Θωράκιση από κυβερνοαπειλές και προστασία προσωπικών δεδομένων

Οι κυβερνοεπιθέσεις και τα κυβερνοεγκλήματα πολλαπλασιάζονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι δε μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στις ενέργειες αυτές εξελίσσονται διαρκώς. Η ανάπτυξη ισχυρότερης δράσης στο πεδίο της κυβερνοασφάλειας, με στόχο να οικοδομηθεί ένας ανοικτός και ασφαλής κυβερνοχώρος, μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στα ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η BDO διοργανώνει την Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, το «Information Security and Data Privacy Conference».

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει εγνωσμένου κύρους ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό. Ο Δρ. Αλέξης Μιχαήλ, Head of Technology Risk Advisory της BDO, θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις ως προς το δίλημμα που συχνά τίθεται μεταξύ ασφάλειας πληροφοριών και ιδωτικότητας σε έναν οργανισμό, ενώ ο κ. Πάνος Παναγιώτου, Manager Information Security της Τράπεζας Κύπρου, θα μιλήσει για τους μύθους και πραγματικότητες που υπάρχουν γύρω από την κυβερνοασφάλεια σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ο κ. Κωνσταντίνος Τσιούρτος, μέλος Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προτύπων, θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα ιδιωτικότητας, ενώ ο κ. Ανδρέας Ιακώβου, Supervisor National CSIRT-CY, θα αναλύσει τις απειλές που καλείται να αντιμετωπίζει Εθνική Ομάδα Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει και άλλους διακεκριμένους ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό όπως οι:

  • Dr. Yianna Danidou, Lecturer in Cybersecurity, Department of Computer Science & Engineering, Director, CYBER.EUC Cybersecurity Competence Center Research Associate, CERIDES, European University Cyprus
  • Phil Ruelle, Chief Digital Officer, BDO
  • Damon Greber, Director, BDO

οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως σε μια ποικιλία θεμάτων ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Παράλληλα, θα δοθεί η ευχέρεια ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, corporate branding & awareness, δικτύωση και συνεργασία.

Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε Chief data Officers, Chief Privacy Officers, Chief Executive Officers, Chief Financial Officers, Chief Operating Officers, Chief Managing Directors, Marketing και HR Directors και άλλα ανώτερα στελέχη από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.  

 

Οργανωτής: BDO

Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας