Trilogy: Πωλήσεις άνω των €110 εκατ.

Πέραν των €110 εκατομμυρίων σε πωλήσεις και κρατήσεις έχουν γίνει μέσα σε ένα χρόνο στο Trilogy, έργο που εταιρείας Cybarco Development Ltd. Οι κατασκευαστικές εργασίες προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος.
 

 

Διαβάστε ακόμα: Τράπεζα Κύπρου: Οι μετοχές της σε 8 γνωστές εταιρείες

Πυρετός εργασιών
Όπως τόνισε η marketing & communications manager της εταιρείας Σοφία Παρασκευά, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εκσκαφές στον χώρο ανέγερσης του έργου. «Έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του διαφραγματικού τοίχου της πρώτης φάσης, η πασσάλωση του West και του East Tower και η ανέγερση των πρώτων δυο οικοδομικών γερανών», ανέφερε. Σημείωσε ότι σε σε εξέλιξη βρίσκεται το σύστημα αποστράγγισης των υπογείων υδάτων, η κατασκευή του διαφραγματικού τοίχου της δεύτερης φάσης και η πασσάλωση των υπογείων. «Το West Tower θα είναι ο πρώτος πύργος που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2021 και θα ακολουθήσει το East Tower στις αρχές του 2022», τόνισε.
 



Και πρόσθεσε: «Τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία στο Trilogy διακρίνονται για τον άψογο σχεδιασμό τους και για τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μέσα σε ένα χρόνο, έχουν γίνει πωλήσεις και κρατήσεις πέραν των €110 εκατομμυρίων. Αυτό αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό πάνω από το 35% των ακινήτων των δυο μπροστινών πύργων». 

Διαβάστε ακόμα: Τρ. Κύπρου: Πωλήσεις ακινήτων €196 εκατ το 2018

 

 
 


Αγοραστές από Κύπρο, Ρωσία, Βορειοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Βόρειο Αμερική
Στο West Tower του Trilogy περιλαμβάνονται 69 διαμερίσματα και 52 γραφεία, ενώ στο East Tower υπάρχουν 127 διαμερίσματα. Η τιμή για τα διαμερίσματα ξεκινά από €5.500 το τετραγωνικό μέτρο και για τα γραφεία από €6.500 το τετραγωνικό μέτρο. «Τα διαμερίσματα και τα γραφεία του Trilogy απευθύνονται σε απαιτητικούς αγοραστές τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα που τους δίνουν τη δυνατότητα να ζουν, να εργάζονται και να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο σε ένα προορισμό στην καρδιά της πόλης», σημείωσε. Τόνισε μάλιστα ότι αυτό τους προσφέρει παράλληλα, ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικότητάς τους, μαζί με όλες τις ανέσεις που χρειάζονται. 



 



Οι μέχρι στιγμής αγοραστές προέρχονται από Κύπρο, Ρωσία, Βορειοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Βόρειο Αμερική. «Θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το απόλυτο πεντάστερο hotel-living lifestyle κάθε μέρα, αφού οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες στις οποίες θα έχουν πρόσβαση, εύκολα μπορούν να ταυτιστούν με αυτές των πιο πολυτελών ξενοδοχείων», κατέληξε. 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια