easyWoo: Το κυπριακό dating app με την υπογραφή του easyGroup

Με εμπνεύστρια τη γνωστή ψυχολόγο/ψυχοθεραπεύτρια Εστέρ Σιάκκα, καθώς και τον managing director της εταιρείας com2go Γιώργο Οικονομίδη και την γνωστή ψυχοθεραπεύτρια/ψυχολόγο Άννα Χαμπουλλά, μια νέα εφαρμογή γνωριμιών που θα φέρει την υπογραφή του easyGroup και την σφραγίδα του ιδρυτή και ιδιοκτήτη του ομίλου Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, βρίσκεται στα σκαριά και πρόκειται το αμέσως προσεχές διάστημα να βγει στον… αέρα.

Ο λόγος για την εφαρμογή που θα φέρει την ονομασία easyWoo, και η οποία-όπως τονίζουν οι εμπνευστές της-, έχει ως στόχο να προωθήσει τη σύναψη σχέσεων, όχι κατ’ ανάγκη μόνο ερωτικών, προσφέροντας πέραν από την ευκαιρία γνωριμιών, relationship support και καλύπτοντας τις παραμέτρους της ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης για κάθε είδους σχέσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Την δημιουργία, σχεδιασμό και υλοποίηση της εφαρμογής σε τεχνικό επίπεδο ανέλαβε η com2go, με τον managing director της εταιρείας και εκ των εμπνευστών της πλατφόρμας Γιώργο Οικονομίδη να τονίζει στο InBusinessNews πως πρόκειται για ένα dating app που θα διαφέρει από τα υπόλοιπα, τα οποία αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην αγορά.

Ο κ. Οικονομίδης, μιλώντας στο InBusinessNews, υπογράμμισε την συμβολή του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου στο όλο εγχείρημα, σημειώνοντας πως η εμπλοκή του εντάσσεται στην πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του φιλανθρωπικού του ιδρύματος(Stelios Philanthropic Foundation).

«Η δημιουργία της εφαρμογής ξεκίνησε από μια αρχική ιδέα της Ester Siakkas και της Άννας Χαμπουλά. Στην πορεία μιλήσαμε με τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και του εξηγήσαμε τι ακριβώς θέλαμε να κάνουμε. Μας παραχώρησε την άδεια για τη χρήση του trademark «easy», με τον ίδιο να είναι συνέταιρος στην startup εταιρεία», ανέφερε ο κ. Οικονομίδης σε σχέση με το πώς προέκυψε η easyWoo. 

Ο Γιώργος Οικονομίδης επισήμανε συναφώς περαιτέρω πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι μια startup από Κύπριους επιχειρηματίες κατάφερε να μπει κάτω από την ομπρέλα του easyGroup και να αποκτήσει δημοσιότητα πριν καν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τον managing director της com2go, η easyWoo θα λειτουργεί σε παγκόσμια βάση, ωστόσο, σε πρώτη φάση σε Κύπρο και Αγγλία. Η έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας, όπως υπέδειξε, αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα πλατφόρμα γνωριμιών απέκτησε ήδη αρκετή δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες, κυρίως από ΜΜΕ και ενημερωτικές ιστοσελίδες της Βρετανίας.

 

  

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών