Limassol Del Mar: Με υπογραφή Gianfranco Ferre Home

Limassol Del Mar: Με υπογραφή Gianfranco Ferre Home

Limassol Del Mar: Με υπογραφή Gianfranco Ferre Home

Με νέο branding και δυναμική, το Limassol Del Mar προχώρησε πρόσφατα σε συνεργασία με τον διάσημο οίκο Gianfranco Ferré Home, σύμφωνα με τη marketing & PR manager, Ελευθερία Βοσκαρίδου. Την υπογραφή του γνωστού σχεδιαστή φέρουν 50 νέα διαμερίσματα με την επωνυμία The Signature Collection.

RELATED ARTICLES


Όταν αποφασίστηκε η νέα συνεργασία, στην εταιρεία θεώρησαν απαραίτητο να προωθήσουν μια ανανεωμένη εικόνα και ταυτότητα, η οποία να τονίζει τη μοναδικότητά της. Με βάση το σκεπτικό αυτό σχεδιάστηκε ένα νέο λογότυπο, το The Signature Collection, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα διαμάντι, που παραπέμπει στο ξεχωριστό και το συλλεκτικό, έτσι όπως θα είναι τα ιδιαίτερα και περιορισμένα σε αριθμό διαμερίσματα.

Διαβάστε ακόμα: Οι περιοχές με τα πιο ακριβά σπίτια της Λευκωσίας

Διαβάστε ακόμα: Nautimar Marine: Με το Chaparral 277SSX στο Limassol Boat Show

Διαβάστε ακόμα: Ακίνητα: Οι ξένοι επιλέγουν Πάφο

«Με αυτό το λογότυπο και την κολεξιόν εσωτερικού σχεδιασμού νιώθουμε ότι το προϊόν μας αναβαθμίζεται, γίνεται αντάξιο της κλάσης και της εμβέλειας του οίκου Gianfranco Ferré Home. Η απαράμιλλη αισθητική του θα προσδώσει νέα έννοια στο πολυτελές lifestyle στην Κύπρο», επεσήμανε η κ. Βοσκαρίδου. Και πρόσθεσε: «Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης φάσης, που έχει ήδη πωληθεί, αναμένουμε αύξηση της ζήτησης από διεθνείς επενδυτές για το Signature Collection, που συνδυάζει τον σχεδιασμό με την πολυπλοκότητα και την ποιότητα, χαρακτηριστικά για τα οποία ο οίκος Gianfranco Ferré Home είναι διάσημος. Με κάθε διαμέρισμα να προσφέρει προδιαγραφές υψηλής πολυτέλειας, νιώθουμε ότι αυτή η μοναδική συνεργασία θα παρέχει στους ιδιοκτήτες μια πραγματική εμπειρία του μεσογειακού τρόπου ζωής, που έχει στο επίκεντρο την ποιότητα».


Πολυτελείς εμπειρίες και φινέτσα
Το Limassol Del Mar έχει ήδη χαράξει επιτυχημένη πορεία ως προς το γενικότερο concept, τις συνεργασίες και τις πωλήσεις. «Η επιλογή του περίφημου ιταλικού οίκου ήταν για εμάς αποτέλεσμα στρατηγικής απόφασης, στο πλαίσιο ανάπτυξης ενός έργου αναφοράς», ανέφερε.

Τόνισε, μάλιστα, ότι «η συγκριτική υπεροχή, με την οποία ενισχύει το The Signature Collection η εμπειρία και η γνώση του ιταλικού οίκου, διαφοροποιεί το όλο αναπτυξιακό έργο του Limassol Del Mar και εμπλουτίζει με καλαισθησία, γούστο και φινέτσα το εσωτερικό των πολυτελών διαμερισμάτων, ώστε να εναρμονίζονται πλήρως με την ιδανική εξωτερική αρχιτεκτονική του έργου».

Το έργο, για το οποίο εργάζονται άμεσα ή έμμεσα γύρω στα 200 άτομα, περιλαμβάνει κατοικίες, εστιατόρια και καταστήματα πολυτελείας, άλλες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων, ενώ η εταιρεία όπου να ΄ναι αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερες συνεργασίες για νέα projects, μιας και φιλοσοφία της είναι να ανοίγει καινούργιους δρόμους, βάζοντας τον πήχη διαρκώς πιο ψηλά.

«Το έργο The Signature Collection είναι ενδεικτικό του μεγέθους και των διαστάσεων που μπορεί να λάβει η κυπριακή επιχειρηματικότητα όταν λειτουργεί με προσήλωση, μέθοδο και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τις προοπτικές της», σημείωσε η ίδια και  καταλήγοντας υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι η συνεργασία μας για την υλοποίηση του έργου αντικατοπτρίζει το εύρος, τη δυναμική και την εμβέλεια που μπορεί να αποκτήσει η Κύπρος ως επενδυτικός προορισμός, προσελκύοντας επενδυτές που θα ενστερνιστούν τη φιλοσοφία της».  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας