Κεντρικά Γραφεία KPMG στη Λευκωσία

Τα κεντρικά γραφεία της KPMG στη Λευκωσία αποτελούν μέρος των Esperides Commercial Buildings που έχει σχεδιάσει ο Θεόφιλος Αυξεντίου (Athienitis Centennial Building – K. Athienitis Contractors-Developers Ltd).
 



Τα δύο κτήρια καλύπτουν έκταση 18,000 τ.μ. και παραδόθηκαν στην KPMG το 2008. Το λεπτομερές επιχειρηματικό και αρχιτεκτονικό τους σχέδιο έλαβε υπόψη τις αναδυόμενες εταιρικές ανάγκες, καθώς και το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος. Περίπου 550 εργαζόμενοι εργάζονται στους πέντε ορόφους του ενός κτιρίου και στον τέταρτο και πέμπτο όροφο του δεύτερου. Τα πλήρως εξοπλισμένα, φωτεινά γραφεία χαρακτηρίζονται από μοντέρνα επίπλωση, προσφέροντας έναν ευχάριστο και δημιουργικό χώρο για τους εργαζόμενους και μια ζεστή, φιλική και φιλόξενη περιοχή για τους επισκέπτες, που περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου επαγγελματικού χώρου.

Διαβάστε ακόμα: Στο σφυρί παραθαλάσσιες επαύλεις και διαμερίσματα

 

Διαβάστε ακόμα: Χρηματοδότηση €30 εκατ για δημιουργία Βιοτράπεζας

Τεχνολογία
Τα δωμάτια και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας κάνουν εκτεταμένη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων οπτικοακουστικών συσκευών, δομημένης καλωδίωσης, συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού, συστημάτων ασφαλείας, καθώς και συστημάτων προστασίας από πυρκαγιές και κλοπές. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην ασφάλεια, καθώς οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν ειδικές κονκάρδες για να εισέλθουν στο κτήριο αλλά και για να μετακινηθούν μεταξύ των ορόφων.
 

 

Ειδικά χαρακτηριστικά
Η κατασκευή των γραφείων βασίστηκε στις υψηλότερες ποιοτικές και τεχνικές προδιαγραφές. Οι έλεγχοι συντήρησης και συντονισμού πραγματοποιούνται περιστασιακά και η λειτουργική αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται περαιτέρω μέσω του συστήματος ασφαλείας και ταυτοποίησης, της γρήγορης πρόσβασης από όροφο σε όροφο, του διαδικτύου και της οπτικοακουστικής σύνδεσης, καθώς και των μοντέρνων εγκαταστάσεων κουζίνας και υγιεινής.
 

 

Ευεξία των εργαζομένων
Υπάρχει μια μεγάλη σύγχρονη καφετέρια στο ισόγειο του κεντρικού κτηρίου, η οποία σερβίρει καθημερινά φρέσκο μεσημεριανό γεύμα, καθώς και σνακ, καφέ και ποτά όλη την ημέρα. Δίπλα στην καφετέρια, υπάρχει ένας ανακαινισμένος χώρος χαλάρωσης, όπου οι υπάλληλοι ξεκουράζονται και κοινωνικοποιούνται. Επιπλέον, και τα δύο κτήρια διαθέτουν μεγάλη βεράντα στον πέμπτο όροφο, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να χαλαρώσουν και να κοινωνικοποιηθούν κατά το μεσημέρι.
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης