Άρτεμις Αντωνιάδου: The master of fashion

Με αρθρογραφία υπό τον τίτλο Business Stars 2019, το InBusinessNews αναδεικνύει-αναλύει τα πρόσωπα, τα business deals και τα γεγονότα που σημάδεψαν το κυπριακό επιχειρείν το 2019.

Διαβάστε ακόμα:

Τα 40 κορυφαία αμερικανικά brands στην Κύπρο

Χριστουγεννιάτικο πακέτο 200 ακινήτων από την Altamira

Χρονιά εδραίωσης της παρουσίας της στην κυπριακή αγορά, αλλά και στη Ρουμανία, με νέα καταστήματα, καθώς και απόκτησης σημαντικής συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο του Nicosia Mall ήταν το 2019 για τον Όμιλο Voici La Mode.

Ο όμιλος εταιρειών κατάφερε να ενδυναμώσει την παρουσία του στα δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα της Λευκωσίας, ενώ συνήψε συνεργασία και με την υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στην Έγκωμη.

Δύο χρόνια πριν, η Managing Director του Ομίλου Voici la Mode, Άρτεμις Αντωνιάδου δήλωνε στο InBusinessNews ότι η ανάληψη του franchise των Μarks & Spencer στη Ρουμανία ήταν μόνο η αρχή. Κάτι που επιβεβαιώθηκε, καθώς ο όμιλος λάνσαρε εντός του 2019 καταστήματα Topshop/Topman στη Ρουμανία, ένα εκ των οποίων είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η επέκταση στο Mall of Cyprus και το deal με Nicosia Mall
Τη δική του συμμετοχή στο deal πώλησης του Nicosia Mall δεν θα μπορούσε να μην έχει ένας από τους σημαντικότερους παίχτες στην αγορά της μόδας και της ένδυσης.

Με την Άρτεμις Αντωνιάδου στο τιμόνι και τον κομβικό της ρόλο στις διαπραγματεύσεις, o Όμιλος Voici La Mode καθίσταται ένας από τους βασικούς μετόχους στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Με την Athienitis Contractors 36% να διατηρεί το ποσοστό που είχε προηγουμένως, ο όμιλος θα μοιραστεί το υπόλοιπο μετοχικό κεφάλαιο με άλλες εταιρείες, όπως οι Φούρνοι Ζορπάς, η PHC και οι Υπεραγορές Αθηαινίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσοστό που θα ελέγχει ο όμιλος στο Nicosia Mall ανέρχεται το 15,06%.

Στο εν λόγω εμπορικό κέντρο ο όμιλος Voici La Mode εκπροσωπείται από τα καταστήματα Marks & Spencer, Τopshop/Topman, Dorothy Perkins, Evans, Celio και Wallis.

Παράλληλα, επέκταση και στο The Mall of Cyprus πραγματοποίησε ο όμιλος, ανοίγοντας τον Νοέμβριο νέο κατάστημα Marks & Spencer, καινούργιο Topshop/Topman, καθώς και το ανανεωμένο Celio.

Το κατάστημα Marks & Spencer βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου και καλύπτει έκταση μεγαλύτερη από 1.000 τετραγωνικά μέτρα.

Εξάλλου, τον ίδιο μήνα λειτούργησε και το Marks & Spencer Kids που είναι το πρώτο παγκοσμίως stand-alone κατάστημα με αποκλειστικά παιδικές συλλογές.

Το νέο κατάστημα Μarks & Spencer Κids βρίσκεται στην Αλφαμεγα Έγκωμης.

Επέκταση και στη Ρουμανία
Ως ιδιοκτήτης του franchise της Marks & Spencer στη Ρουμανία, ο όμιλος προχώρησε τον Οκτώβριο στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας στο Iulius Mall, στην πόλη Τιμισοάρα και στο τέταρτο συνολικό κατάστημα στη χώρα.

Τη φετινή χρονιά, ο Όμιλος Voice La Mode εγκαινίασε διεθνώς ένα ολοκαίνουργιο σχεδιαστικό concept, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα Topshop/Topman στη Ρουμανία, ως ο νέος επίσημος αντιπρόσωπος της γνωστής βρετανικής μάρκας.

Το πρώτο κατάστημα Topshop/Topman λειτούργησε επίσημα στις 15 Μαρτίου του 2019, ενώ ο όμιλος άνοιξε τον Οκτώβριο δεύτερο κατάστημα στη Ρουμανία, το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Δειτε Επισης

ΡΙΚ: Μετά την 1η Απριλίου η καταβολή μισθών-Αιτία το Πάσχα των Καθολικών
Πράσινο από Επιτροπή Οικονομικών σε σειρά αιτημάτων για αποδέσμευση κονδυλίων
ΔΝΤ: Ανθεκτική σε πολλαπλούς δυσμενείς κραδασμούς η κυπριακή οικονομία-Οι βασικές συστάσεις πολιτικής
Σχέδια ενίσχυσης για «χρωματισμένο» γεωργικό πετρέλαιο-Οι δικαιούχοι και ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων
Ρίχνουν μαύρο στις συχνότητες του ΡΙΚ για μία ώρα οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα
Επίτροποι ΚΟΑΠ και Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή προσπάθεια στήριξης αγροτικής οικονομίας
Χαμός στην Βουλή για το ΡΙΚ... Βολές για σκοπιμότητες, προσωπικές ατζέντες και μαύρες λίστες
Καταργείται η φορολόγηση εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Με κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη