eBOS Technologies: Απρόσκοπτες και Ολιστικές λύσεις Συμμόρφωσης

Σήμερα, οι συνεχώς αυξανόμενοι σε όγκο και πολυπλοκότητα απαιτήσεις των ρυθμιστικών εποπτικών αρχών, σε συνδυασμό με τις εθνικές νομοθεσίες και τις Ευρωπαϊκές οδηγίες, καθιστούν τη χρήση ρυθμιστικών τεχνολογιών (RegTech) πιο αναγκαίες και χρήσιμες από ποτέ.

Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας συμμόρφωσης και η δυνατότητα ενός οργανισμού να μετασχηματίζει ψηφιακά, ταχύτερα, ευκολότερα και με ασφάλεια τις διαδικασίες του, δεν είναι απλά μια πολυτέλεια, αλλά είναι πλέον η προϋπόθεση και η αναγκαιότητα για την ομαλή και σύννομη λειτουργία του.

Η eBOS Technologies, ο κατ’ εξοχήν οργανισμός RegTech και FinTech στην Κύπρο, σας παρέχει τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία συμμόρφωσης μέσω των προηγμένων τεχνολογικά ρυθμιστικών λύσεών της για να επιτευχθεί απρόσκοπτα και ολιστικά ο ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησής σας.

Το WiseBOS Screening είναι μια από τις πλέον ολοκληρωμένες λογισμικές λύσεις ελέγχου πελατών στην αγορά, ειδικά σχεδιασμένη για να ελέγχει αποτελεσματικά τους μελλοντικούς ή/και υφιστάμενους πελάτες σε λίστες πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων (PEP lists), σε διεθνείς καταλόγους - λίστες κυρώσεων (Sanctions lists), μέσω αναζητήσεων αρνητικών δημοσιευμάτων (Adverse / Negative Media), καλύπτοντας περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές.

Με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης / μηχανιστικής μάθησης και σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής δεδομένων στον κόσμο, την RDC + BVD, το WiseBOS Screening παρέχει τα αναγκαία μέσα για την επίτευξη της μέγιστης συμμόρφωσης και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων για την καταπολέμηση του Ξεπλύματος Παράνομου Χρήματος (Anti-Money Laundering - AML).

Το WiseBOS RiSC είναι το απόλυτο εργαλείο για την καταπολέμηση του Ξεπλύματος Παράνομου Χρήματος (AML) που παρέχει ολιστική συμμόρφωση μέσω προηγμένης και επόμενης γενιάς ρυθμιστικής τεχνολογίας. Πλήρως συμμορφούμενο με τις τελευταίες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Κυπριακή Νομοθεσία για την καταπολέμηση του Ξεπλύματος Παράνομου Χρήματος, το WiseBOS RiSC παρέχει ολοκληρωμένες δυνατότητες διαχείρισης μελλοντικών ή/και υφιστάμενων πελατών (KYC), έξυπνες λειτουργίες εκτίμησης, ανάλυσης και αξιολόγησης πιθανού ρίσκου ή κινδύνου μέσω της πλήρως προσαρμόσιμης φιλικής προς το χρήστη λειτουργίας του.

Με το eCustomer Verification πετυχαίνετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας σας, γρήγορα και με ασφάλεια, μέσω της ηλεκτρονικής ταυτοποίησης και της ηλεκτρονικής διαχείρισης μελλοντικών ή/και υφιστάμενων πελατών (KYC). Με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης  / μηχανιστικής  μάθησης και βιομετρικών στοιχείων, σε πραγματικό χρόνο, το eCustomer  Verification:

  • Επιβεβαιώνει τη γνησιότητα  της ταυτότητας μελλοντικών ή/και υφιστάμενων πελατών
  • Πιστοποιεί εάν το άτομο που απεικονίζεται στην ταυτότητα  είναι το ίδιο με το άτομο που κατέχει την ταυτότητα
  • Επιβεβαιώνει την πραγματική διεύθυνση κατοικίας μελλοντικών ή/και υφιστάμενων πελατών από φωτογραφίες λογαριασμών κοινής ωφέλειας / πιστωτικών καρτών / τραπεζικών καταστάσεων

 

Οφέλη και χαρακτηριστικά των κανονιστικών λύσεων συμμόρφωσης της eBOS Technologies

  • Απλοποίηση και αυτοματοποίηση διαδικασιών κανονιστικής συμμόρφωσης
  • Ελαχιστοποίηση κινδύνων και ρίσκων
  • Μείωση λειτουργικού κόστους
  • Αυτοματοποίηση χρονοβόρων χειρoκίνητων διαδικασιών
  • Εύκολη, γρήγορη και με ακρίβεια διαδικασία αναγνώρισης νέων ή/και υφιστάμενων πελατών
  • Εντοπισμός και αποτροπή απάτης
  • Βελτίωση απόδοσης και παραγωγικότητας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αυτοματοποιημένες λύσεις συμμόρφωσης που προσφέρουμε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, ή καλέστε μας στο 22 877 677.

Λίγα λόγια για την eBOS Technologies

Η eBOS Technologies είναι μια καταξιωμένη και καινοτόμα μικρομεσαία επιχείρηση. Από το 2003 παρέχει εξειδικευμένες και τεχνολογικά αναβαθμισμένες λογισμικές λύσεις σε επιχειρήσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν μεγάλο εύρος εφαρμογών σε Windows® και προσαρμοσμένων διαδικτυακών επιχειρηματικών λύσεων, άμεσα εναρμονισμένων με τις τεχνολογικές ανάγκες της επιχειρηματικής αγοράς.

Το WiseBOS Enterprise Resource Planning (ERP), το βασικό προϊόν της εταιρείας,  αποτελεί τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικών εφαρμογών ειδικά σχεδιασμένη να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται πλήρως στις συνεχώς μεταβαλλόμενες, εξελισσόμενες και απαιτητικές ανάγκες των επιχειρήσεων για άμεσες και πετυχημένες επιχειρησιακές λύσεις.

Η eBOS Technologies είναι ο κατ’ εξοχήν οργανισμός RegTech και FinTech στην Κύπρο, διατηρώντας ένα αξιόλογο πελατολόγιο +500 επιχειρήσεων, όπου οι ολοκληρωμένες, οικονομικά αποδοτικές και πρωτοποριακές λύσεις είναι το κλειδί για τη συνεχή επιτυχία τους στη νέα ψηφιακή εποχή.

Δειτε Επισης

Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας