Aruba Instant On: Στον κόσμο του Wi-Fi 6 με ασύλληπτες ταχύτητες!

Sponsored Content  16/05/2022 07:15
Aruba Instant On: Στον κόσμο του Wi-Fi 6 με ασύλληπτες ταχύτητες!

Aruba Instant On: Στον κόσμο του Wi-Fi 6 με ασύλληπτες ταχύτητες!

Sponsored Content  16/05/2022 07:15

Συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία, προσιτό κόστος, το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, η λύση ασύρματου Wi-Fi HPE Aruba Instant On έχει πλέον κατακτήσει τον κόσμο των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το Aruba Instant On ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να αποτελέσει την ενδεδειγμένη λύση για τις επιχειρήσεις, που λόγω της πανδημίας υποχρεώθηκαν να εξαπλώσουν τη λειτουργία τους σε πολλές τοποθεσίες. Πέρα από τα εταιρικά γραφεία, το Aruba Instant On συνδέεται με άνεση στα σπίτια του προσωπικού που δουλεύει με τηλεργασία.

Διαβάστε ακόμα: 

Σ. Καραμοντάνης: Παρελθόν η εποχικότητα με την μαρίνα Αγίας Νάπας 

Οι top σε πωλήσεις μάρκες αυτοκινήτων σε κάθε πόλη της Κύπρου 

«Κλείδωσαν» θέσεις, ανησυχούν για τον κατώτατο μισθό οι εργοδότες 

Coca-Cola HBC Cyprus: Βαθιά εδραιωμένη δέσμευση η εταιρική ευθύνη

Παράλληλα, αποτελεί ένα δίκτυο υψηλής ασφάλειας, το οποίο προσφέρει σιγουριά για την προστασία των ευαίσθητων επιχειρηματικών δεδομένων, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Πανίσχυρο δίκτυο, που αναπτύσσεται και αναπτύσσει την επιχείρησή σας

Το Aruba Instant On περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για μια υπερ-γρήγορη, προηγμένη και προστατευμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi 6, όπως ασύρματα Access Points (AP), έξυπνα switches δικτύου και απλοποιημένη διαχείριση. Μια μεμονωμένη ανάπτυξη μπορεί να υποστηρίξει έως και 25 συσκευές Instant On (AP και switches), γεγονός που διασφαλίζει ότι το δίκτυό σας μπορεί να αναπτυχθεί παράλληλα με την επιχείρησή σας.

Τα νέα ΑP του Aruba Instant On υποστηρίζουν το εξελιγμένο πρωτόκολλο Wi-Fi 6, το οποίο περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες συσκευές, ελαχιστοποιεί τις καθυστερήσεις και μειώνει την κατανάλωση. Παράλληλα, τα AP αξιοποιούν την τεχνολογία Auto Mesh που σας επιτρέπει να επεκτείνετε την κάλυψη Wi-Fi με ομοιόμορφο, πανίσχυρο σήμα σε κάθε γωνιά της επιχείρησής σας, εξασφαλίζοντας ανώτερο επίπεδο ασύρματης εμπειρίας στους χρήστες του, είτε μέσω laptop ή tablet ή smartphone.

Ευέλικτη και άνετη πρόσβαση σε τεχνολογία υψηλών απαιτήσεων

Σχεδιασμένο σε μοντέλα κατάλληλα για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, το Aruba Instant On προσφέρει επιλογές που καλύπτουν κάθε επιχειρηματική ανάγκη. Πανεύκολο στην εγκατάσταση, ρύθμιση και λειτουργία, αντιμετωπίζει εξαρχής έναν τυπικό επιχειρηματικό «πονοκέφαλο», ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μια εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή από οικονομική άποψη. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέσω του mobile app ο έλεγχος και η διαχείριση γίνονται εξίσου απλά από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Το σίγουρο είναι πως δεν απαιτείται εξιδεικευμένη γνώση στη χρήση του και η όλη διαδικασία γίνεται με άνεση, μέσα από λίγα βήματα.

Τώρα είναι η ώρα για κάθε επιχείρηση να επαναξιολογήσει τον τρόπο δράσης της, να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις και να προσφέρει αναβαθμισμένες εμπειρίες στο προσωπικό και τους πελάτες της, με μια ευέλικτη, ποιοτική και εξελιγμένη λύση Wi-Fi 6 όπως το HPE Aruba Instant On.

Υλοποιήστε το με την εμπειρία και την αξιοπιστία της Multitech

Ως επίσημος διανομέας της Hewlett Packard Enterprise στην Κύπρο, η A.T. Multitech Corporation Ltd. αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την υλοποίηση μιας προηγμένης λύσης ασύρματης δικτύωσης σαν το HPE Aruba Instant On σε συνεργασία με το αξιόπιστο κανάλι των συνεργατών της. Ιδρύθηκε το 1993 και πλησιάζει πλέον στη συμπλήρωση τριών δεκαετιών λειτουργίας, στη διάρκεια των οποίων εξελίχθηκε σε έναν από τους ηγέτες της κυπριακής αγοράς τεχνολογίας, παρέχοντας προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας στους πελάτες και συνεργάτες της.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας