μ (περίπου), των ακάλυπτων βεραντών σε 79 τ.μ (περίπου). Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί τα 293/488 μερίδια του ακινήτου τα οποία αντιστοιχούν σε εμβαδό γης περί τα 1172 τ.μ. 
Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.  Επιπλέον, ο χαμηλός συντελεστής δόμησης αποτελεί εγγύηση για εύρυθμα δομημένο περιβάλλον.


ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΑΛΙ €230,000
 

Κτίριο μικτής χρήσης στην ενορία Παναγίας Ευαγγελίστριας στον Δήμο Ιδαλίου της επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται 130 μέτρα περίπου νότια της εκκλησίας Παναγίας Ευαγγελίστριας.

Το κτίριο είναι ηλικίας 37 ετών και αποτελείται από δυο καταστήματα στο ισόγειο (έχουν ενοποιηθεί) και μια κατοικία δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων στον όροφο. Επιπλέον, υπάρχει βοηθητική οικοδομή στο ισόγειο.

Τα καταστήματα αποτελούνται από ενιαίο χώρο επίδειξης, κουζίνα και αποχωρητήριο. Η ανώγεια κατοικία αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα με τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και μεγάλες βεράντες.
 


Το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου του ισογείου είναι 125τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών 25τ.μ. Το εμβαδόν του ορόφου είναι 170τ.μ., των καλυμμένων βεραντών 20τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών 45τ.μ. Το εμβαδόν της γης είναι 511τ.μ.
Το ακίνητο εμπίπτει εντός των Οικιστικών Πολεοδομικών Ζωνών Πα9 (21%) και Πα8β (79%).
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΣ €190,000


Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία σε μια ήσυχη περιοχή στην Κοινότητα Καλό Χωριό στην Επαρχία Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 680 μέτρα νοτιοδυτικά του κέντρου του χωριού ενώ εφάπτεται του κύριου δρόμου Καλό Χωριό - Λουβαρά στο νοτιοδυτικό του σύνορο με πρόσοψη περί τα 23 μέτρα. Διαθέτει καλή προσπέλαση προς τα γειτονικά χωριά καθώς και σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις. Η περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον το οποίο συνδυάζεται με οικιστική ανάπτυξη.

Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν 23 χρόνια περίπου και βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίος χώρος, πλυσταριό, τρία υπνοδωμάτια και δωμάτιο μπάνιου. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 123 τ.μ, των καλυμμένων βεραντών σε 21 τ.μ, των ακάλυπτων βεραντών σε 5 τ.μ και της γης σε 1.359 τ.μ.

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους