Κεντρικά γραφεία 3CX στη Λευκωσία

Το κτήριο είναι σύγχρονο / βιομηχανικό με έκταση τα 5.175 τ.μ. Οι αρχιτέκτονες του ήταν ο Σώτος Παπαδόπουλος και ο Μιχαήλ Σέροφη, το όλο έργο έγινε υπό την διεύθυνση του Σώτου Παπαδόπουλου που ολοκληρώθηκε την 1η Νοεμβρίου 2018.

Η κατασκευή του έγινε από επίπεδες πλάκες σκυροδέματος (σύστημα Cobiax) που στηρίζονται σε κολώνες. Τα γραφεία στους πάνω ορόφους στηρίζονται σε κολώνες και αντικατοπτριζόμενα «κουτιά» όπου «φιλοξενούνται» οι σκάλες και οι άλλες υπηρεσίες. Οι εσωτερικοί χώροι είναι πίσω από υαλοκουρτίνες που σκιάζονται από μαύρα πτερύγια αλουμινίου και εκτεταμένες γαλβανισμένες μεταλλικές οθόνες. Όλα τα εξωτερικά και εσωτερικά τελειώματα είναι από σκυρόδεμα διαφορετικών υφών, ανοξείδωτο χάλυβα, μαύρο μέταλλο και αλουμίνιο. Όλοι οι όροφοι είναι ανοικτοί και ευέλικτοι, με ποικίλα επίπεδα ιδιωτικότητας που δημιουργούνται με τη χρήση οθονών. Όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση σε φυσικό φως και καθαρό αέρα. Το αίθριο ενεργεί ως πηγή φωτός για την εσωτερική περίμετρο των γραφείων.
 
 


Τεχνολογία
Ως προγραμματιστής λογισμικού με μεγάλη έμφαση στην καινοτομία, πρέπει να αναφέρουμε ότι η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Το κτήριο και όλες οι περιοχές του διαθέτουν περιορισμένη πρόσβαση για τα μέλη του προσωπικού και γίνεται χρήση των τελευταίων χαρακτηριστικών ασφαλείας και τεχνολογίας.

Διαβάστε ακόμα: Συνωστισμός supermarket στη Λευκωσία

Επιπλέον, χρησιμοποιείται τεχνολογία με σκοπό την ενίσχυση της άνεσης του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου συστήματος ελέγχου φωτισμού KNX, ελέγχου πρόσβασης με πιστοποίηση ασφαλείας από το γαλλικό CSPN που διαθέτει RFID, NFC και Bluetooth (Mobile Phone Access), σύστημα επιτήρησης, συσκευές Chromebox σε όλες τις περιοχές, που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδεθούν από οπουδήποτε μέσα στο γραφείο, 32’’ οθόνες UHD ή 27’’ οθόνες HD στην επιφάνεια εργασίας, οθόνες 65" για κλήσεις συνδιάσκεψης, οθόνες 169’’ για παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις και πλήρη κάλυψη WiFi, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών χώρων & χώρων στάθμευσης, κατάλληλο για 2.500 ταυτόχρονες συσκευές, χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση επιχειρήσεων.

 
 
 
 

Ειδικά χαρακτηριστικά
Το προϊόν της εταιρίας ακολουθεί την αρχή KISS (Keep it Simple, Stupid) κάτι το οποίο ισχύει και για το εργασιακό περιβάλλον όπου καταβλήθηκε προσπάθεια για αυτοματοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων λειτουργιών ώστε να καταστήσει την επαγγελματική ζωή των υπαλλήλων της όσο το δυνατόν πιο εύκολη και απλή. Συγκεκριμένα, υπάρχει πλήρες σύστημα φωτισμού βασισμένο σε LED με dimmers που επιτρέπουν σε όλους να ρυθμίσουν το φως στον χώρο τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, το ηλιακό γυαλί για να περιορίσουν την ανάγκη για υπερβολική θέρμανση ή ψύξη και Single Oauth Authentication για να ελαχιστοποιήσουν τους κωδικούς πρόσβασης που χρειάζεται να θυμηθούν οι χρήστες.

Ευεξία των εργαζομένων
Το κτήριο διαθέτει γυμναστήριο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις αλλαγής / ντους, πισίνα 25 μέτρων, καφετέρια, μεγάλο υπαίθριο χώρο, χώρο μπάρμπεκιου, σαλόνι για χαλάρωση και δωρεάν γεύμα κάθε Παρασκευή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης