ATL Solutions & DELL Technologies: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι εδώ

Πιο απλή μπορεί να καταστεί η λειτουργία μίας επιχείρησης μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού και της δύναμης της τεχνολογίας, η οποία δεν έρχεται να περιπλέξει, αλλά να ενισχύσει το επιχειρηματικό μοντέλο.

Η αξιοποίηση των τεχνολογικών δυνατοτήτων αναβαθμίζουν, εξελίσσουν και αναδιαμορφώνουν τις επιχειρήσεις, οι οποίες επιδιώκουν την ανάδειξη των συγκριτικών τους πλεονεκτημάτων.

Ως συνεργάτης της Dell Technologies από το 2009 και ως Dell Technologies Platinum Partner στην Κύπρο, η ATL Solutions, προσφέρει κορυφαία προϊόντα και λύσεις της Dell Technologies

Με τεχνογνωσία πέραν των 35 χρόνων, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού μίας επιχείρησης, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση της ψηφιακής της στρατηγικής, καθώς και την πλήρη κάλυψη των όποιων εξειδικευμένων αναγκών των πελατών.

Βρείτε τις κατάλληλες λύσεις

Με την κατάλληλη τεχνολογία, ο ψηφιακός μετασχηματισμός διευκολύνει τη λειτουργία της κάθε επιχείρησης.

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επιλέξουν τις λύσεις που είναι συμβατές με τις ιδιαιτερότητές τους, συμβάλλοντας έτσι στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα εξειδικευμένα προϊόντα και η αυτοματοποίηση των διαδικασιών στις εργασίες της επιχείρησής σας αποτελούν τους βασικούς άξονες για μία εύκολη μετάβαση της επιχείρησης στο αύριο.

Οι έξυπνοι υπολογιστές αυξάνουν την παραγωγικότητα

Οι νέες, έξυπνες συσκευές βιώσιμης σχεδίασης και αυξημένων δυνατοτήτων συνεργασίας της ATL Solutions και τα κορυφαία προϊόντα της Dell Technologies μετασχηματίζουν τις εμπειρίες εργασίας, παρέχοντας στις επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευελιξία στην εργασία από οπουδήποτε.

Το αποκλειστικό λογισμικό Dell Optimizer, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση για να ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση των εφαρμογών, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την ποιότητα ήχου και τη συνδεσιμότητα, καταφέρνει να προαγάγει τις εμπειρίες συνδεσιμότητας και συνεργασίας.

Την ίδια ώρα, η σειρά Latitude, με ισχυρό ενσωματωμένο ηχείο και βελτιώσεις στην κάμερα που παρέχουν αυτόματη διόρθωση φωτός και θόλωση φόντου, παρέχει ασφάλεια για οποιαδήποτε βιντεοκλήση.

 

Από την αρχή μέχρι το τέλος

Μέσω της Dell Technologies, η ATL Solutions διαθέτει το πιο βιώσιμο χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών υπολογιστών του κλάδου.

Με τη δέσμευση της Dell Technologies για βιωσιμότητα που καλύπτει τη σχεδίαση, την απόδοση και την ανάκτηση, η επιχείρηση μπορεί να είναι σίγουρη για την αγορά, τη χρήση και στο τέλος του κύκλου ζωής, την ανακύκλωση των συστημάτων Dell Technologies.

Οι νέες σειρές Latitude 5000 και Precision 3560 προωθούν αυτή τη φιλοσοφία ακόμη περισσότερο, καθώς είναι οι πρώτοι υπολογιστές που χρησιμοποιούν βιοπλαστικά από απόβλητα δέντρων στον σχεδιασμό τους.

Σχετικά με την ATL Solutions

www.atl-solutions.com

Η ATL Solutions ιδρύθηκε το 1947 και δραστηριοποιείται από το 1986 στο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών και εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Συνδυάζοντας προϊόντα και λύσεις υψηλών προδιαγραφών, όπως Dell Technologies που εφαρμόζονται τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, η ATL Solutions έχει ως στόχο να δώσει σε κάθε επιχείρηση τα εφόδια που χρειάζεται για την εξέλιξη και ανάπτυξή της στους σύγχρονους τομείς της πληροφορικής.

 

Σχετικά με την Dell Technologies

Η Dell Technologies, επιτρέπει στους οργανισμούς να εκσυγχρονίζουν, να αυτοματοποιούν και να μετασχηματίζουν τα data centers τους, χρησιμοποιώντας κορυφαίες λύσεις σε converged υποδομές, servers, συστήματα storage και τεχνολογίες προστασίας δεδομένων. Παρέχει, έτσι, ένα αξιόπιστο υπόβαθρο για τις επιχειρήσεις, ώστε να μετασχηματίσουν τις δομές Πληροφορικής, μέσω της δημιουργίας υβριδικών λύσεων cloud κα να μετασχηματίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της δημιουργίας εφαρμογών cloud και λύσεων big data. Η Dell Technologies εξυπηρετεί τους πελάτες της – μέσα στους οποίους συγκαταλέγεται ποσοστό 98 τοις εκατό των εταιρειών Fortune 500 – με το πληρέστερο και πλέον καινοτόμο χαρτοφυλάκιο λύσεων από τις διατάξεις για περιφερειακά συστήματα, τις κεντρικές υποδομές ΙΤ και τις λύσεις στο cloud.

 

Δειτε Επισης

Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας