Στο σφυρί παραθαλάσσιες επαύλεις και διαμερίσματα

Προς πώληση διατίθενται παραθαλάσσιες επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα μέσω της ιστοσελίδας της APS Cyprus, η οποία διαχειρίζεται τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Ελληνικής Τράπεζας. Ανάμεσά τους βίλες στην Πάφο και το Πισσούρι, καθώς και διαμερίσματα στα Μανδριά και τη Γεροσκήπου.

Έπαυλη τεσσάρων υπνοδωματίων στον Άγιο Θεόδωρο, Πάφο (€480,000)
Το μισό εκατ. ευρώ αγγίζει η τιμή πώλησης βίλας τεσσάρων υπνοδωματίων στον Άγιο Θεόδωρο, στην Πάφο, βορειοανατολικά από το King's Avenue Mall.
 

Διαβάστε ακόμα: Χρηματοδότηση €30 εκατ για δημιουργία Βιοτράπεζας

Το ακίνητο είναι μια πολυτελής έπαυλη που περιλαμβάνει μια κλειστή περιοχή περίπου 347 τ.μ με πισίνα, γκαράζ, καλυμμένες βεράντες και αίθουσα παιχνιδιών, ενώ η συνολική έκταση της γης που είναι χτισμένο ανέρχεται στα 847 τ.μ. 

Αποτελείται από δύο ορόφους και είναι περίπου 20 ετών, με τους χώρους στάθμευσης να καταλαμβάνουν 43 τ.μ., τις καλυμμένες βεράντες 5 τ.μ. και τις ακάλυπτες βεράντες 57 τ.μ. 
 

Διαβάστε ακόμα: Κεντρικά Γραφεία KPMG στη Λευκωσία

Η γύρω περιοχή χαρακτηρίζεται από οικιστική ανάπτυξη και βρίσκεται κοντά σε διάφορες ανέσεις. Το ακίνητο θεωρείται ότι έχει πολύ καλή πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της Πάφου, συμπεριλαμβανομένης της τουριστικής περιοχής της Κάτω Πάφου και του κέντρου της πόλης. Το σπίτι δεν είναι κενό.
 

Έπαυλη δύο υπνοδωματίων στο Πισσούρι (€272,000)
Το ακίνητο βρίσκεται 380 μέτρα βόρεια της παραλίας και 2,7 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της κατοικημένης περιοχής του Πισσουρίου. Οι βίλες αποτελούν μέρος ενός οικιστικού έργου ηλικίας 15 ετών, γνωστού ως "Odysseus Bay Village", το οποίο αποτελείται από διάφορες ανεξάρτητες βίλες και μπανγκαλόου.
 

 

Η έπαυλη που πωλείται προς €272,000 εκτείνεται σε 197 τ.μ.
 

 

Το ακίνητο (390) είναι μια βίλα ξεχωριστή που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του έργου και περιλαμβάνει μια εσωτερική επιφάνεια 167 τ.μ., 16 τ.μ βεράντες και ιδιωτική αυλή 313 τ.μ..
 

 

Έπαυλη τριών υπνοδωματίων στο Πισσούρι (€279,000)
Σε 203 τ.μ. εκτείνεται έπαυλη τριών υπνοδωματίων στο Πισσούρι, η οποία αποτελεί επίσης μέρος του οικιστικού έργου "Odysseus Bay Village".
 

 

 

Το ακίνητο 388, το οποίο πωλείται έναντι €279,000, είναι μια ανεξάρτητη βίλα που βρίσκεται στο μεσαίο τμήμα του έργου και περιλαμβάνει μια εσωτερική επιφάνεια 160 τ.μ., 56 τ.μ. από ανοιχτές βεράντες και ιδιωτική αυλή 43 τ.μ.
 



Το ισόγειο της βίλας αποτελείται, μεταξύ άλλων, από ένα καθιστικό ενιαίας διαρρύθμισης με κουζίνα και τραπεζαρία, ενώ βγαίνει σε μια αυλή με ιδιωτική πισίνα. 

Διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων στα Μανδριά (€86,000 - €109,000)
Αποτελεί μέρος μίας ενιαίας οικιστικής ανάπτυξης αποτελούμενης από 42 διαμερίσματα (8 από αυτά είναι κρατημένα) στο "Zephyros Village 4". Τα διαμερίσματα είναι δύο υπνοδωματίων και βρίσκονται στο χωριό Μαντριά, στην Πάφο, περίπου 1χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου και λιγότερο από 1 χλμ. από τη θάλασσα.
 

 
 

Το συγκρότημα αποτελείται από σπίτια, διαμερίσματα και μεζονέτες με κοινόχρηστες πισίνες, παιδική χαρά και κοινόχρηστους κήπους. Η καλυμμένη περιοχή κυμαίνεται από από 86 έως 105 τ.μ. 
 

 

 

Το ακίνητο με αριθμό 394 αξίας €86,000 έχει καλυμμένο χώρο 67 τ.μ. και πρόκειται για διώροφο διαμέρισμα, με ενιαίο σαλόνι-τραπεζαρία και κουζίνα και θέα στη θάλασσα. Το ακίνητο 395 αξίας €109,000 έχει καλυμμένο χώρο 88 τ.μ. και πρόκειται για διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Διαθέτει ενιαίο καθιστικό / τραπεζαρία και κουζίνα, βεράντα 6 τ.μ. και εξαιρετική θέα στην πισίνα, ενώ το ακίνητο 396 αξίας €109,000 είναι 88 τ.μ. και πρόκειται και πάλι για παρόμοιο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων.
 

 

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στη Γεροσκήπου (€86,000)
Έναντι €86,000 πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων έκτασης 86 τ.μ. στην περιοχή Βρυσούδια στη Γεροσκήπου, περίπου 680 μέτρα νοτιοανατολικά της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα. Το διαμέρισμα είναι μέρος των διαμερισμάτων "Cybelle Villas", το οποίο αποτελείται από 15 κατοικίες και είναι περίπου 20 ετών. 
 

 

Το διαμέρισμα (νούμερο 11), είναι διώροφο με καλή θέα στην ευρύτερη περιοχή και θέα προς τη θάλασσα.
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας