Νέο πολυτελές έργο για τη Λεμεσό από την Imperio με πανοραμική θέα

InBusinessNews  05/06/2019 07:32
Νέο πολυτελές έργο για τη Λεμεσό από την Imperio με πανοραμική θέα

Νέο πολυτελές έργο για τη Λεμεσό από την Imperio με πανοραμική θέα

InBusinessNews  05/06/2019 07:32

Ένα ακόμη σημαντικό έργο για τη Λεμεσό ξεκινά το προσεχές διάστημα.

Οικιστικό σύμβολο πολυτέλειας
Το Barbican Heights, από την Imperio, θα αποτελέσει ένα οικιστικό σύμβολο πολυτέλειας για τα Πάνθεα, αναβαθμίζοντας το ήδη εντυπωσιακό σκηνικό πολυτελών κατοικιών της περιοχής. 

Η πανοραμική θέα που διαθέτει το Barbican Heights προς την πόλη της Λεμεσού και τη Μεσόγειο Θάλασσα, είναι απλά μαγευτική. Ο συνολικός σχεδιασμός του συγκροτήματος συνδυάζει καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και υψηλής ποιότητας υλικά, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα με ισορροπημένα μοντέρνο ύφος.

Διαβάστε ακόμα: Τάκης Φειδία: Νέες προοπτικές για τη CNP μετά την εξαγορά

Διαβάστε ακόμα: Ειδικό Αφιέρωμα-Aon: Η Κύπρος μπορεί να καταστεί πύλη διαχείρισης διασυνοριακών ταμείων

Διαβάστε ακόμα: Τεράστιο άλμα 72% στα ακίνητα
 


 

barbican2


Συγκεκριμένα, ο μηχανικός του έργου κ. Αντρέας Κόμπος, αναφέρει: «Το project αποτελείται από 20 ευρύχωρες κατοικίες τριών δωματίων και μεγάλες βεράντες που «βλέπουν» προς τους κήπους και την πισίνα. Τα διαμερίσματα διαθέτουν κομψό σχεδιασμό εμπλουτισμένο με καινοτόμο διακόσμηση και τελειώματα που αντικατοπτρίζουν τις σύγχρονες προτιμήσεις. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως στο κτήριο θα υπάρχει εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, οπότε οι κατοικίες θα ανήκουν στην αναβαθμισμένη κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α».

Στον λόφο της Πανθέας
Το πολυαναμενόμενο συγκρότημα κατοικιών θα κατασκευαστεί στον λόφο της Πανθέας, μια τοποθεσία που υπόσχεται αδιάκοπη ηρεμία, όπου οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λεμεσού, το highway, καθώς και σε όλες τις ανέσεις της περιοχής. 
 

barbican3

 

«Το Barbican Heights αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα στην ζωή και για αγοραστές που επιδιώκουν να επενδύσουν σε μία υποσχόμενη ιδιοκτησία, σε μία μοναδική τοποθεσία, με απρόσκοπτη θέα απαράμιλλης ομορφιάς.», σημειώνει ο διευθυντής της Imperio κ. Γιάννης Μισιρλής.
 

barbican4

 

Έτοιμο τον Μάρτιο του 2021
Το έργο αδειοδοτήθηκε πρόσφατα και η εταιρεία προχώρησε ήδη στις προπαρασκευαστικές εργασίες για την ανέγερση του συγκροτήματος κατοικιών.
 

barbican5

 

Η ολοκλήρωση της κατασκευής αναμένεται τον Μάρτιο του 2021, ενώ η πρώτη επίσημη παρουσίασή του project έγινε στο event που διοργανώθηκε στο Marketing Suite του The Icon, με παρευρισκόμενους επαγγελματίες από τον χώρο του Real Estate, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.
 

barbican6

 

Για περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και φωτογραφίες του έργου, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Barbican Heights: https://www.imperioproperties.com/barbican/

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας