Τα κεντρικά γραφεία της Iron Mountain Κύπρου στην Κοκκινοτριμιθιά

InBusinessNews  14/03/2019 07:36
Τα κεντρικά γραφεία της Iron Mountain Κύπρου στην Κοκκινοτριμιθιά

Τα κεντρικά γραφεία της Iron Mountain Κύπρου στην Κοκκινοτριμιθιά

InBusinessNews  14/03/2019 07:36

Η Iron Mountain Κύπρου διαθέτει τέσσερις αποθήκες, τρεις στη Λευκωσία και μία στη Λεμεσό. Όλες οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση των φυσικών αρχείων του πελάτη και τα κεντρικά γραφεία στην Κοκκινοτριμιθιά φιλοξενούν τη διοίκηση, καθώς και το τμήμα σάρωσης εγγράφων. Η αποθήκη στην Κοκκινοτριμιθιά κατασκευάστηκε αρχικά ως αποθηκευτικός χώρος το 2004 και έκτοτε το κτίριο αναβαθμίζεται συνεχώς για να διευκολύνει τις ανάγκες των πελατών και των εργαζομένων. Τα γραφεία σχεδιάστηκαν σε διάφορες φάσεις από την Έλενα Αντωνίου & Συνεργάτες και η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2012 με την αναβάθμιση της κουζίνας και των χώρων όπου κάνουν διάλειμμα οι εργαζόμενοι.

Διαβάστε ακόμα: Ιούνιο ή Σεπτέμβριο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Τεχνολογία
Η Iron Mountain έχει επενδύσει στρατηγικά στην τεχνολογία, όχι μόνο για να υποστηρίξει τις ανάγκες των πελατών της, αλλά και για να παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε οι εργαζόμενοι της να έχουν υψηλό βαθμό απόδοσης. Όλες οι διαδικασίες είναι ψηφιοποιημένες, με Business Process Modelling προσέγγιση σε όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές επικοινωνίες και ροές εργασίας. Προκειμένου να πραγματοποιηθούν αδιάλειπτες διαδικασίες, όλος ο εξοπλισμός αναβαθμίζεται συστηματικά και επίκεντρο είναι η γρήγορη υλοποίηση της τεχνολογίας για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν τόσο από τους πελάτες όσο και από τις εσωτερικές εφαρμογές.

Διαβάστε ακόμα: Φέρνει αποτελέσματα ο Κόμβος Καινοτομίας της Κεφαλαιαγοράς


Εκτός από την τεχνολογία της πληροφορικής, η Iron Mountain, ως παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση αρχείων με ασφάλεια, χρησιμοποιεί την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των χώρων και των περιουσιακών στοιχείων των πελατών, χρησιμοποιώντας σύγχρονη ανίχνευση πυρκαγιάς και αυτοματοποιημένη καταστολή πυρκαγιάς, συστήματα προηγμένων συστημάτων CCTV και ελέγχου πρόσβασης και ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης εισβολής.

Ειδικά χαρακτηριστικά
Η κουλτούρα της Iron Mountain εδράζεται στη διαφάνεια έναντι των πελατών και των εργαζομένων. Η διαφάνεια είναι προφανής στο σχεδιασμό των κεντρικών γραφείων και στην υβριδική λειτουργία κλειστών γυάλινων γραφείων δίπλα στους ανοικτούς χώρους. Ο σχεδιασμός του τμήματος επεξεργασίας εγγράφων ενσωματώνει σύγχρονες προσεγγίσεις στις φυσικές ροές εργασίας, με στόχο την ελαχιστοποίηση του διπλού χειρισμού και τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της επεξεργασίας, διατηρώντας παράλληλα την προσέγγιση που βασίζεται στην ασφάλεια στη διαχείριση πληροφοριών.

Ευεξία των εργαζομένων
Τα γραφεία είναι εξοπλισμένα με πολλαπλούς χώρους ανάπαυσης, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων τραπεζαριών, εξοπλισμένα με μηχανές εσπρέσο, διανεμητές φιλτραρισμένων νερού και μηχανήματα αυτόματης πώλησης αναψυκτικών και σνακ. Υπάρχει υπαίθριος χώρος ανάπαυσης με φυσική σκιά δέντρων για υπαλλήλους που προτιμούν να περάσουν τα διαλείμματα στην αυλή.

 
 
 
 
 
 
 
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας