Χριστουγεννιάτικο πακέτο 200 ακινήτων από την Altamira

InBusinessNews   27/12/2019 07:32
Χριστουγεννιάτικο πακέτο 200 ακινήτων από την Altamira

Χριστουγεννιάτικο πακέτο 200 ακινήτων από την Altamira

InBusinessNews   27/12/2019 07:32

Ένα χριστουγεννιάτικο πακέτο ακινήτων ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η Altamira Asset Management Cyprus (Altamira), με τους ενδιαφερόμενους να έχουν διορία μέχρι τις 7 Ιανουαρίου για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας προσφορές. 

Διαβάστε ακόμα:

Τα 40 κορυφαία αμερικανικά brands στην Κύπρο

Άρτεμις Αντωνιάδου: The master of fashion

 
Πρόκειται για ένα ευρύ φάσμα ακινήτων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου συμπεριλαμβανομένων οικοπέδων, καταστημάτων, διαμερισμάτων, εμπορικών κτηρίων και τουριστικών χωραφιών.

Oι τιμές των διαμερισμάτων αρχίζουν από τις €64.000 και φτάνουν μέχρι και τις €375.000 ενώ οικόπεδα σε Λάρνακα και Λευκωσία αρχίζουν από τις €32.000. Στον κατάλογο βρίσκονται και 14 ακίνητα μεγάλης αξίας, τα οποία κοστίζουν πάνω από €1 εκατ., καθώς και τρεις αποθήκες και ένα εργοστάσιο.


Πιο κάτω τα ακίνητα που ξεχωρίζουν:
 

  • Δύο κενά οικόπεδα που βρίσκονται στην ενορία Χρυσοπολίτισσα εντός των δημοτικών ορίων Λάρνακας της επαρχίας Λάρνακας. Η άμεση περιοχή των ακινήτων γειτνιάζει με το αστικό κέντρο το οποίο χαρακτηρίζεται από εμπορική ανάπτυξη όπου στεγάζονται γραφειακοί χώροι αλλά και χώροι ιδιοκατοίκησης. Τα οικόπεδα εμπίπτουν εντός της πολεοδομικής ζώνης Κα4 με συντελεστή δόμησης 120%. Έχουν ζητούμενη τιμή €280.000 και €330.000 αντίστοιχα. (PR10974 & PR10975)
 
1
 
  • Εμπορικό για κτίριο κατασκευής του 2005, το οποίο κατέχει γωνιακή θέση και εφάπτεται της οδού Δασουπόλεως κατά μήκος του βορειοανατολικού του συνόρου, με πρόσοψη 42 μέτρων περίπου. Πρόκειται για ένα διώροφο κτίριο με μεσοπάτωμα και δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης το οποίο επιτόπου χρησιμοποιείτο ως κέντρο άθλησης. Ο ανοιχτός και μοντέρνος σχεδιασμός του κτιρίου προσφέρει την δυνατότητα στον αγοραστή να διαμορφώσει τον χώρο για ανάγκες του, είτε για γραφεία, ιατρικό κέντρο κλπ. Το ακίνητο είναι προς πώληση για €890,000 (PR13151).
 
2
  • Εμπορικό γωνιακό οικόπεδο μεγάλης κλίμακας, στην περιοχή ΣΤΕΛΜΕΚ. Βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή που συνορεύει με την περιοχή Μακεδονίτισσας, 700μ νοτιοδυτικά της Εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα σε μια εύρυθμα δομημένη οικιστική περιοχή. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου με πρόσοψη περί τα 178μ. Το οικόπεδο έχει τη δυναμική της ανάπτυξης με μεγάλης κλίμακας κτίριο ή συγκρότημα μικρότερων καταστημάτων τα οποία θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων της άμεσης περιοχής. Το ακίνητο είναι προς πώληση για €2.760.000 (PR10393)

 

3

 

  • Τουριστικό χωράφι το οποίο εφάπτεται επί της Λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 700 μέτρα νότια από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Τριάδας. Περαιτέρω απέχει περί το ένα χιλιόμετρο από τη θαλάσσια ακτή της περιοχής ¨Περνέρα¨. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από μεικτής παραθεριστικής και τουριστικής χρήσης ακίνητα όπως παραθεριστικές κατοικίες μοντέρνας και συνήθους όψης και κατασκευής, τουριστικά συγκροτήματα κατοικιών, αναξιοποίητα παραθεριστικά και τουριστικά τεμάχια. Το χωράφι εφάπτεται επί δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου κατά μήκος του ανατολικού συνόρου του με πρόσωπο περί τα 110 μέτρα. Να σημειωθεί ότι στην πρόσοψη του χωραφιού έχουν κατασκευαστεί και πεζοδρόμιακαι και εξυπηρετείται από όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες. Αποτελεί ιδανική επένδυση για ανάπτυξη τουριστικού συγκροτήματος με πολύ καλές προοπτικές. Το ακίνητο είναι προς πώληση για €1.130.000 (PR10418)
     
4

 
 
 

 

 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας