Το ακριβότερο χωράφι που πωλεί η Altamira (Photos)

Το ακριβότερο χωράφι που πωλεί η Altamira (Photos)

Το ακριβότερο χωράφι που πωλεί η Altamira (Photos)

Στην επαρχία Πάφου, βρίσκεται το ακριβότερο χωράφι που έχει στο χαρτοφυλάκιο της και πωλεί η Altamira για το ποσό των €4,7 εκ.

Πρόκειται για χωράφι που βρίσκεται στην Βιομηχανική περιοχή Αγίας Βαρβάρας Πάφου, 1χλμ δυτικά από τον πυρήνα της κοινότητας, μόλις 5 χλμ από την πόλη της Πάφου και 3χλμ από το αεροδρόμιο.
Το χωράφι έχει νοτιοδυτική κλίση και εφάπτεται σε δύο δρόμους με συνολικό πρόσωπο περί τα 1100 μέτρα. Εμπίπτει εντός βιομηχανικών ζωνών - Βα5/Βδ5 κατά 79% και Βγ3 κατά 21%.
 
 
 
Έχει μεγάλο εμβαδό, γεγονός που διευρύνει τις δυνατότητες αξιοποίησης του καθώς μπορεί να αναπτυχθεί ως ενιαία ιδιοκτησία με την κατασκευή πληθώρας βιομηχανικών αποθηκών με σκοπό την ενοικίαση τους με σχετικά καλή απόδοση ή να διαχωριστεί σε μικρότερα βιομηχανικά τεμάχια.
Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο ο οποίος απέχει λίγα μόλις μέτρα και από τους δύο δρόμους στους οποίους εφάπτεται.Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.
 
Η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη, ως αυτή αναφέρεται στην παράγραφο 7.10 του Εντύπου Προσφοράς και στο σημείο 4 της Νομικής Ειδοποίησης.
Για την υποβολή προσφορών θα πρέπει να ελέγξετε τα πολεοδομικά ή και άλλα στοιχεία του ακινήτου με τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Asset Management Cyprus Ltd τονίζει ότι  δεν δεσμεύεται να αποδεχθεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Οι τιμές δύναται να αναπροσαρμοστούν χωρίς προειδοποίηση.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας