“Leptos Coral Seas Villas” Τα θαλασσινά όνειρα συνεχίζονται

Μετά την εξαιρετική επιτυχία που είχαν στις πωλήσεις τους τα δύο παραθαλάσσια έργα “ Coral Bay Villas” και “Seacaves Villas” η Leptos Estates συνεχίζει να εμπλουτίζει τα μοντέρνα παραθαλάσσια αναπτυξιακά της έργα με το “ Coral Seas Villas” ενός νέου εντυπωσιακού αναπτυξιακού συγκροτήματος με παραθαλάσσιες επαύλεις το οποίο δείχνει να είναι η καλύτερη επιλογή για αγορά και επένδυση από ξένους αγοραστές και επενδυτές γι’ αυτό το φθινόπωρο.

Η εξαιρετικά περιζήτητη αυτή περιοχή είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του νησιού μας, στον όμορφο και συνάμα κοσμοπολίτικο κόλπο των Κοραλλίων, δίπλα στα πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία του Ομίλου Λεπτός “ Coral Beach” και “ Thalassa”, και μόλις μερικά λεπτά από την χερσόνησο του Ακάμα, μια περιοχή με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης.

Η σύγχρονη και μοντέρνα αρχιτεκτονική μαζί με την μεσογειακή και νησιώτικη φινέτσα και στυλ έρχονται να δέσουν αρμονικά με το περιβάλλον και το γύρω φυσικό τοπίο.

Το έργο χωρίζεται σε μικρές γειτονιές με τις επαύλεις να απολαμβάνουν κοινόχρηστες πισίνες, χαλαρωτικές και ηλιόλουστες βεράντες, όμορφα διαμορφωμένους κήπους και άνετους χώρους στάθμευσης. Η κάθε έπαυλη έχει τον δικό της κήπο και πισίνα, τζάκι, μεγάλα μπαλκόνια, ευρύχωρα δωμάτια και ιδιωτικούς χώρους σταθμευσης.

Οι ηλιόλουστες μέρες με το κρεσέντο των κυμάτων και τα δροσερά βράδια με το φεγγάρι να κολυμπά στην θάλασσα, προσφέρουν το ιδανικό μέρος για χαλάρωση αλλά και μια ατέλειωτη σειρά από δραστηριότητες που περιμένουν να τις απολαύσετε.
 

Δειτε Επισης

Καλπάζει η τιμή του ελαιόλαδου στην Κύπρο... Αύξηση πέραν του 60% τον περασμένο Απρίλιο
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Μελέτη του ΚΟΕ επιβεβαιώνει τους κινδύνους από την ΑΤΑ- Πιθανόν να επιδεινώσει τις πληθωριστικές τάσεις
Σημαντική μείωση της ανεργίας σε ετήσια βάση τον Απρίλιο-Υποχώρησε στα 9.343 πρόσωπα
Technology FAST 50 2024: Η Capital.com με έδρα την Κύπρο στην πρώτη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
Moving Doors: Χρυσάφι το Β2Β στα ακίνητα
Οι μέσες αξίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο του 2024-Η εικόνα για διαμερίσματα, οικίες, οικόπεδα και χωράφια
Εγκαίνια για το Beon Active Office στην Πάφο