Δημοπρασία για πασίγνωστο ακίνητο στον Άγιο Αντώνιο (Photos)

Δημοπρασία για πασίγνωστο ακίνητο στον Άγιο Αντώνιο (Photos)

Δημοπρασία για πασίγνωστο ακίνητο στον Άγιο Αντώνιο (Photos)

Ηλεκτρονική δημοπρασία για πολύ γνωστό ακίνητο στην εμπορική λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στην Λευκωσία, δίπλα από τους Φούρνους Ζορπά και Πανδώρας πραγματοποιεί στις 23 Οκτωβρίου η εταιρεία BidX1.

Πρόκειται για γωνιακό οικόπεδο κανονικού σχήματος εντός της πολεοδομικής ζώνης «EZ-α» συνολικού εμβαδού περί τα 742 τ.μ.
 

Τοποθετείται επί της κύριας εμπορικής Λεωφόρου Διγενή Ακριτα, ενώ υπάρχει δυνατότητα για ανάπτυξη μικτής χρήσης πολυώροφου κτιρίου (με την προϋπόθεση ότι όλες οι απαραίτητες άδειες θα εκδοθούν).
Τοποθεσία
Το οικόπεδο βρίσκεται στην ενορία Αγίου Αντωνίου του Δήμου Λευκωσίας της ομώνυμης επαρχίας, με αριθμό εγγραφής ακινήτου 24/1364. Είναι τοποθετημένο στην Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, περί τα 115 μ. δυτικά από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Καλλιπόλεως και περί τα 400 μ. δυτικά από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Λάρνακος. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως από εμπορικές αναπτύξεις όπως πολυώροφα κτίρια με καταστήματα στο ισόγειο και γραφεία στους πάνω ορόφους.
Περιγραφή
-Γωνιακό οικόπεδο κανονικού σχήματος εντός της πολεοδομικής ζώνης «EZ-α».

-Ένα παλιό εμπορικό κτίριο χωρίς οικονομική αξία υπάρχει στο ακίνητο.
-Περί τα 35 μ. δρόμο με πρόσοψη στην Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα και περίπου 20 μ. στην οδό Μελετίου Μεταξάκη.
-Το οικόπεδο έχει συνολικό εμβαδόν περί τα 742 τ.μ.

Πολεοδομική Ζώνη
-Το ακίνητο εμπίπτει εντός της εμπορικής ζώνης “EZ-α” (ανατολικά) – μέρος του Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας 2017 – εκτός των τειχών της πόλης που επιτρέπει μέγιστο συντελεστή δόμησης 200% με κάλυψη 60%, 8 ορόφους και έως 31 μ. ύψος.
-Έχει τη δυνατότητα αύξησης του διαθέσιμου συντελεστή δόμησης μέχρι και 450% με βάση τις πρόνοιες των πολεοδομικών κινήτρων της Κ. Δημοκρατίας και κατά τη διακριτική ευχέρεια της πολεοδομικής Αρχής.
 
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δημοπρασία θα πρέπει να καταβάλουν ως προκαταβολή το ποσό των €10 χιλιάδων, ενώ η τιμή εκκίνησης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας ορίστηκε στις €890 χιλιάδες.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας