Κεντρικά γραφεία EY Κύπρου (Jean Nouvel Tower) στη Λευκωσία

Ο πύργος Jean Nouvel (γνωστός και ως White Walls, Tower 25) στη Λευκωσία, πήρε το όνομα του από τον ιδρυτή του βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου Ateliers Jean Nouvel με έδρα το Παρίσι, που σχεδίασε το κτίριο μαζί με τους αρχιτέκτονες Takis Sophocleous Architects. Τον εσωτερικό σχεδιασμό επιμελήθηκαν οι Δημήτρης Σοφοκλέους και Αναστασία Κουμουλίδου. Στο κτίριο στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της EY από το 2014 και βραβεύτηκε ως το Best Tall Building στην Ευρώπη το 2016, από το Συμβούλιο για τα ψηλά κτίρια και τον αστικό βιότοπο (CTBUH).

Διαβάστε ακόμα: Έργα €307 εκατ στα σκαριά σε παγκύπρια βάση

Τεχνολογία
Η τεχνολογία αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κουλτούρας της EY. Η εταιρεία χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα λογισμικά για να αντιμετωπίσει τόσο θέματα ασφαλείας όσο και επιχειρησιακά θέματα. Τα γραφεία είναι πλήρως εξοπλισμένα με κάμερες CCTV και FOB για πρόσβαση στο κτίριο. Μια ισχυρή τεχνολογική πλατφόρμα και ενισχυμένα εργαλεία συσκέψεων και συνεργασίας υποστηρίζουν περαιτέρω την κινητικότητα του εργατικού δυναμικούς και τις πολιτικές ευελιξίας. Όλοι οι όροφοι είναι εξοπλισμένοι με Wi-Fi και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι συνδεδεμένες σε εσωτερικό δίκτυο με διακομιστές, εκτυπωτές δικτύου, εσωτερικές τηλεπικοινωνίες κ.λπ. Επιπλέον, το Skype for Business χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα γραφεία της EY, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, υποστηρίζοντας ηχητικές και βίντεο κλήσεις και συναντήσεις. Οθόνες plasma είναι εγκατεστημένες σε όλους τους ορόφους για εσωτερικές καμπάνιες και επικοινωνία. Επιπλέον, όλες οι αίθουσες συσκέψεων διαθέτουν οθόνες plasma, web κάμερες και άλλο εξοπλισμό που διευκολύνει τις κλήσεις συνδιάσκεψης. Ορισμένες συνεδριακές αίθουσες διαθέτουν επίσης έξυπνες πλακέτες που προσφέρουν διαδραστικές λειτουργίες, διευκολύνοντας έτσι τις συναντήσεις, τις παρουσιάσεις και τα σεμινάρια.

Διαβάστε ακόμα: Μ. Κασσάπης: Ανάπτυξη με “όπλο” τις εξαγωγές


 

 

Διαβάστε ακόμα: ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Πράσινο φως για τη δεύτερη υπεραγορά στην Πάφο

Ειδικά χαρακτηριστικά
Ο χώρος εργασίας επικεντρώνεται στο Activity Based Working, η οποία παρέχει ποικιλία από μεμονωμένα σημεία εργασίας καθώς και χώρους εργασίας / ομάδας συνεργασίας για την υποστήριξη ενός φάσματος εργασιών. Αυτό παρέχει την ευελιξία στους ανθρώπους να επιλέγουν τον σωστό τύπο χώρου εργασίας που υποστηρίζει καλύτερα τις ανάγκες τους, οι οποίες ποικίλουν αναλόγως επιπέδου συγκέντρωσης και συνεργασίας καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιβάλλεται πρωτόκολλο «καθαρά γραφεία» έτσι ώστε κάθε χώρος εργασίας να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φιλοξενία. Ο σχεδιασμός του κτιρίου, με μεγάλα παράθυρα μπροστά και πίσω, καθώς και μικρά παράθυρα στις πλευρές, επιτρέπει τον φυσικό φωτισμό καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ελαχιστοποιώντας τη χρήση τεχνητού φωτός. Οι εσωτερικοί κήποι σε κάθε όροφο και το στοιχείο νερού (λίμνες) στο εξωτερικό ενισχύουν την αίσθηση ενός χαλαρωτικού και φυσικού περιβάλλοντος στην καρδιά μιας θορυβώδους και πολυσύχναστης πόλης. Έτσι, το περιβάλλον εργασίας γίνεται ακόμα πιο φιλικό προς τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας.


 

Ευεξία των εργαζομένων
Όλοι οι όροφοι διαθέτουν μικρούς χώρους κουζίνας πλήρως εξοπλισμένους με ψυγείο, καφετιέρες, διανομείς ζεστού / κρύου νερού, διάφορες προμήθειες και κουτί πρώτων βοηθειών. Μια μεγάλη καφετέρια είναι επίσης διαθέσιμη στο ισόγειο, εξοπλισμένη με τις βασικές ανέσεις, καθώς και φούρνο μικροκυμάτων, που χρησιμοποιείται από το προσωπικό κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματός τους ή άλλων διαλειμμάτων. Η καφετέρια επίσης ανοίγει εύκολα και συνδέεται με την παρακείμενη αίθουσα εκπαίδευσης για να φιλοξενήσει μεγαλύτερες εσωτερικές εκδηλώσεις και γιορτές. Κατόπιν αιτήματος, οι αίθουσες γραφείων μπορούν να προσαρμοστούν για το θηλασμό. Επιπλέον, αρκετοί όροφοι έχουν μικρούς κοινόχρηστους χώρους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους χαλάρωσης για όσους χρειάζονται σύντομο διάλειμμα από τους υπολογιστές τους.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας